20 Haziran 2025 Cuma

21:19   MERSIN VE HATAY’DAN BIR İLK: ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’   16:46   CHP TARSUS İLÇE KADıN KOLLARı EV ZIYARETLERINE DEVAM EDIYOR   10:15   TARIHE, DOĞAYA VE KÜLTÜRE YOLCULUK: KILIKYA YOLU TANıTıM YÜRÜYÜŞLERI SÜRÜYOR   10:09   KADıNLAR ÜRETMEYE, MERSIN GÜÇLENMEYE DEVAM EDIYOR   10:05   CHP’LI GÜLCAN KıŞ, “MERSIN ÜRETIYOR AMA YATıRıM ALAMıYOR, BU BIR IHMALKÂRLıK DEĞIL, SIYASI TERCIHTIR!”   09:01   BÜYÜKŞEHIR’IN İTAIYE ERI SıNAVLARıNDA ADAYLAR TER DÖKTÜ   14:39   TARSUS BELEDIYESI’NDEN YAŞAMA DOKUNAN HIZMET    14:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI MERSIN’E KENT KÜTÜPHANESI VE OYUNCAK MÜZESI KAZANDıRıYOR   13:59   MEZITLI’DE KADıNLARA, EMEKLILERE VE ENGELLILERE YÖNELIK MOBIL KUAFÖR HIZMETI 15.500 KIŞIYE ULAŞTı   13:55   GOLDEN GLOBAL YATıRıM BANKASı VE ICD 20 MILYON DOLARLıK FINANSMAN ANLAŞMASıNı İMZALADı   10:28   YÖNETICI KRIZI KAPıDA: TERFI SISTEMI ÇÖKÜYOR, ŞIRKETLER GELECEĞINI KAYBEDIYOR   10:23   RAHMI M. KOÇ MÜZESI’NDE BOYANıN SUYLA DANSı: EBRU SERGISI   10:19   MINIK SPORCULAR SPORA İLK ADıMLARıNı AKDENIZ’DE ATıYOR   10:16   ULUSLARARASı PARA TRANSFERI ARTıK DAHA KOLAY: MORPARA VE MONEYGRAM İŞ BIRLIĞI   10:12   YUMURTALıK BELEDIYESI, HALK SAĞLıĞı IÇIN ÇALıŞıYOR   10:08   “ZEYTINLIKLER MADENCILIĞE KURBAN EDILIYOR”   10:06   BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖĞRENCILERE YKS ÖNCESI MORAL ETKINLIĞI   10:01   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı, BANDıRMA’DA DÜZENLENEN AKŞAM YEMEĞINDE BIR ARAYA GELDI   09:50   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “VATANDAŞ PAZAR ÇANTASı DEĞIL, ARTıK SABıR TAŞı TAŞıYOR!”   09:20   ZAFER PARTISI GENEL BAŞKANı ÜMIT ÖZDAĞ, ANKARA’DA: İKTIDAR VE DESTEKÇILERINE AYRı, MUHALEFETE AYRı BIR HUKUK UYGULARSANıZ IÇ CEPHEYI SAĞLAMANıZ MÜMKÜN OLMAZ  
 
     
   

Kılıç, Yapılan Bu Saldırıyı Kınıyoruz


Mersin’in Bozyazı ilçesinde saldırıya uğrayan aileye ,Türkiye Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Nevaf Kılıç ’ tan destek mesajı geldi. Başkan Kılıç, "İnsanlığa karşı işlenmiş bu suçun failleri hakkında hızlı ve etkin bir soruşturma talep ediyor, ilgili savcılığın kamuoyunu acilen bilgilendirmesini talep ediyorum" dedi.

 

Tarih : 16 Mayıs 2021 Pazar 00:04   Okunma : 680

Mersin’in Bozyazı ilçesinde saldırıya uğrayan aileye ,Türkiye Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Nevaf Kılıç ’ tan destek mesajı geldi. Başkan Kılıç, "İnsanlığa karşı işlenmiş bu suçun failleri hakkında hızlı ve etkin bir soruşturma talep ediyor, ilgili savcılığın kamuoyunu acilen bilgilendirmesini talep ediyorum" dedi.

Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'den (Hewlêr) Mersin'e gelen Kürt aile, bir grubun taşlı ve coplu saldırısına uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Muştaq Mahmud Kerim, Anamur Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Nevaf Kılıç Erbilli aileye destek vererek, saldırıyı yapanların hukuk önünde cezalarının verilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Kılıç, "Kürdistan Bölgesel Yönetiminden Antalya’ya seyahat eden kişilere yönelik Mersin in Bozyazı ilçesinde yapılan saldırıyı/linç girişimini kınıyorum. İnsanlığa karşı işlenmiş bu suçun failleri hakkında hızlı ve etkin bir soruşturma talep ediyor, ilgili savcılığın kamuoyunu acilen bilgilendirmesini talep ediyorum” dedi.

SORUŞTURMANIN TAKİPÇİSİ OLMALIYIZ

Başkan Kılıç, "Bir baba eşi ve çocuklarının gözü önünde darp edilmiştir. Ramazan Bayramı’nın birinci günü olması nedeniyle yol verme kavgası olduğu düşünülen olayda, ailenin önünü bir grup Adana plakalı aracın içerisinde bulunan kişiler tarafından ciddi şekilde darp edilmesi kabul edilemez bir davranıştır. Onun için nedeni ne olursa olsun böyle bir olayı kınıyoruz. Faillerin cezalarının verilmesini istiyoruz. Bu gibi olayları kınadığımızı , buranın dağbaşı olmadığını , hukuk dışı olaylara karşı olduğumuzu , bu gibi olayların iki ülke arasındaki dostluğumuza,ticaretimize  ve turizmimize darbe vurduğunu belirtmek isterim. Zalimin ve zulmün karşısında olduğumuzu mağdurun yanında olduğumuzu, bunu yapanların yargılaması gerektiğini belirtmek isterim.  Irkçılığı kınıyoruz. İsrail ’ e yapılanları kınadığımız gibi bu olayıda kınıyoruz" dedi.

"SALDIRIYA UĞRAYAN AİLEMİZİN HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Ailenin Anamur Devlet Hastanesinde tedavilerinin sürdüğünü belirten Başkan Kılıç, "Konuya ilişkin Anamur Belediye Başkanımız Hidayet Kılınç beyde bizzat beni arayarak aile ile yakından ilgilendiklerini, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin gerekli cezaları alacağını belirtti. Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler de Türkiye Irak Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği olarak saldırıya uğrayan ailemize geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TÜRKİYE, IRAK, SANAYİCİLERİ, VE, İŞ İNSANLARI, DERNEĞİ, GENEL, BAŞKANI, NEVAF KILIÇ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA