23 Ekim 2025 Perşembe

21:27   MERSIN’DE TARıMıN GELECEĞI GÜNEŞLE, GÜBREYLE, NERGISLE AYDıNLANıYOR   21:01   YUMURTALıK’TA AY YıLDıZ COŞKUSU: 21 MAHALLEDE BAYRAKLAR YENILENDI!   16:16   TARSUS BELEDIYESI DR. ÜSTÜN EZER ZEYTIN GEN KORUMA ALANıNDA HASAT BAŞLADı   16:14   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “KÂĞıT ÜZERINDE HAK VAR, AMA O HAKLARı KULLANAN IŞÇI KALMADı!”   16:12   BÜYÜKŞEHIR İLE MERSIN’DE ÖĞRENCI OLMAK ÇOK KOLAY   16:09   KARADUVAR SAHILINE DÖKÜLEN TONLARCA GIYSI VE TEKSTIL ATıĞı TOPLANDı   16:08   23. AHMET YEŞIL RESIM YARıŞMASı BAŞVURULARı YARıN SONA ERIYOR   21:46   TBMM’DE “SILIVRI” KRIZI: BAŞARıR’ıN SÖZLERI MECLIS’I KARıŞTıRDı   21:14   TÜRKIYE’NIN GELECEĞI TOPRAĞıN ALTıNDA: CHP’DEN NADIR ELEMENTLER İÇIN TARIHI HAMLE   16:09   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL, KADıN ÇIFTÇILER İÇIN SGK PRIM DESTEĞI VE YıPRANMA PAYı TALEP ETTI   15:42   TBB BAŞKAN VEKILI SEÇER, ANKARA’DA ‘KADıN DOSTU KENTLER PROGRAMı 3. FAZı LANSMANı’NA KATıLDı   15:41   MEZITLI’DE ŞAH-HANE SATRANÇ EVINE YOĞUN İLGI   15:38   MINGUZZI CINAYETI DAVASıNDA KARAR AÇıKLANDı...   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ EĞER BIR GALIBIYET ALACAKSAK ÖNÜMÜZDEKI SEÇIMLERDE TÜRKIYE’DE ALACAĞıZ"   15:34   ÜMIT DIKBAYıR CHP’YE KATıLDı   15:32   DEVLET BAHÇELI’DEN KıBRıS ÇıKıŞı   09:59   ERDEMLI’DE HIJYEN KRIZI: İKI FıRıNA MÜHÜR VURULDU!   09:55   CAN ATALAY’DAN BAKAN KURUM’A HATAY TEPKISI: “DRONU YÜKSELTIN, GERÇEĞI GÖRÜN!”   09:53   ALTıN UĞRUNA KıRŞEHIR FEDA EDILEMEZ!   09:50   ZEYTINLE GELEN UMUT: MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMANıN ALTıN ANAHTARı BÜYÜKŞEHIR’DEN  
 
     
   

Büyükşehir Belediyesi Çavuşlu Deresi’nde Çalışmaları Başlattı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 141. Cadde üzerinde yer alan Çavuşlu Deresi’nin etrafında yaşanan sorunların giderilmesi için ekiplerini seferber etti. DSİ’nin sorumluluk alanına giren derede ilaçlama çalışması yapıldı ve derenin üzerinden geçen 141. Cadde’yi Akdeniz Caddesi’ne bağlayan 157. Cadde’de ise asfaltlama çalışmalarına başlandı. Çavuşlu Deresi’nin iki yanında bulunan yolda yapılacak olan çalışmalara başlanması için DSİ’nin gerekli çalışmaları tamamlaması bekleniyor.

 

Tarih : 4 Ağustos 2019 Pazar 19:13   Okunma : 966

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi’ndeki 141. Cadde üzerinde yer alan Çavuşlu Deresi’nde yaşanan sorunların çözülmesi için sorumluluk alanındaki çalışmalarını hızlandırdı. Asıl olarak Devlet Su İşleri’nin (DSİ) sorumluluğunda olan Çavuşlu Deresi’nde oluşan kötü kokunun önüne geçmek için öncelikli olarak yapılan ilaçlama çalışmalarının yanı sıra derenin üzerinde bulunan 141. Cadde’yi Akdeniz Caddesi’ne bağlayan 157. Cadde’de asfaltlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, DSİ’nin gerekli çalışmalarını tamamlamasının ardından 141. Cadde’de asfalt çalışması yapacak.

Derede çalışmalar başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, uzun süredir vatandaşların şikayetine konu olan dere ve çevresi konusunda belediyenin sorumluluk alanında çalışmalara başlanması talimatını verdi. Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy bölgeye giderek, mahalle muhtarı ve vatandaşlardan sorunları dinledi. 

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün sorumluluk alanında bulunan Çavuşlu Deresi’nde vatandaşların şikayetlerine neden olan sorunların çözülmesi için fizibilite çalışmalarına yönelen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede çalışmalarına da zaman yitirmeden başladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’in de yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında toplum sağlığını tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması için derede ilaçlama çalışması yapıldı.

157. Cadde asfaltlanacak

Deredeki ilaçlama çalışmalarının yanı sıra 141. Cadde’yi Akdeniz Caddesi’ne bağlayan 157. Cadde’de asfaltlama çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayan ekipler, caddede asfalta hazırlık için bypass malzemesi ile reglaj çalışmasını sürdürüyor. Reglajdan sonra silindirle sıkıştırma, daha sonra da asfalt çalışması yapılacak. 350 metrelik caddede, gidiş ve geliş olmak üzere 700 metrelik asfalt çalışması yapılacak. Çalışmaların bir hafta içerisinde bitmesi planlanıyor.

141. Cadde’de DSİ’nin çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz, ekipler hızlı bir şekilde, aynı yerdeki asfalt sorununu da giderecek. Derenin etrafında kaymaya bağlı oluşan çökmelerin ve tehlike arz eden diğer çalışmaların yapılmasının ardından üst dolgu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak.

Paylaş :
Etiketler :  MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, VAHAP SEÇER, ÇAVUŞLU DERESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA