24 Şubat 2026 Salı

22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI   16:35   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı, YARıN TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ ILE BIR ARAYA GELECEK   16:33   CHP’LI ÜMIT ERKOL, AKıNCı GIŞELERI’NDEN IKTIDARA SESLENDI: "HALKıN MALıNı SATARAK BU KRIZI ÖRTEMEZSINIZ"   16:32   DİSK’E BAĞLı DEV MADEN-SEN’DEN DIVRIĞI RAPORU: "’ZARAR’ GEREKÇESI GERÇEĞI YANSıTMıYOR; IŞÇILER IŞ BAŞı YAPSıN"   15:20   CHP AKDENIZ BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "HALKıN GÜNDEMI GEÇIM SıKıNTıSı, ÇÖZÜM SOSYAL BELEDIYECILIK"   15:01   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN YALOVA’DAKI SALDıRıYA TEPKI: "SOKAKLAR SALDıRGANLARA TERKEDILINCE DOĞAL SONUÇ BÖYLE SALDıRıLAR OLUYOR"   14:59   İRAN SÖZCÜSÜ RıZAI: "PERŞEMBE GÜNÜ BÖLGEDEKI AMERIKAN ASKERLERININ KADERINI BELIRLEYECEĞIZ, EVLERINE MI DÖNECEKLER YOKSA CEHENNEME MI GIDECEKLER"   14:59   CHP KADıN KOLLARı’NDAN 1 GÜNDE 6 KADıNıN ÖLDÜRÜLMESINE TEPKI: "SORUN YALNıZCA BIREYSEL SUÇLAR DEĞILDIR; 6284 SAYıLı YASANıN UYGULANMAMASıDıR"   14:58   İMAMOĞLU’NU ZIYARET EDEN TANRıKULU: "AK PARTI, SEÇIMLE SONUÇ ALAMAYACAĞıNı GÖRDÜĞÜ IÇIN SÜRECI YARGı ELIYLE HUKUKA AYKıRı BIÇIMDE ŞEKILLENDIRMEYE ÇALıŞıYOR"   14:28   KıRATLı: “MERSIN’E HIZMETINIZ YOK, YAPıLANı ELEŞTIRMEYIN!”   12:46   İMAMOĞLU DESTEKÇILERINE "ADLIYE" KıSKACı: 17 YıL HAPIS İSTEMIYLE YARGıLANAN GENÇTEN TOKAT GIBI SAVUNMA!   10:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KÜLTÜR HAMLESI,GITAR, PIYANO, KEMAN VE BAĞLAMA.. MERSINLILER SANATLA BULUŞUYOR   10:16   DıŞ TICARETE YÖN VERENLER DERNEĞI BAŞKANı DR. HAKAN ÇıNAR’DAN KRITIK UYARı: “TÜRKIYE ÜRETIMI KAYBEDERSE, REKABET GÜCÜNÜ DE KAYBEDER”   10:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN AKıN GÜRLEK’E MAL VARLıĞı RESTI: SÜRE DOLUYOR, GÖZLER YARıNKI GRUP TOPLANTıSıNDA   09:45   LEVENT UYSAL’DAN RAMAZAN’DA EKONOMI ÇıKARMASı: “2026 YOL HARITASıNı SEKTÖRLE BIRLIKTE YAZıYORUZ”  
 
     
   

Belediye Otobüslerinde Bayram Temizliği


Vatandaşın hijyenik ve sağlıklı ulaşım ihtiyacını karşılamak için çalışan Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca ücretsiz ulaşım hizmeti verecek olan belediye otobüslerini bakterilerden arındırdı. 249 toplu taşıma aracı, Makine İkmal Sahası’nda üç aşamalı temizlikten geçirilerek, Avrupa’nın birçok şehrinde kullanılan özel bir ürünle dezenfekte edildi.

 

Tarih : 5 Ağustos 2019 Pazartesi 15:37   Okunma : 1289

Mersin’de toplu taşıma araçları bayram öncesi dezenfekte edildi. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir bünyesindeki toplu taşıma araçlarının detaylı temizliğini ve dezenfekte işlemini gerçekleştirdi.

Ekipler, rutin temizlik işlemlerinin yanı sıra klordioksit maddesinden elde edilen ve Avrupa’nın birçok şehrinde kullanılan özel bir ürünle dezenfekte işlemi de gerçekleştirerek, toplu taşıma araçlarını bakterilerden ve kötü kokulardan arındırdı. Kurban Bayramı öncesinde üç aşamalı gerçekleşen temizlik ve dezenfekte işlemleri, Makine İkmal Sahası’nda 249 toplu taşıma aracında uygulandı.

BAYRAMDA TERTEMİZ OTOBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANACAK

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yapılan temizlik ve dezenfekte işlemi ile bayram boyunca ücretsiz sağlanacak yoğun seferlerde vatandaşların sağlıklı ulaşım imkanına erişmesi için ekipler özverili bir performans gösterdi. Güncel ve gelişmiş hijyen maddelerini kullanarak, en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, kullanılan maddelerin insan sağlığına ve çevreye zarar vermiyor olmasına da büyük önem veriyor.

ÜÇ AŞAMALI HİJYEN ÇALIŞMASI YAPILDI

Üç aşamalı gerçekleşen temizlik ve dezenfekte işlemleri, Makine İkmal Sahası’ndaki 249 toplu taşıma aracında uygulandı. İlk aşamada aracın şampuanla dış temizliği gerçekleştirildi. İkinci aşamada araç içi detaylı temizlik yapıldıktan sonra son aşamada ise araç içi dezenfekte işlemi gerçekleştirilerek, araç bakteri ve kötü kokulardan arındırıldı. Araç tabanındaki suntalarda beliren haşerelere karşı da düzenli olarak temizlik kontrolü sağlanıyor.

ARAÇLAR BAKTERİLERDEN VE KÖTÜ KOKULARDAN ARINDIRILDI

24 saat ulaşım hizmeti veren toplu taşıma araçlarında gözle görülmeyen bakterilere ve kötü kokulara karşı Türkiye’de pek rastlanmayan bir dezenfekte işlemi uygulayan ekipler, araçlarda ilk günkü gibi bir hijyen sağlıyor. Avrupa’da Brüksel, Zürih, Duesseldorf, Berlin ve Viyana gibi şehirlerin su kaynaklarının dezenfeksiyonunda kullanılan klordioksit maddesinden elde edilen özel bir ürün ile üç aşamalı temizliğin son aşamasında dezenfekte edilen araçlar, kötü kokulardan ve bakterilerden arınarak hizmete hazır hale getirildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA