21 Mayıs 2025 Çarşamba

10:54   ERHAN ADEM: “HAL DENETIM YETKISININ DEVRI DOĞRUDAN BIR GASP, AÇıK BIR DEMOKRASI VE EKONOMI DARBESIDIR”   10:47   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... ENSAR AYTEKIN: "AMAÇ BELEDIYELERI HUKUKEN DE FIILEN DE ÇALıŞAMAZ HALE GETIRMEKTIR"   10:30   TBMM BAŞKANVEKILI KARACA`DAN NUMAN KURTULMUŞ`A TEPKI: "BU YALNıZCA BANA YÖNELIK BIR DıŞLAMA DEĞIL, ANAYASAL DÜZENIN TASFIYESIDIR"   10:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE HAVADA, KARADA VE DENIZDE 19 MAYıS COŞKUSU YAŞANDı   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, HALKKENT MERCEK`TE "ÇOCUK OYUN ODASı"Nı HIZMETE SUNDU   09:35   TKP GENEL SEKRETERI OKUYAN: "GELIN ŞU HOLDING, TARIKAT DÜZENINDEN BIRLIKTE KURTULALıM. BURADAN TOPLUMA BIR FAYDA YOK"   09:15   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... ALI MAHIR BAŞARıR: "BU, OLABILECEK BIR ŞEY DEĞIL. MASUMIYET KARINESI, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ AYAKLAR ALTıNA ALıNMıŞ"   01:28   ESKIŞEHIR`DE CHP`NIN YÜRÜYÜŞÜNDE KONUŞAN ÜNIVERSITE ÖĞRENCISI: ANNEM YARALARıMı GÖRDÜ AĞLADı   01:15   EKREM İMAMOĞLU: BU ÜLKENIN KADERI YA DEĞIŞECEK YA DEĞIŞECEK   23:59   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... AYLIN NAZLıAKA: AYAĞıMıZı GAZ PEDALıNA KOYDUK. SANDıK ÖNÜMÜZE, ADAY YANıMıZA GELENE KADAR AYAĞıMıZı GAZDAN ÇEKMEYECEĞIZ   23:43   DEVA PARTISI`NDEN ISTIFA ETTI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINDE CHP ROZETI TAKTı... SEDA KAYA ÖSEN: CHP`YE SAHIP ÇıKMAYı BIR VATAN GÖREVI OLARAK GÖRÜYORUM   23:22   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... GÖKHAN GÜNAYDıN: O SANDıK BURAYA GELECEK VE TARIHIN ÇÖPLÜĞÜNE GITMESI GEREKENLER GIDECEK   23:20   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YENI ANAYASA NOKTASıNDA ÇALıŞMAMAK VEYA ONU ERTELEMEK MÜMKÜN DEĞIL   23:02   DEM PARTI GENÇLIK MECLISI YK ÜYESI VE PM ÜYESI LIVAN ORMAN GÖZALTıNA ALıNDı   22:59   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... BERKAY GEZGIN: ATATÜRK`ÜN BIZE EMANET ETMIŞ OLDUĞU BU ÜLKEYI, FIKRI HÜR, VICDANı HÜR, BIZ GENÇLER KURTARACAĞıZ   22:56   CHP`YE KATıLAN İZMIR MILLETVEKILI SEDA KAYA ÖSEN: CHP, CUMHURIYET`IN BAĞıMSıZ KALAN SON KURUMUDUR   22:38   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... TAYFUN KAHRAMAN, "GÜNDOĞDU MEYDANı, MILLETIMIZI BIRLEŞTIREN `TÜRKIYE İTTIFAKı`NıN RESMI OLDU"   22:35   AK PARTILI RIZE BELEDIYESI, GITARISTI ERDOĞAN`ı ELEŞTIRDIĞI IÇIN RIZE`DEKI MADRIGAL GRUBU`NUN KONSERINI IPTAL ETTI   22:26   AK PARTI`LI ÇELIK`TEN ÖZGÜR ÖZEL`E `YEREL DIKTATÖR` TEPKISI: CUMHURBAŞKANıMıZıN LIDERLIĞI HAKKıNDA SÖZ SÖYLEMESI TRAJIK BIR DURUMDUR   22:17   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL, "TERÖRSÜZ VE DEMOKRATIK BIR TÜRKIYE KOMISYONU KURULMALıDıR"  
 
     
   

Tarsus Belediyesi Feto İhbarı Yaptı


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın dikkati sonucu Feto terör örgütüne hizmet veren yasaklı kitaplar Emniyete teslim edildi.

 

Tarih : 27 Ağustos 2019 Salı 15:31   Okunma : 829

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

KAMUOYUNA

Geçtiğimiz günlerde Tarsus Belediyesi’ne bağlı depoları denetleyen ve bu depolardaki materyaller üzerinde detaylı incelemelerde bulunan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tepeden tırnağa tüm kitap, belge, promosyon ürün ve basılı /görsel materyalleri incelemesi neticesinde önceki dönem yönetimler tarafından bastırılan birçok sayıda FETÖ/PDY Terör Örgütüyle ilişkili yasaklı yayınevine ait kitaplara rastladı. 
15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından yasaklı yayınevlerine ait tüm KİTAP, DERGİ, CD vb. yayınların alınan kararlar doğrultusunda toplatılması ve imhasını gerektiren durumlar söz konusuyken, eski Tarsus Belediyesi yönetimince kurum içi depolarda yasaklı yayınevlerine ait materyallerin barındırılması, güvenlik güçlerine teslim edilmemesi ve imha edilmeme gerekçelerini merak etmekle birlikte; Cumhuriyet Savcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri davet edilerek, gerekli incelemeler başlatıldı.
Depodaki tüm yayınlar (KİTAP, DERGİ, CD) ve promosyon ürünler, Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla tek tek tespit edilirken, emniyet güçlerinin araştırma ve tespitleri sonucunda yasaklı yayınlar tutanak altına alınarak gerekli işlemler başlatılmış oldu.
Tarsus Belediyesi çatısı altında FETÖ/PDY Terör Örgütü dahil hiçbir terör yayını, mensubu, faaliyetinin yürütülemeyeceğini ifade eden Başkan Bozdoğan, FETÖ/PDY yayınlarının önceki yönetim tarafından 3 yıl boyunca niçin belediye depolarında tutulduğu, niçin emniyet güçlerine teslim edilmediği, Cumhuriyet Savcılarına niçin bilgi verilmediği ve imha edilmesi gerekirken neden depolandığı gibi hayati önem arz eden ‘’ihmallerin’’ kabul edilemez olduğunu ifade etti.
Tarsus Belediyesi’nin, CUMHURİYET KAZANIMLARI’nın SAVUNUCUSU olduğunu her fırsatta dile getiren Dr. Haluk Bozdoğan, FETÖ/PDY yapılanmasına, işbirlikçilerinin ilişkilerinin yaşatılmasına ket vurarak; fiilen basılı ve ‘’dağıtıma hazır halde depolanan’’ tüm yayınların yine Cumhuriyet Savcılarına ve Cumhuriyetimizin Savunucusu Emniyet Güçlerimize teslim edildiğinin bilgisini paylaşarak FETÖ/PDY yandaşlarına büyük bir darbe vurmuş oldu.
Dr. Haluk Bozdoğan, konunun yakın takipçisi olacağını söyleyerek, Tarsus Belediyesi’ni ‘’aklama’’ çalışmalarına devam edeceklerini, Tarsus Halkını; gerçekleri birinci ağızdan duymaya davet ederek, olayları çarpıtarak halkımızı yanlış yönlendirmeye çalışan kişi ve kurumlara itibar etmemelerini dile getirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA