11 Temmuz 2025 Cuma

16:53   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… ÖZGÜR ÖZEL: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BUGÜNKÜ SEMBOLIK SILAH BıRAKMA ADıMıNı MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   16:51   ANJIYO OLAN MURAT ÇALıK YENIDEN CEZAEVINE SEVK EDILDI... CHP’LI ZEYBEK: "BUNUN ADı AÇıKÇA CINAYETE TEŞEBBÜSTÜR"   16:49   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU: "BUNA VESILE OLANLARıN UTANMASı GEREKIR"   16:47   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… 250 GÖZLEMCININ KATıLıMıYLA SILAHLAR IMHA EDILDI   02:01   ADANA, BAŞKANıNA SAHIP ÇıKTı… BINLERCE VATANDAŞ, TUTUKLANAN ZEYDAN KARALAR’A ÖZGÜRLÜK ISTEDI   01:59   CHP’NIN ADANA MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: BIZIM ARKAMıZDA MILLET VAR, ERDOĞAN’ıN ARKASıNDA TRUMP VAR, İSRAIL VAR   15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR  
 
     
   

Mezitli Balık Pazarı Yaz Aylarında da Rağbet Görüyor


Sosyal belediyeciliğin örnek ismi Mezitli Belediyesi’nin Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte hayata geçirdiği Mezitli Balık Pazarı büyük ilgi görüyor.

 

Tarih : 17 Ağustos 2019 Cumartesi 14:55   Okunma : 1351

Mezitli Balık Pazarı Yaz Aylarında da Rağbet Görüyor

Sosyal belediyeciliğin örnek ismi Mezitli Belediyesi’nin Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte hayata geçirdiği Mezitli Balık Pazarı büyük ilgi görüyor. Farklı alanlarda üreticiyle tüketiciyi aracısız buluşturan Mezitli Belediyesi, Mezitli Deresi’nde kurulan köprü üzerinde 2 yıl önce hayata geçirdiği Balık Pazarı'nda; hijyene, damağa ve göze hitap edilmesine özen gösteriliyor. Pazar, kısa sürede uygun fiyat anlayışının yanında pişirim ve evlere servis hizmetiyle Mezitlililerin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı.

Mezitli’ye güzel ve modern bir balık pazarı kazandırdığı için Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür eden balıkçı esnafı, “Vatandaşlarımız balığa daha kolay şekilde ulaşabilirken biz esnaflarda yeni bir kazanç kapısına ulaşmış olduk. Her geçen gün halkımızın talebi ve balık pazarına ilgi artıyor. Halkımız da son derece memnun. Çünkü buraya gelen vatandaşımız, balığını ucuza alıp pişirterek dilerse burada dilerse evine götürüp yiyebiliyor. Biz piyasa fiyatlarının çok altına vatandaşlarımıza balık veriyoruz. Başkanımızın bize sağladığı bu imkana karşı biz de daha iyi hizmet vererek teşekkür ediyoruz” dedi.

Mezitli Balık Pazarı ile Mezitlililerin balığı sevdiğine vurgu yapan balıkçı esnafı tercih edilme nedenlerini şu sözlerle anlattı; “Mezitli Balık Pazarı halkımızın balık yeme alışkanlığını geliştirdi. Av sezonuna göre her tür balığı vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Vatandaşlarımız da gösterdikleri ilgi ile ne kadar isabetli bir hizmet olduğunu gösteriyorlar. Bugüne kadar hiçbir şikayet almamış olmamız bizi ayrıca gururlandırıyor. Özellikle burada pişirim yerinin olması pazarımızı diğer yerlere göre son derece cazip kılıyor. Mevsimsel olarak daha az balığın tüketildiği yaz aylarında da Mezitlililer balığa rağbet eder hale geldi”

En sağlıklı besin olan balık için Mersin’in merkeze inmek zorunda kalmadıklarını anlatan vatandaşlar ise, “Sağlıklı ve ucuz beslenmenin en iyi yolu balık yemek. Başkanımız Neşet Tarhan’ın sayesinde balığa ulaşabiliyoruz. Evimize kızartma kokusu sinmeden pişirtebiliyoruz. Son derece memnunuz. Başka bir güzel tarafı da misafirlerimizi burada ağırlayabiliyoruz. Dere kenarında balık ziyafeti bize büyük avantaj sağlıyor” dediler.

Vatandaşlara sundukları hizmetleri talepler doğrultusunda yönlendirmeye çalıştıkları bilgisini veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Yaptığımız araştırmalarda Mezitli’de bir balık pazarının eksikliğini fark ettik. İki yılı aşkın bir süredir hizmet veren Balık Pazarımız büyük bir boşluğu doldurdu. Belediyemiz bünyesinde faaliyete geçirdiğimiz Mutlu Mezitli şirketi tarafından balık pişirimi ve evlere servisi de gerçekleştiriliyor. Lüks balık lokantalarına gidemeyen ama balık yemek isteyen vatandaşlarımızı da düşündük. Burada yemek isteyen vatandaşlarımız içinde masa ve sandalyeler koyarak uygun bir ortam hazırladık. İnsanımız dilediği her şeyi Mezitli’de bulsun. Kentinde yaşamaktan mutlu olsun istiyoruz. Talep olması halinde balık pazarımızı daha da büyütmeyi planlıyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  mezitli, balık, pazarı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA