15 Mayıs 2025 Perşembe

11:19   CHP`LI TANAL`DAN 15 MAYıS DÜNYA İKLIM GÜNÜ AÇıKLAMASı: “KANAL İSTANBUL`DA ıSRAR, ÖLÜM DEMEKTIR”   11:14   BAKAN TUNÇ: "YURT DıŞı SEÇMEN KÜTÜĞÜNE KAYıTLı VATANDAŞLARıN ELEKTRONIK ORTAMDA OY VERMESINE ILIŞKIN ÇALıŞMALAR DEVAM ETMEKTEDIR"   11:09   ABD BAŞKANı TRUMP: “UYGUN OLURSA YARıN TÜRKIYE`YE GIDERIM”   10:19   KIRAZ ÜRETICISI CHP`LI BAŞEVIRGEN`E DERT YANDı: "BIR AĞAÇTAN 25-30 KILO ÜRÜN ALıNıYORDU, ŞIMDI 1 KILO BILE YOK"   09:38   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN ÖZEL BIREYLER IÇIN NOSTALJIK PARTI   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, IKLIM DEĞIŞIKLIĞINE KARŞı SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YOLUNDA ILERLIYOR   22:55   GALATASARAY, TRABZSONSPOR`U 3-0 YENEREK TÜRKIYE KUPASı`Nı 19. KEZ KAZANDı   22:32   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BOĞAZIÇI`NI PROVOKE EDEN SIZSINIZ"   22:24   ODTÜ`LÜ ÖĞRENCILERDEN NUREDDIN YıLDıZ`A TEPKI, BOĞAZIÇI`LI ÖĞRENCILERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ    22:20   OTIZMLI BIREYLER IÇIN AILELER MALATYA`DA SES YÜKSELTI: SESSIZLIĞIN BEDELI HAYATTıR   21:58   BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NDEKI ‘NURETTIN YıLDıZ` PROTESTOLARıNDA 6 ÖĞRENCI TUTUKLANDı   21:56   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... DILEK KAYA İMAMOĞLU, "BU GÜNLERIN BITMESI YAKıNDıR"   21:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÜSKÜDAR BELEDIYE BAŞKANı DEDETAŞ, "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE ÇıKMASıNı, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMASıNı ISTIYORUZ"   21:53   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A: TUTUKSUZ YARGıLANıRSAM, SOKAKTA, MEYDANDA OLURUM, MILLETIME GERÇEKLERI ANLATıRıM DIYE MI ÇEKINIYORSUN?   21:49   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... MUSTAFA SARıGÜL: BIZ HER ŞEYIN DEMOKRASI IÇERISINDE TECELLI ETMESINI ISTIYORUZ   21:25   CHP`NIN SILIVRI MITINGINDE CAN ATALAY`ıN MESAJı OKUNDU: BIR YANDAN DEMOKRASIYI, HUKUKU YOK EDIP YURTTAŞA BASKı YAPARKEN BIR YANDAN DA `BARıŞ` DERSEN KIMSE INANMAZ   21:04   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÇELIK, "ADALET VE ÖZGÜRLÜK TEMASı ILE SILIVRI`DEYIZ"   20:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... SUAT ÖZÇAĞDAŞ, "ANTIDEMOKRATIK MÜDAHALELERLE GENÇLERI, EMEKÇILERI, YURTTAŞLARı SUSTURAMAZSıNıZ"   20:41   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... GÖKAN ZEYBEK: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YÖNETICILERIYLE ÇÖZÜM SÜRECI ORTAYA GETIRILIRKEN SAYıN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTSAK TUTULMASıNı KESINLIKLE KABUL ETMIYORUZ   20:28   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ALI MAHIR BAŞARıR, "CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZı ASLA YALNıZ BıRAKMAYACAĞıZ, ONA YAPıLANLARı UNUTTURMAYACAĞıZ"  
 
     
   

Mezitli Belediyesi sahillere şemsiye ve şezlong yerleştiriyor


Vatandaşların daha hijyenik şartlarda denizle buluşabilmesi adına Milli Emlak Müdürlüğünden sahilleri kiralayan Mezitli Belediyesi, şemsiye, şezlong ve duş kabinleri yerleştirmeye başladı. Vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgelerde düzenleme yapan ekipler, Tece bölgesinde yaşayan ve sepet örerek geçimini sağlayan vatandaşlarla anlaşarak hasır şemsiyeler yaptırdı. Şezlong ve şemsiyeler sahillere yerleştirilerek denize giren vatandaşlara ücretsiz olarak kullanımına sunuldu.

 

Tarih : 12 Temmuz 2021 Pazartesi 07:16   Okunma : 720

Vatandaşların daha hijyenik şartlarda denizle buluşabilmesi adına Milli Emlak Müdürlüğünden sahilleri kiralayan Mezitli Belediyesi, şemsiye, şezlong ve duş kabinleri yerleştirmeye başladı. Vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgelerde düzenleme yapan ekipler, Tece bölgesinde yaşayan ve sepet örerek geçimini sağlayan vatandaşlarla anlaşarak hasır şemsiyeler yaptırdı. Şezlong ve şemsiyeler sahillere yerleştirilerek denize giren vatandaşlara ücretsiz olarak kullanımına sunuldu.

Yaz başında görev kapsamında olmamasına rağmen tüm sahillerde taş temizliği ve bakım yapan ekipler, iki yıldır süren mücadelenin ardından kiralama işleminin gerçekleşmesiyle birlikte tüm sahili yeniden ele aldı. Vatandaşların yoğun olarak denize girdiği bölgeler ağırlıklı olmak pilot noktalar belirleyerek şezlong, sandalye yerleştirilmeye başlanması vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

 

Vatandaşların plajları daha rahat kullanabilmesi için şemsiye ve şezlong yerleştirmeye başladıklarına vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Yaklaşık iki yıl önce vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda denize girebilmesi için sahillerimizi kiralama talebinde bulunmuştuk. Bu süreçte görev kapsamımızda olmamasına rağmen gerekli taş temizleme ve bakım çalışmalarımızı aksatmadan yapmaya devam ettik. Geçtiğimiz günlerde kiralama talebimize olumlu yanıt gelmesiyle birlikte sözleşmemizi imzalayarak çalışmalara başladık. Şemsiye tedariğini de hem istihdama destek olması hem de çevreci ürün kullanılması amacıyla Tece Hürriyet Mahallemizde yaşayan ve geçimini sepet örerek sağlayan vatandaşlarımızla anlaşarak giderdik. Ekiplerimiz belirli noktalara yerleştirmeye başladı. İlerleyen zamanlarda daha geniş bölgelerde belediyemizin şemsiye ve şezlongları vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak” dedi.

Sahilde duş sayısını da artıracaklarının bilgisini veren Başkan Tarhan, “Biz halkımız en iyi şartlarda denize girebilsinler diye çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ancak bu yaptığımız hizmetlerin sağlıklı şekilde kullanılması ve korunması da elbette vatandaşlarımıza ait. Umarım gereken hassasiyet gösterilir. Biz, Mezitli halkının kendi kaynakları ile yapılan bu hizmetlere sahip çıkacağına ve art niyetli kişilere izin vermeyeceğini biliyoruz. İstenilen verimi almamız durumunda daha geniş noktalarda uygulamayı devam ettireceğiz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MEZİTLİ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, TARHAN, ŞEMSİYE, ŞEZLONG

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA