22 Şubat 2026 Pazar

01:08   BAKıRKÖY’DEN GAZZE’YE: “İSRAIL’E TAM AMBARGO” ÇAĞRıSı GECEDE YÜKSELDI   01:05   MERSIN İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN PALM CITY’DE KÜLTÜR ŞÖLENI   01:03   NAZLıAKA’DAN İKTIDARA SERT ÇıKıŞ: “KADıNLARıN HAYATı PAMUK İPLIĞINE BAĞLı”   01:02   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ‘GAZZE BARıŞ KURULU’ ÇıKıŞı: “FILISTIN YOKSA, TÜRKIYE DE OLMAMALı!”   01:01   ÖZGÜR ÖZEL KOCAELI’DE 10 BIN METREKAREYI DOLDURDU: “SANDıĞA SAHIP ÇıKANLAR BURADA”   14:15   CHP AKDENIZ’IN YÜKSELEN İSMI SEMIH PALAMUT’TAN NET MESAJ: “GÜÇLÜ ÖRGÜT, GÜVENLI GELECEK”   12:26   550 KILOMETRELIK TARIH VE DOĞA ROTASı: MERSIN’DE KILIKYA YOLU’NA YOĞUN İLGI   12:15   “ANA DILDE EĞITIM LÜKS DEĞIL, HAKTıR”: 3. ANADILI SEMPOZYUMU’NDAN ANKARA’YA NET MESAJ   10:59   FETI YıLDıZ’DAN ‘KOMISYON RAPORU’ ÇıKıŞı: “OKUMADAN KONUŞUYORLAR”   10:50   TANRıKULU’NDAN DÜNYA ANADILI GÜNÜ MESAJı: “ANA DIL GÜVENLIK DEĞIL, EŞITLIK MESELESIDIR”   10:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 50 BIN ÇOCUĞA SANAT DOKUNUŞU! ‘BISKÜVI ADAM’ SAHNESI KAHKAHAYA BOĞDU   10:30   ÖZGÜR ÖZEL: “ADAYıMıZ İÇERIDE DE OLSA EKREM İMAMOĞLU; FATURAYı RECEP TAYYIP ERDOĞAN ÖDEMEDEN YENI İSIM ÇıKMAZ”   01:59   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN BEYOĞLU’NDA İFTAR SÜRPRIZI: KAYACıK AILESININ SOFRASıNA KONUK OLDU   01:58   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KOCAELI ÇAĞRıSı: “HAKKıMıZı SÖKE SÖKE ALACAĞıZ”   01:57   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ERDEMLI’DE 13 İLÇELIK RAMAZAN BULUŞMASıNı BAŞLATTı: BINLER AYNı SOFRADA, TEK YÜREK   23:56   CHP’DEN ABDULVAHAP GÖÇER’E KESIN İHRAÇ   23:55   ALI MAHIR BAŞARıR VE AHMET SERKAN TUNCER MEZITLI’DE SAHAYA İNDI: SEL BÖLGESINDE KRITIK MESAJLAR   23:54   YAYLAKONAKLıLAR BIR ARADA: MERSIN ADıYAMAN YAYLAKONAK BALYAN DERNEĞI’NE ANLAMLı ZIYARET   17:45   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: ÇEVREYI KORUMANıN PARTISI OLMAZ   17:44   ÇEŞME BELEDIYE BAŞKANı LÂL DENIZLI IFADESININ ARDıNDAN SERBEST BıRAKıLDı  
 
     
   

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Üzüm Üreticileriyle Bir Araya Geldi


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, üreticilerin mazot, gübre, ilaç, işçilik maliyetlerinin geçtiğimiz yıllara göre misli misli artmasına rağmen, iktidarın üzüm üreticilerini görmezden gelmeyi sürdürdüğünü söyledi.

 

Tarih : 22 Haziran 2021 Salı 16:42   Okunma : 764

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, üreticilerin mazot, gübre, ilaç, işçilik maliyetlerinin geçtiğimiz yıllara göre misli misli artmasına rağmen, iktidarın üzüm üreticilerini görmezden gelmeyi sürdürdüğünü söyledi.

CHP İlçe Başkanı Varal, Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal ve partili gençlerle birlikte, bölgenin önemli üzüm üretim alanları arasında yer alan Dedeler Mahallesi Killik mevkiinde bağcılarla bir araya geldi.



Başta bölgeye özgü Tarsus Beyazı üzüm olmak üzere, diğer üzüm çeşitlerinin hasadına az bir zaman kalması münasebetiyle üreticilerle bir araya gelerek, bol kazançlar dileklerini ileten Başkan Varal, burada Taşkuyu Mahalle Muhtarı Ersin Pan, Dedeler Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz ve Çiriştepe Mahalle Muhtarı Yaşar Can ile üreticilerle bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi’nin mahallelere verdiği hizmetleri ve planlanan projelerin konuşulduğu sohbet toplantısının ardından Başkan Varal, Sucular Mahallesine giderek yurttaşları dinledi, gençlerin futbol maçına eşlik etti.



CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, “Üreticilerimizin mazot, gübre maliyetleri geçen yıllara göre misliyle artmış iken iktidar üzüm üreticilerini görmezden gelmeyi sürdürüyor. Bir yıllık emeklerinin karşılığı büyük kartellerin eline teslim ediliyor.

Üreticilerimiz çaresiz ve umutsuz değiller. CHP iktidarında emeğini esas alarak geçinen çiftçilerimizin ister Ziraat Bankası, ister başka bankalardan, ister tarım kredi kooperatiflerinden kredi çekmiş olsun, faizlerini sileceğiz.

Küçük üreticilerimizin için de Aile Destekleri Sigortası’nı getireceğiz. Küçük üretici ailenin temeli kadının banka hesabına her ay karşılıksız asgari düzeyde para yatırarak, çoluk çocuğun temel ihtiyacını gidereceğiz. Bu konularla ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Başkan Varal, “CHP'li Belediyelerimiz tarafından halkımıza karşılıksız olarak HalkKart, HalkMarket, Mahalle Mutfağı, bebeklere mama bez desteği, çocuklara süt dağıtımı, öğrencilerimize eğitim maddi desteği ve kurs desteği verilmekte. Genelgelerle işyeri kapanmış olan esnafın oturduğu konutun su bedellerinin 500 TL’ye kadar olan kısmı Büyükşehir Belediyemiz tarafından karşılandı. Öyle ki pandemide hiç su kesilmedi, icraya verilmedi, askıda fatura uygulaması başlatıldı, ihtiyaç sahiplerine el uzatıldı.

Pandemi döneminde kimsenin borcundan dolayı suyu kesilmedi. Talep eden herkese erzak desteği verildi, ücretsiz maske ve temizlik malzemeleri dağıtıldı. Belediyelerimiz engellemelere rağmen altyapı çalışmalarını arttırarak sürdürdü. Yereldeki başarımız ile genel iktidara yürüdüğümüzü bir kez daha vurgulamak isterim.

Türkiye’yi de aklı başında, tutarlı, israfa son veren, harcadığı her kuruşun hesabını millete vermekten onur duyan bir siyasi anlayışla yöneteceğiz..Temiz siyaset, ahlaklı siyaset, halkına hesap veren iktidar CHP ile geliyor! şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, CHP, TARSUS, İLÇE, ÖRGÜTÜ, BAŞKAN, OZAN VARAL, ÜZÜM, ÜRETİCİLERİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA