25 Eylül 2026 Cuma

09:40   ’YETKI BEKLIYOR, TEMIZLIK BEKLEMIYOR’: MERSIN MAVI VATAN İÇIN SEFERBER OLDU   09:10   AKARYAKıTTA EŞEL MOBIL SONA ERIYOR: BENZINE TEK SEFERDE 12,48 TL ÖTV VE KDV ZAMMı GELIYOR!   21:10   VAHAP SEÇER MÜJDEYI VERDI: MEZITLI KENT MEYDANı 180 GÜN SONRA HIZMETE GIRIYOR!   16:28   YENİ PARTI’NIN ISMINE ITIRAZ AYM GÜNDEMINDE   16:26   YENİ PARTI, 973 ILÇEDE ÖN SEÇIM YAPACAK... MURAT EMIR: “HER ÜYEMIZIN SÖZ HAKKı VAR”   16:15   İBB DAVASı’NDA 87’INCI GÜN... MAHIR POLAT: "GÖREV SÜREM BOYUNCA HERHANGI BIR BASKı YAŞAMADıM"   13:40   DEM PARTI EŞ BAŞKANLARı’NDAN ŞANLıURFA’DAKI DEPREM SONRASı "DEPREME DIRENÇLI KENTLEŞME" ÇAĞRıSı   13:33   YENİ PARTI, 1-2 EKIM’DE YENI YASAMA YıLıNı DEĞERLENDIRECEK   13:32   YEĞENLERINE "CINSEL ISTISMAR" IDDIASıYLA YARGıLANAN SANıĞA BERAAT: KARAR ISTINAFA TAŞıNACAK   09:31   ’BAŞKAN SEÇER SILIFKE MUHTARLARıYLA BIR ARAYA GELDI: DEV ALTYAPı VE İMAR HAMLESI!’   16:47   PERVIN BULDAN: "BARıŞ ANNELERININ ıSRARı, HALKLARıN ORTAK UMUDUDUR. BU SESI BÜYÜTMEK, BARıŞı KALıCı KıLMAK HEPIMIZIN SORUMLULUĞUDUR"   16:43   ŞEREFLIKOÇHISAR BELEDIYE BAŞKANı MUSTAFA KOÇAK, CHP’DEN ISTIFA ETTI   16:42   İBB DAVASı’NDA 86’ıNCı GÜN... İMAMOĞLU, ESKI İBB GENEL SEKRETER YARDıMCıSıNA "SUÇ ÖRGÜTÜ" IDDIASıNı SORDU   14:46   MANISA’DA OKUL ÖNÜNDEKI SALDıRı... YENİ PARTI İSTANBUL MILLETVEKILI ÖZÇAĞDAŞ: "MESELE PROTOKOL IMZALANARAK ÇÖZÜLEMEZ"   14:44   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE, ÖZGÜR ÖZEL’I ZIYARET ETTI   14:41   MANSUR YAVAŞ, CHP’DEN ISTIFA ETTI: "SIYASI YOLUMA BAĞıMSıZ OLARAK DEVAM ETTIĞIMI KAMUOYUNUN TAKDIRINE SUNUYORUM"   14:36   CHP SÖZCÜSÜ SARı: "CHP’DEN SEÇILMIŞ ARKADAŞLAR AKP’YE GIDIYORSA, BIR ÖZ ELEŞTIRI YAPıLMASı GEREKIR"   10:34   SPK SON DAKIKA AÇıKLANDı: TASFIYE EDILEN 131 FONDAKI MILYONLARı İLGILENDIREN SAYı BELLI OLDU!   10:12   168 LIRADAN 780 LIRAYA Mı ÇıKACAK? CHP’LI YAVUZYıLMAZ’DAN AVRUPA OTOYOLU İÇIN KORKUTAN ÖZELLEŞTIRME UYARıSı   09:46   GELECEK İÇIN PEDALLADıLAR: MERSIN’DE ÖĞRENCILERDEN ÇEVRE DOSTU ULAŞıM MESAJı  
 
     
   

Saadet Partisi’nden ABD ve İsrail’e protesto: "Bu katliam durana, abluka tamamen kalkana dek durmayacağız, susmayacağız"


Saadet Partisi Ankara il teşkilatı, ABD ve İsrail’in İran, Lübnan ve Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti. Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Ahmet Yazıcı, "Şunu herkes bilsin ki, Gazze’de dökülen her damla kan, bu zulme sessiz kalanların vicdanına sürülmüş ve kıyamete kadar çıkmayacak kara bir lekedir. Bizim için Gazze neyse İstanbul odur, Gazze neyse Ankara odur. Bu katliam durana, abluka tamamen kalkana dek durmayacağız, susmayacağız" dedi.

 

Tarih : 27 Mart 2026 Cuma 16:43   Okunma : 1436

Saadet Partisi Ankara il teşkilatı, cuma namazı çıkışı ABD ve İsrail’in İran, Lübnan ve Gazze’ye yönelik saldırılarını Melike Hatun Camisi önünde  protesto etti. 

"Zalimlere lanet! Mazlumlara destek!" yazılı pankatın ardında toplanan partililer, "Müslümanlar birleşin", "Katil İsrail, işbirlikçi AKP", "Siyonizm güçten doğar", "Gazze’deki de çocuk, İran’daki de" ve "Irak'ı Afganistan'ı unutma" yazılı dövizler taşıdı. 

"Bizim için Gazze neyse İstanbul odur, Gazze neyse Ankara odur"

Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Ahmet Yazıcı, şunları söyledi:

"Aylardır dünyanın gözü önünde, tarihin kaydedebileceği en vahşi, en alçak soykırımlardan biri Gazze’de işlenmektedir. Bebeklerin süt kokusuna barut kokusunun karıştığı, annelerin feryadının gökyüzünü tuttuğu Gazze, bugün modern dünyanın sahte 'insan hakları' maskesinin düştüğü yerdir. Gazze bugün sadece bir coğrafi bölge değil, imanın, direnişin ve topyekûn insanlık onurunun son kalesidir. Şunu herkes bilsin ki, Gazze’de dökülen her damla kan, bu zulme sessiz kalanların vicdanına sürülmüş ve kıyamete kadar çıkmayacak kara bir lekedir. Bizim için Gazze neyse İstanbul odur, Gazze neyse Ankara odur. Bu katliam durana, abluka tamamen kalkana dek durmayacağız, susmayacağız. Onurumuz, kırmızı çizgimiz ve ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa, bugün işgalci postalların altında zincirlenmiştir. Mescidi Aksa 28 gündür zalim İsrail tarafından kapatılmıştır. Bu zincirler sadece taş duvarlara değil, Müslümanların ibadet hürriyetine ve tüm insanlığın inanç kutsiyetine vurulmuş bir prangadır. Kudüs mahzunsa Mekke kederlidir, Kudüs zincirliyse tüm İslam coğrafyası esirdir. Biz Saadet Partisi teşkilatları olarak haykırıyoruz, Kudüs özgürleşmeden dünya huzura kavuşamaz, Mescid-i Aksa nefes almadan insanlık kurtulamaz.

"Bunlar, bölgemizi topyekun bir ateş çemberine sürükleme projesinin halkalarıdır"

Son günlerde İsrail ve ABD şer ittifakının Filistin’de Lübnan’da, Suriye’de ve İran’da yaptıkları saldırıları kınıyoruz. Bunlar, bölgemizi topyekun bir ateş çemberine sürükleme projesinin halkalarıdır. Bu projenin son halkasında da Türkiyemizin olduğu pervasızca ifade edilmektedir. Bizler, emperyalizmin ve siyonizmin planlarını görüyoruz, önümüze koyduğu mezhep fitnesini ve etnik kışkırtmaları reddediyoruz. Unutulmamalıdır ki emperyalizm sadece bomba yağdırmaz, ekonomik ambargolarla, finansal terörizmle gıda ve sağlık operasyonlarıyla kültürel hegemonyayla halkları açlığa mahkûm ederek diz çöktürmeye çalışır. Gazze’deki vahşet son bulana, o topraklarda çocuklar gülene dek, Mescid-i Aksa’nın üzerindeki o paslı zincirler kırılana dek, emperyalizmin kirli eli coğrafyamızdan ve bütün mazlumların üzerinden çekilene dek mücadelemiz, azmimiz ve kararlılığımız artarak devam edecektir."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA