23 Haziran 2025 Pazartesi

11:17   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER: "RTÜK’ÜN YAPTıRıM KARARLARıNıN YÜZDE 51’I DANıŞTAY’DAN VIZE ALAMıYOR"   09:10   CHP TEKIRDAĞ’DA MEYDAN OKUDU: “ADAYıMı BıRAK, SANDıĞı GETIR”   09:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR 19 BIN TON TıBBI ATıĞı BERTARAF ETTI   12:30   MIMARLARDAN DAYANıŞMA ETKINLIĞI   11:25   YUMURTALıK HALKıNDAN ÇEVREYE, DENIZE DUYARLıLıK ÇAĞRıSı   11:15   SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇıLAR BÜYÜKŞEHIR’LE YETIŞIYOR   11:05   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK’I, YKS’NIN IKINCI OTURUMUNA DA GETIRDI   10:23   YKS’NIN IKINCI OTURUMU AYT BAŞLADı   09:25   BÜYÜKŞEHIR ÖĞRENCI VE VELILERIN YKS HEYECANıNA ORTAK OLDU   08:32   ABD SALDıRıLARı SONRASı İRAN, İSRAIL’E MISILLEME SALDıRıLAR DÜZENLEDI   21:10   BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHIR’IN DÜZENLEDIĞI EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’Nı İNCELEDI   15:55   TARSUS CHP’DEN KıRSAL MAHALLE ZIYARETLERI   12:06   “PROTESTO HAKKıNı KULLANAN ÖĞRENCILERI YURTTAN UZAKLAŞTıRMAK ZALIMLIKTIR”   11:52   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER YAZ BOYU YÜZMENIN KEYFINI BÜYÜKŞEHIR’LE YAŞıYOR   09:20   BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKLI YÜREKLERINDEN ANADOLU’YA SES VEREN TÜRKÜLER   09:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMA DESTEĞI TAM GAZ DEVAM EDIYOR   01:56   TARSUS BELEDIYESI KREŞLERINDE EĞITIM ALAN ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:54   MERSIN BAROSU HAYVAN HAKLARı KOMISYONU, PATIKÖY’Ü ZIYARET ETTI   11:50    BAŞKAN YıLDıZ’DAN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE MORAL ZIYARETI VE BAŞARı MESAJı   10:10   TÜRKIYE YAŞ MEYVE SEBZEDE İKLIM DARBESINE RAĞMEN İHRACAT DEĞERINI KORUDU  
 
     
   

“Çalışan Çocuklar Ve Düşler” Konulu Resim Yarışması Başvuruları Başladı


Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü kapsamında “Çocuk işçiliği son bulsun, çocuklar düşleriyle yaşasın” sloganıyla düzenlediği ’’Çalışan Çocuklar ve Düşler’’ konulu resim yarışması için başvurular başladı.

 

Tarih : 4 Haziran 2021 Cuma 11:11   Okunma : 640

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi, 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği ile Mücadele Günü kapsamında “Çocuk işçiliği son bulsun, çocuklar düşleriyle yaşasın” sloganıyla düzenlediği  ''Çalışan Çocuklar ve Düşler'' konulu resim yarışması için başvurular başladı.

Dünyada ve ülkemizde çocuk işçinin çalışma koşullarına dikkat çekmek ve uğradıkları hak ihlallerini görünür kılmak amacıyla Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından düzenlenen resim yarışmasına katılmak isteyen çocukların çizeceği “çalışan çocuklar ve düşler” konulu resimlerin en geç 10 Haziran 2021 tarihine kadar Mersin Barosu’na ulaştırılması gerekiyor.

“ÇOCUK İŞÇİLİĞİNİN SON BULDUĞU BİR DÜNYA MÜMKÜN”

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Sevgili çocuklar; Çocukların çalışmak zorunda kalmadığı, eğitim hayatlarına devam edebildikleri, düşler kurabildikleri, bu düşleri gerçekleştirdikleri bir dünya istiyoruz. Sizlerden de ''çalışan çocuklar ve düşler'' konulu resimler yapmanızı ve bize göndermenizi istiyoruz.

Hiç bir çocuğun çalışmak zorunda kalmadığı, çocuk işçiliğinin son bulduğu bir dünya mümkün!Haydi sen de adını-soyadını, adresini, telefon numaranı ve okulunu belirterek 10 Haziran 2021 tarihine kadar yarışmamıza katıl!

Çizdiğin resmin fotoğrafını çekerek  mersinbarosuchm2020@gmail.com adresine e-mail yoluyla, Çizdiğin resmi Mersin Barosu Mersin Adalet Sarayı 4. Kat Akdeniz Mersin adresine yurtiçi kargo yoluyla karşı ödemeli olarak bizlere ulaştırıp yarışmaya katılabilirsin. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımıza sürprizlerimiz var!Çocuk işçiliği son bulsun. Çocuklar düşleri ile yaşasın!” ifadesine yer verildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÇALIŞAN, ÇOCUKLAR, VE, DÜŞLER, KONULU, RESİM, YARIŞMASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA