20 Nisan 2024 Cumartesi

13:53   İRAN İŞ BAKANLIĞI ÇALIŞANI ŞERİF NEKİZADE: “İSRAİL`E DİYORUZ Kİ SALTANATIN BİTTİ, VURDUK VE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK”   11:51   CHP`NİN YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYI BAŞLADI... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKİYE İTTİFAKININ BELEDİYE BAŞKANLARINA SELAM OLSUN"   11:10   MSB: "FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 5 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:09   KIBRIS`TA AİLELER, DEPREMDE YIKILAN İSİAS OTEL`DE YAŞAMINI YİTİREN EVLATLARI İÇİN "ADALETE IŞIK TUT" YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ   10:54   CHP`LİLER ANITKABİR`DE... CHP LİDERİ ÖZEL: "PARTİMİZİ, İLKELERİNİZDEN SAPMADAN, GÖSTERDİĞİNİZ ROTADAN MİLİM ŞAŞMADAN BİRİNCİ PARTİ YAPTIK"   10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ  
 
     
   

Mersin’in Her Sokağı Sahile ve Şarkılara Çıkıyor,Büyükşehir Konserleri Atatürk Parkı’nada Taşıdı


Mersin Büyükşehir Belediyesi, 25 Mayıs’ta yeniden başlattığı sosyal mesafeli konserlerini 4 noktada sürdürüyor. Konserlerin gerçekleştiği noktalardan birisi olan ‘Atatürk Parkı’nda yıllar sonra yeniden müzik sesleri yükseliyor. Büyükşehir, sosyal mesafeli konserleri Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri düzenli olarak sürdürmeyi planlıyor. Yapılan etkinlikten memnun kalan vatandaşlar, “80’li yıllarda Mersin’e gelirdik, o zamanlar Atatürk Parkı bayağı şendi. Ondan sonra kaybolup gitti. Bu bir-iki senedir tekrar canlandı” ifadelerine yer verdi.

 

Tarih : 3 Haziran 2021 Perşembe 18:58   Okunma : 939

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin düzenlediği sosyal mesafeli konserler, 25 Mayıs’ta yeniden başladı. Konserlerin gerçekleştiği 4 noktadan birisi olan ‘Atatürk Parkı’yıllar sonra yeniden eski canlılığına kavuştu. Vatandaşlar söylenen şarkılara büyük bir keyifle eşlik etti.

“Bu güzel parkımızda yıllar sonra ilk defa müzik yapılıyor”

Büyükşehir, akustik konserlerini Marina Akustik Park’tan başlatarak Kültür Park’taki Deniz Müzesi karşısına taşıdı. Konserlerin diğer duraklarından birisi Tarsus Kültür Park olurken, bir başka nokta ise Atatürk Parkı oldu. Atatürk Parkı’nda ilk günkü konserde Grup Nankatsu, Poyraz ve xband ile Kırık Sazlar Topluluğu sahne aldı. İkinci gün ise Funky, Hanende ve Yarına Yakın dinleyicilerle buluştu.

Tarsus Kültür Park’taki konserlerde ise 1 Haziran’da Özgür Cavunt ve Hayrettin Dürüst sahne alırken, 2 Haziran’da da Civan Gür ve Mehmet Akif Ersoy şarkılara ses verdi.

Atatürk Parkı’nda sahne alan müzisyenlerden Engin Demir, “Yıllar sonra Atatürk Parkı’ndayız. Bu güzel parkımızda yıllar sonra ilk defa müzik yapılıyor. Burayı biz gençlere kazandırdığı için öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ndeki bütün arkadaşlarımıza, ağabeylerimize, ablalarımıza hepsine tek tek teşekkür ediyoruz” dedi.

“Böyle etkinliklerin olması Mersin’e yakışır”

15 yıldır Mersin’de yaşadığını belirten dinleyicilerden Tuncay Demiray ise bu tarz etkinliklerin çoğalmasını istediklerini vurgulayarak, “Böyle etkinliklerin olması Mersin’e yakışır.Uzun zamandır hiç böyle bir şey görmemiştik. Belki de olmuştur da ben hatırlamıyorum. Devamlı buradayım. Geliyorum, geziyorum. Bir denizimiz var.Böyle sanatsal şeylerin olmasını daha çok istiyoruz. Bütün hizmetlerinden dolayı Vahap Başkanımızı tebrik ediyorum. Takdire şayan bir insan” diye konuştu.

“Atatürk Parkı bu bir-iki senedir tekrar canlandı”

Yapılan etkinlikle ilgili değerlendirme yapan bir vatandaş da, “Biz böyle konserler olsun istiyoruz. Bu pandemi sürecinden normalleşme sürecine geçtik, böyle etkinlikler bekliyoruz. Başkanımızdan daha güzel, halkımıza açık etkinlikler yapmasını istiyoruz” diye konuşurken, bir başka vatandaş ise “80’li yıllarda Mersin’e gelirdik, o zamanlar Atatürk Parkı bayağı şendi. Ondan sonra kaybolup gitti. Bu bir-iki senedir tekrar canlandı” ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, KÜLTÜR PARK, KONSER, ATATÜRK PARKI, TARSUS, SOSYAL, MESAFE

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA