15 Ağustos 2026 Cumartesi

11:10   TRUMP: ’İRAN’ı YENMEYI TAMAMLAYıNCA HÜRMÜZ’Ü ABD TOPRAĞı YAPACAĞıM’   10:55   MERSIN’DE MUCIZE KURTULUŞ: AĞıR YARALı YÜRÜYEMEYEN KÖPEK 6 AYLıK TEDAVIYLE HAYATA TUTUNDU   10:40   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: KONTEYNER SOĞUTUCUSUNDAN VE ARAÇTAN MILYONLUK SEVKIYAT ÇıKTı!   10:30   ESKI REKTÖRLER VE BÜYÜKELÇILERDEN YENİ PARTI’YE KATıLıM SÜRPRIZI: ’BU DEĞIŞIME DESTEK VERMEK İSTIYORUZ’   09:50   MILLI SÖRFÇÜ RÜYA UĞURLU’DAN İLK U19 SEZONUNDA DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ: HEDEF OLIMPIYAT MADALYASı   09:40   KÜLTÜR PARK’TA ’KELEBEĞIN RÜYASı’ RÜZGARı! MERSINLILERE UNUTULMAZ YAZ AKŞAMı   08:59   ANKARA’DAKI MADENCI EYLEMINDE SON DAKIKA: GÖZALTıNDAKI İŞÇILER SERBEST, AKSU İÇIN KARAR BEKLENIYOR!   06:19   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NDAN SÜRPRIZ ZIYARET! TUTUKLU ERDAL BEŞIKÇIOĞLU ILE CEZAEVINDE GÖRÜŞTÜ   01:57   SÜPER LIG’DE SEZONUN AÇıLıŞıNDA DEV SÜRPRIZ: GALATASARAY SAHASıNDA PUANı SON DAKIKADA KURTARDı!   16:11   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NDAN ERDAL BEŞIKCIOĞLU’NA ZIYARET   16:08   YENİ PARTI İZMIR İL BAŞKANı GÜÇ’TEN CEMIL TUGAY’A: SÖZÜNÜ TUTACAĞıNA, EN YAKıN ZAMANDA PARTIMIZE KATıLACAĞıNA INANıYORUM   15:02   DATÇA BELEDIYE BAŞKAN AYTAÇ KURT, YENİ PARTI’YE GEÇIYOR   15:01   MANSUR YAVAŞ’TAN PARTI DEĞIŞTIRECEĞI IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BIZIM GÜNDEMIMIZ ANKARA"   15:01   YENİ PARTI ZONGULDAK İL ÖRGÜTÜ’NDE YÖNETIM BELIRLENDI   14:40   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN GÜVENPARK’TAKI GAZILER VE KıZıLAY ESNAFıNA ZIYARET   14:01   AYDıN MILLETVEKILI ÖMER KARAKAŞ, İYİ PARTI’DEN ISTIFA ETTI   13:53   BAĞıMSıZ MADEN-İŞ SENDIKASı’NıN AVUKATı BATı: "’TÜRKIYE GELECEĞE HAZıR’ MITINGINE BIR HEYETLE DE OLSA KATıLMAYA NIYETLIYIZ"   13:50   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: AK PARTI’NIN ÇEYREK ASRıNDA DEMOKRATIK MEŞRUIYET GÜÇLENDI   16:46   MADENCILERIN EYLEMI DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE: CHP’LI DEMIR, BAKAN YARDıMCıSı TANCAN ILE GÖRÜŞTÜ   16:41   MADENCILERIN EYLEMI DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE... "ENERJI BAKANLıĞı’NDAN OLUMLU YANıT GELENE KADAR DA BURADAN AYRıLMAYACAĞıZ"  
 
     
   

AK Parti’nin "çerçeve yasa"ya ilişkin kapalı grup toplantısı başlad


Terörsüz Türkiye" süreci kapsamında hazırlanan ve TBMM Başkanlığı’na bugün sunulması beklenen "çerçeve yasa" teklifine ilişkin AK Parti’nin kapalı grup toplantısı başladı. AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, çerçeve yasaya ilişkin, "Grubumuzu bilgilendireceğiz, tekrar değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 5 Ağustos 2026 Çarşamba 12:05   Okunma : 543

"Terörsüz Türkiye" süreci kapsamında hazırlanan ve TBMM Başkanlığı'na bugün sunulması beklenen "çerçeve yasa" teklifine ilişkin AK Parti'nin kapalı grup toplantısı başladı. AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, çerçeve yasaya ilişkin, "Grubumuzu bilgilendireceğiz, tekrar değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti, TBMM Başkanlığı'na sunulması planlanan "çerçeve yasa" teklifini değerlendirmek üzere milletvekillerini kapalı grup toplantısında bir araya getirdi. Toplantının, teklifin Meclis'e sunulması öncesinde son değerlendirmelerin yapılacağı oturum olması bekleniyor.

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, toplantının yapılacağı grup salonuna birlikte geldi. Gazetecilerin, teklifin TBMM Başkanlığı'na bugün sunulup sunulmayacağı yönündeki sorusunu yanıtlayan Efkan Ala, "Grubumuzu bilgilendireceğiz, tekrar değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ YAYMAN: "İHTİYATLI, İYİMSERİZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milli Dayanışma Kardeşlik Komisyonu üyesi Hüseyin Yayman da toplantı öncesinde "çerçeve yasaya" ilişkin, "Zaten görüşmeler yapılıyor. Türkiye için iyi olacak" dedi.

Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı'ya giden heyette yer almasının ardından sürece ilişkin değerlendirmesi sorulan Yayman, "Her zaman olduğu gibi ihtiyatlı iyimseriz. Devletimizin kurumları çalışıyor. Bu bir devlet politikası. İnşallah milletimiz için 86 milyonu memnun edecek bir düzenlemeyi hep beraber Türkiye Büyük Millet Meclisi yapacak, takip edecek" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Cüneyt Yüksel de çerçeve yasa teklifinin komisyon sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu. Yüksel, teklifin TBMM Başkanlığı'na sunulmasının ardından cuma günü Adalet Komisyonu gündemine gelebileceğini ifade etti.

Kapalı grup toplantısının ardından teklifin TBMM Başkanlığı'na sunulması bekleniyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA