21 Mart 2026 Cumartesi

20:24   TİP, "BIR DILIM BAKLAVANıN 80 TL" OLDUĞU GÖRSELLE BAYRAM MESAJı PAYLAŞTı: "YOKLUKTA DEĞIL VARLıKTA EŞITLENECEĞIMIZ GÜZEL GÜNLERE OLAN INANCıMıZLA HALKıMıZıN BAYRAMıNı KUTLUYORUZ"   20:23   BURHANETTIN DURAN: ÜLKEMIZ NATO’NUN KOLEKTIF SAVUNMA MIMARISINDE VAZGEÇILMEZ BIR MERKEZ ÜLKE   20:22   ÖZGÜR ÖZEL, MANISA’DA BAYRAM NAMAZıNıN ARDıNDAN KABRISTANLARı ZIYARET ETTI   20:20   TAYFUN KAHRAMAN’ıN EŞI MERIÇ DEMIR KAHRAMAN: “YOK YERE ÇOCUKLUKLARıNDAN NEŞELI BAYRAMLARı BILE ÇALıNAN HERKESE BU ÜLKENIN ADALET BORCU VAR”   21:35   MERSIN’DE SEÇER FıRTıNASı: "ANKETLER ORTADA, OYUMUZU %45’TEN %60’A ÇıKARDıK!"   20:54   BAŞKAN YARDıMCıSı TANıŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI  
 
     
   

Başkan Yusuf Karaca, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı


Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, 1 Mayıs işçi bayramını kutladığı bir mesaj yayımladı.

 

Tarih : 1 Mayıs 2021 Cumartesi 09:44   Okunma : 1136

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, 1 Mayıs işçi bayramını kutladığı bir mesaj yayımladı.

Dünya ve ülkemiz ciddi bir virüs salgınıyla zor bir dönemden geçiyor. Bu zorlu dönemde hayatları pahasına hizmet veren, bilim insanlarına, doktorlara, hemşirelere tüm sağlık emekçilerine, halkımızın sağlık ve huzur içinde yaşaması için çalışan bu sürecin görünmez kahramanları belediye çalışanları başta sendikamız üyeleri olmak üzere tüm emekçilere minnet borçluyuz.

Korona virüs salgını, emekçilerin ne kadar vazgeçilmez olduğunu, emekçilerin üretmediği, hizmet etmediği zamanlarda hayatın sürdürülemeyeceğini bir kez daha göstermiştir.

Pandemi nedeni ile dünyamızın zor zamanlar geçirdiği şu günlerde  İşçiler ve emekçilerin ülkenin istikrarına önemli katkılarda bulunduğunu kaydeden Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Tüm dünyada birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Günü’nün emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının en derin ifadesidir. İşçiler ve emekçilerin, ülkenin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesinde rolü oldukça büyüktür. 1 Mayıs, işçilerin emek ve dayanışma günü. Bu günün anlamı çok büyük. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde gerçekleştirilecek etkinliklerin barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.

Karaca konuşmasının devamında, İş, Aş, Özgürlük diyen işçi arkadaşlarımız ve onların onurlu sendikası Belediye-İş her daim emeğin tarafında emekçinin yanında olmuş ve olacaktır. Bugün 1 Mayıs kavramının içini boşaltmak marjinalleştirip ötelemek isteyenlere inat emek dayanışması bu topraklarda eskiden olduğundan daha gür daha coşkulu bir şekilde devam edecektir. Sadece Türkiye için değil tüm dünya için stratejik bir öneme sahip olan 1 Mayısı sonuna kadar sahipleniyor ve bir işçi sendikası olarak bu süreçte emeği ve özgürlüğü savunmaya devam ediyoruz. Sendikasız çalışan tüm işçi dostlarımıza buradan 1 Mayıs vesilesi ile tekrar sesleniyorum. En Büyük Güç Örgütlü Güçtür. İşçi kardeşlerim nerede nasıl çalışıyorsanız çalışın ama kendi işkolunuzda faaliyet gösteren bir sendika çatısı altında kesinlikle toplanınız. Büyümek ve sizlere sahip çıkmak ancak ve ancak bir sendika çatısı altında olabilir. Unutmayalım ki emek sadece 1 Mayıs’larda hatırlanacak bir değer değildir. Bizim için söz konusu emek ise her gün aynı anlamı taşımaktadır. İşçi ve emeğin yanında olmak sendikamızın asli görevidir. Bu bağlamda 1 Mayıs İşçi ve Emek Dayanışması Bayramını tüm emekçiler adına en içten dileklerimle kutluyor, emeğin şanlı mücadelesinde ekmeğini kazanan işçilerimizle birlikte her yerde olmaya devam edeceğiz”1 Mayıs’ta emekçilerin olduğu her yerde, daha iyi koşullarda yaşamak ve çalışmak için sendikal ve sosyal güvenlik haklarının eksiksiz güvence altına alındığı, “insan onuruna yaraşır iş”, “ekmek, barış, adalet ve demokrasi” talebini, yükselteceğiz.

YAŞASIN SINIF DAYANIŞMASI, YAŞASIN 1 MAYIS!” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAŞKAN YUSUF KARACA, 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA