10 Temmuz 2025 Perşembe

15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"  
 
     
   

Tarsus Ve Çamlıyayla’da 20 Ekip Gece-Gündüz Haşere Mücadelesi Yürütüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin başta sivrisinek olmak üzere haşereyle mücadelesi aralıksız sürüyor. Büyükşehir Çevre Kontrol ve Koruma Başkanlığı’na bağlı ekipler, Tarsus ve Çamlıyayla’da ova ve kırsal mahallelerde yaptığı düzenli ilaçlamaların yanı sıra vatandaşlardan gelen şikayet ve taleplere göre de farklı noktalarda ilaçlama faaliyetleri sürdürüyor.

 

Tarih : 8 Ağustos 2019 Perşembe 14:25   Okunma : 736

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte il genelinde sivrisinek ve haşerelerle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol ve Koruma Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Tarsus ve Çamlıyayla’da kanalizasyon dumanlaması, larva temizliği, fare, sivrisinek, haşereyle mücadele, ahırlık alanların ilaçlanması konusunda gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor.

20 ayrı ekip çalışıyor

350 bin nüfuslu Tarsus başta olmak üzere Çamlıyayla merkez ve bağlı onlarca mahalleye hizmet veren ekipler, vatandaşlardan gelen taleplere göre de lokal bölgelerde kuyu, menfez, su birikintisi gibi yerlerde ilaçlama yapıyor.

Tarsus ve Çamlıyayla ilçe merkezlerinin yanı sıra bağlı mahallelerde 20 ayrı ekip görev yapıyor. 12 araçla akşam ve gece saatlerinde de sivrisinekle mücadele çalışması yürüten ekiplere ek olarak 2 kanalizasyon dumanlama ekibi de çalışmalara eşlik ediyor.

Gelen taleplere göre 1 bitle mücadele ekibi çalışırken, larva ile mücadele konusunda 2’si kent merkezinde olmak üzere 3 ekip, fare şikayetlerine göre 1 ekip ve kırsalda bulunan ahırların ilaçlanması konusunda da 1 ekip olmak üzere toplam 20 ekip çalışma yürütüyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA