14 Eylül 2025 Pazar

21:36   KADıN EMEĞIYLE İLMEK İLMEK YÜKSELEN MIRAS: MERSIN DOKUMALARı ULUSLARARASı VITRINDE   20:55   MEZITLI’DE KAZA!   16:21   “YA İSTIKLAL YA ÖLÜM!”: SAKARYA ZAFERI’NIN 104. YıLıNDA TARIHE SAYGı   14:12   AFAD UYARDı: SISMIK HAREKETLILIK DEVAM EDIYOR, VATANDAŞLAR TEDBIRLI OLMALı   13:51   TARıM ALARMı: TÜRKIYE HER SAAT 18,5 FUTBOL SAHASı BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPRAĞıNı KAYBEDIYOR!   13:27   MERSIN’DE HAREKET VAR: AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı’NDA ŞEHIR SOKAKLARı HAYAT BULUYOR!   12:45   BAYRAMPAŞA BELEDIYE BAŞKANı GÖZALTıNDA: “BAŞıM DIK, ALNıM AKTıR”   12:39   SINEMA PERDESINDEN DOĞAYA UMUT: ALTıN KOZA 5 BIN FIDANLA YEŞERIYOR   12:32   “BAYRAMPAŞA OPERASYONU: SEÇIMLE GELENLERE ŞAFAK BASKıNı, HUKUK SANDıKTA YARGıLANACAK!”   11:09   KıRSALDA KÜLTÜR RÜZGARı: MERSIN’IN YAYLA KONSERLERI KOCAYER’DE COŞKUYLA YANKıLANDı   23:56   MERSIN EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU: “12 EYLÜL REJIMI KÖKTEN TASFIYE EDILMELI”   14:26   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MINIK ÇEVRECI ARAS KAYRETLI ILE BULUŞTU   14:24    ALI BOZAN: “AKDENIZ’IN SEÇILMIŞLERININ CEZAEVINDE TUTSAK EDILDIĞI HER BIR GÜN SUÇ IŞLENIYOR”   14:21   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÖĞRENCILERE KıRTASIYE DESTEĞI BAŞVURULARı BAŞLADı   14:18   BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN, MERSIN ADALET KOMISYONU BAŞKANı CEYLAN’A ZIYARET   12:13   TELEGRAM VE DISCORD FAALIYETI   12:09   KONYA’DA DEHŞETE DÜŞÜREN OLAY!   11:11   KUZOLUK’A ULAŞıM ARTıK DAHA KOLAY: TARSUS BELEDIYESI YOL ENGELINI AŞTı   10:25   HAYAL GÜCÜ ATÖLYESI: MERSIN’DE ÇOCUKLAR SANATLA BÜYÜYOR   23:57   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: CHP’YE YARGı DARBESINE SESSIZ KALMA!  
 
     
   

MER-EK Halk Ekmek Büfeleri Hayırseverlerin Adresi oldu


Bir hayırseverin parasını ödediği 4 bin ekmek, Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek büfelerinden vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Büfe işletmecisi Aynur Karabağ, “Hayırsever vatandaşımızın bu davranışı örnek olsun isterim. İnşallah başka hayırsever vatandaşlarımız da ilgi gösterir. Halkımız da sevinir” dedi.

 

Tarih : 4 Mayıs 2021 Salı 23:53   Okunma : 956

Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek büfeleri, Ramazan ayında ikinci kez dayanışma ve duyarlılığın adresi oldu. Hayırseverbir vatandaş daha Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen hijyenik, kaliteli ve ucuz ekmeklerden 4 bin adet satın alarak vatandaşlara ücretsiz dağıtılmasını sağladı.

Ekmekler, Toroslar İlçesi’nde Demirtaş, Korukent ve Akbelen Mahalleleri’nde bulunan Halk Ekmek büfelerinde gün boyu vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. Hayırsever vatandaş, ekmekleri ücretsiz alan vatandaşların hayır duasını aldı. Geçtiğimiz günlerde yine bir hayırseverin satın aldığı 5 bin ekmek MER-EK büfesinde vatandaşlara dağıtılmıştı.

“İnşallah başka hayırsever vatandaşlarımız da ilgi gösterir”

Ücretsiz dağıtılan ekmeklere vatandaşlardan yoğun bir talep olduğunu vurgulayan Toroslar İlçesi Demirtaş Mahallesi’ndeki MER-EK Halk Ekmek Büfesi işletmecisi Aynur Karabağ, şunları söyledi:

“Vatandaşlar teşekkür ediyorlar. Dağıtan hayırsevere dua ediliyor. Özellikle Ramazan ayında olması çok güzel. Ekmeklerin ücretsiz dağıtılmasına büyük bir talep oldu. Sabahtan beri bayağı dağıttık. Pidelerimiz gelecek onlar da ücretsiz verilecek. Şuan 700 somun dağıttık. 300 pidemiz de gelecek. Ekmekleri hayırseverimizin desteği ile dağıtırken daha bir istekli oluyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizi de sevindiriyor. Şuan hayırsever vatandaşımızın bu davranışı örnek olsun isterim. İnşallah başka hayırsever vatandaşlarımız da ilgi gösterir. Halkımız da sevinir.”

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MER-EK, HALK EKMEK BÜFELERİ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKAN SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA