24 Şubat 2026 Salı

22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI   16:35   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı, YARıN TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ ILE BIR ARAYA GELECEK   16:33   CHP’LI ÜMIT ERKOL, AKıNCı GIŞELERI’NDEN IKTIDARA SESLENDI: "HALKıN MALıNı SATARAK BU KRIZI ÖRTEMEZSINIZ"   16:32   DİSK’E BAĞLı DEV MADEN-SEN’DEN DIVRIĞI RAPORU: "’ZARAR’ GEREKÇESI GERÇEĞI YANSıTMıYOR; IŞÇILER IŞ BAŞı YAPSıN"   15:20   CHP AKDENIZ BAŞKANı SEMIH PALAMUT: "HALKıN GÜNDEMI GEÇIM SıKıNTıSı, ÇÖZÜM SOSYAL BELEDIYECILIK"   15:01   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN YALOVA’DAKI SALDıRıYA TEPKI: "SOKAKLAR SALDıRGANLARA TERKEDILINCE DOĞAL SONUÇ BÖYLE SALDıRıLAR OLUYOR"   14:59   İRAN SÖZCÜSÜ RıZAI: "PERŞEMBE GÜNÜ BÖLGEDEKI AMERIKAN ASKERLERININ KADERINI BELIRLEYECEĞIZ, EVLERINE MI DÖNECEKLER YOKSA CEHENNEME MI GIDECEKLER"   14:59   CHP KADıN KOLLARı’NDAN 1 GÜNDE 6 KADıNıN ÖLDÜRÜLMESINE TEPKI: "SORUN YALNıZCA BIREYSEL SUÇLAR DEĞILDIR; 6284 SAYıLı YASANıN UYGULANMAMASıDıR"   14:58   İMAMOĞLU’NU ZIYARET EDEN TANRıKULU: "AK PARTI, SEÇIMLE SONUÇ ALAMAYACAĞıNı GÖRDÜĞÜ IÇIN SÜRECI YARGı ELIYLE HUKUKA AYKıRı BIÇIMDE ŞEKILLENDIRMEYE ÇALıŞıYOR"   14:28   KıRATLı: “MERSIN’E HIZMETINIZ YOK, YAPıLANı ELEŞTIRMEYIN!”   12:46   İMAMOĞLU DESTEKÇILERINE "ADLIYE" KıSKACı: 17 YıL HAPIS İSTEMIYLE YARGıLANAN GENÇTEN TOKAT GIBI SAVUNMA!   10:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KÜLTÜR HAMLESI,GITAR, PIYANO, KEMAN VE BAĞLAMA.. MERSINLILER SANATLA BULUŞUYOR   10:16   DıŞ TICARETE YÖN VERENLER DERNEĞI BAŞKANı DR. HAKAN ÇıNAR’DAN KRITIK UYARı: “TÜRKIYE ÜRETIMI KAYBEDERSE, REKABET GÜCÜNÜ DE KAYBEDER”   10:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN AKıN GÜRLEK’E MAL VARLıĞı RESTI: SÜRE DOLUYOR, GÖZLER YARıNKI GRUP TOPLANTıSıNDA   09:45   LEVENT UYSAL’DAN RAMAZAN’DA EKONOMI ÇıKARMASı: “2026 YOL HARITASıNı SEKTÖRLE BIRLIKTE YAZıYORUZ”  
 
     
   

Mezitli Belediyesi Yardımseverle İhtiyaç Sahibi Arasında Köprü Oluyor


Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle adını duyuran Mezitli Belediyesi yardımseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında da dayanışma köprüsü kurulmasına öncülük ediyor.

 

Tarih : 7 Ağustos 2019 Çarşamba 15:01   Okunma : 877

Yardım talebiyle başvuran vatandaşlarla yardımseverleri bir araya getiren Mezitli Belediyesi, unutulan eski yardımlaşma, dayanışma ve birlikte hareket etme ruhunu yeşertmeye çalışıyor. Gerek sosyal medya hesaplarından gerekse mesaj çekerek yardımseverlere ulaşan Belediye, bu güne kadar yüzlerce vatandaşın sorununun giderilmesine öncülük etti. Yangın, yıkıntı, sel gibi olgular sonucu ev eşyası ihtiyacı, engelli arabası, hasta yatağı, kıyafet, eğitim yardımı gibi çok sayıda farklı kalemde yardım ulaşmasını sağlayan Mezitli Belediyesi, yaptığı kurumsal yardımların yanında Mezitli’nin Filizleri projesi ile de binlerce öğrencinin eğitim desteği almasını sağlıyor. Mezitli Belediyesi Gönüllü Evlerinde faaliyet gösteren gönüllüler de bu yardımlaşma ve dayanışma ruhunu zirveye ulaştırmayı başarıyor.

Mezitli halkının her zaman hayırsever olduğunu gösterdiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Elbette bu yardım taleplerini belediye olarak karşılayabiliriz. Ancak biz artık unutulmaya başlanan yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yeniden ortaya çıkarmak istiyoruz. İhtiyaca göre kan duyurularından, her türlü maddi yardım talebine kadar her türlü duyuruyu sosyal medya hesaplarından ve mesaj olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyoruz. Bunu yaparken de gereksinim sahibinin rencide olmaması adına her türlü önlemi alıyoruz. Mezitli’nin yardımsever halkı binlerce gereksinim sahibinin çağrısına olumlu yanıt vererek bir gönül köprüsü kurmuştur. Hepsine teşekkür ederim” dedi.

Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma ruhunun önemine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Belediyemizin tüm çalışmalarında bu ruhun yeniden yaşatılması için özen gösteriyoruz. Halkımızın empati yapmasını sağlamaya çalışıyoruz. Herkesin bir gün bu tür yardıma gereksiniminin olabileceğini anlatmak istiyoruz. Özellikle Mezitli’nin Filizleri ve Gönüllü Evlerimizde yapılan çalışmalarda gördüğümüz gibi çok cüzi miktarlara bir çocuğun eğitim desteği alması sağlanabiliyor. Bir ekmek parası, bir çocuğumuzun eğitim umudu olabiliyor” diye konuştu.

Mezitli Belediye binasında bulunan Dayanışma Evinde de hayırseverlerden gelen bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını hatırlatan Başkan Tarhan, tüm Mezitlileri bu dayanışma ruhuna ortak olmaya çağırdı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA