23 Aralık 2025 Salı

19:29   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN BALıKÇıLARA CAN SUYU: 772 KIŞIYE EKIPMAN DESTEĞI”   19:05   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR   15:37   DEM PARTI İMRALı HEYETI, CHP’YI ZIYARET ETTI... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN HEM TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFINI, HEM DEMOKRATIK TÜRKIYE HEDEFINI BIRLIKTE HAYATA GEÇIREBILECEK YARıNLARı UMUT EDIYORUZ”   15:35   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN, MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER VE MİT BAŞKANı KALıN, SURIYE CUMHURBAŞKANı ŞARA TARAFıNDAN KABUL EDILDI   15:34   LEYLA ZANA, “ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK” MITINGINDE KONUŞACAK   15:31   İYİ PARTILI ÇÖMEZ: "AMERIKAN ADALET BAKANLıĞı EPSTEIN DOSYASıNDA TÜRKIYE’DEN KÜÇÜK KıZ ÇOCUKLARıNıN ISTISMAR ADASıNA GÖTÜRÜLDÜĞÜ YAZıYOR"   11:33   MERSIN OPERASı KAPALı GIŞE SEZONUNU “YENI YıL ŞARKıLARı” KONSERIYLE ZIRVEYE TAŞıYOR!   10:23   “TÜRKIYE DARALıRKEN AKDENIZ HAZıR GIYIM İHRACATTA REKOR KıRDı: %68 ARTıŞLA 45,6 MILYON DOLAR”   10:05   TARSUS’UN LEZZETLERI DÜNYA SAHNESINDE: FıNDıK LAHMACUN VE KAYNAR PROJESIYLE GASTRONOMI YOLCULUĞU   02:57   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR   12:30   “SEÇER’DEN DEMOKRASI VURGUSU: ‘TÜRKIYE HUKUK DEVLETI İSE HERKES ÖZGÜRCE KONUŞACAK’”   09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”  
 
     
   

Büyükşehir, Gençlere Yönelik Yatırım Ve Hizmetlerine Devam Ediyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, kaykay, paten ve bisiklet kullanan gençlerin güvenli şekilde kayabilmeleri için biri Mersin merkezde, diğeri Tarsus’ta olmak üzere iki adet Skate Park-kaykay pisti tesis etti. Tarsus’ta Altaylılar Mahallesi Ötüken Parkı içerisinde inşa edilen ve ‘Tarsus Rampark’ olarak adlandırılan tesis tamamlanarak, gençlerin kullanımına sunuldu.

 

Tarih : 21 Mayıs 2021 Cuma 12:31   Okunma : 796

Mersin Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda gençlerin oldukça ilgi gösterdiği kaykay, paten ve akrobasi dalında bisiklet kullananların güvenli sürüş yapabilmeleri ve zaman geçirebilmeleri içinbiri Mersin merkezde, diğeri Tarsus’ta olmak üzere iki adet Skate Park–kaykay pisti tesis etti.

Gençlerin yeni mekanı: Skate Park

Mersin’de Kültür Park içerisinde, Tarsus’ta ise Altaylılar Mahallesi Ötüken Parkı içerisinde inşa çalışmaları tamamlanan kaykay pistleri hizmete açıldı. Tarsuslu gençlerin uğrak yerlerinden olacak parkın adına ‘Tarsus Rampark’ adı verildi. Büyükşehir’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yaptığı açılışla birlikte alana gençler yoğun ilgi gösterdi.

“Çocuklarımız burada enerjilerini atabiliyorlar”

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı, Mersin ve Tarsus’taki Skate Park’larınpaten, kaykay, bisiklet sporları ve bisiklet akrobasisine ilgi duyan gençlerin kullanabileceği alanlar olduğunu ifade ederek, “Son derece modern, donanımlı. Çocuklarımız burada enerjilerini atabiliyorlar. Güzel olan tarafı da çocuklarımızın sokaklardan, caddelerden, kıyı kenarlardan, kahve köşelerinden kurtulup, bu alanlarda hem enerjilerini atmaları hem hareketli bir branş olması sebebiyle kaslarını kuvvetlendirebilmeleri. Hem zihinlerini boşaltan hem de vücutlarının gelişmesine katkı sağlayan çok efektif bir parkurumuz oldu” dedi.

Kaykaycı gençlere seslenen Altaylılar Mahallesi Muhtarı Perihan Özcan, gençlerin güvenle paten ve bisiklete binebileceklerini belirterek, “Sokaklarda, caddelerde, arabaların otobüslerin arkasında sizleri görünce benim kalbimin ritmi değişiyor. Çok korkuyorum ki bir annenin, bir babanın, hele sizin canınız yanmasını hiç istemiyorum”diye konuştu.

“Burada yapılan şeyler, sizler için”

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, gençlerin çok önemli olduğunu vurgulayarak, onlara “Burada yapılan şeyler sizler için. Arkadaşlar gerçek anlamda sizler, bizler için çok önemlisiniz. Ayağınıza taş değsin istemeyiz. Bu yüzden ki elimizden geldiğince ne yapıyorsak sizler için yapıyoruz”dedi.Gençlere seslenen CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal ise “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, bayramı sizin için sürdürmeye devam ediyor. Gençlere verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, GENÇLERE, YÖNELİK, YATIRIM, HİZMETLERİNE, DEVAM, EDİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA