23 Mart 2026 Pazartesi

08:10   7 ASıRLıK CAMI KARDAN KAYBOLDU, SADECE O PARÇASı GÖRÜNÜYOR!   20:11   ÖZGÜR ÖZEL’DEN GAZETECI İSMAIL ARı’NıN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: GAZETECILIK FAALIYETI, BIRILERININ HOŞUNA GITMEDI DIYE SUÇ OLMAZ   20:10   GAZETECI İSMAIL ARı’NıN GÖZALTıNA ALıNMASı ANKARA’DA PROTESTO EDILDI... BIRGÜN YAYıN KOORDINATÖRÜ YAŞAR AYDıN: "İSMAIL ARı’YA HER ŞEYIYLE KEFILIZ"   20:09   İSTANBUL’DA NEVRUZ KUTLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: "ANKARA BARıŞıN SESINE KULAK VERMELI, YASAL ADıMLAR ATMALıDıR"   15:08   MSB, KATAR’DAKI HELIKOPTER KAZASıNDA ŞEHIT OLANLARıN KIMLIKLERINI AÇıKLADı   14:07   FATIH’TE IKI BINA ÇÖKTÜ... İSTANBUL VALISI DAVUT GÜL: "7 KIŞI GÖÇÜKTEN ÇıKARıLARAK HASTANEYE KALDıRıLDı"   14:04   MSB: KATAR’DA KAZA KıRıMA UĞRAYAN HELIKOPTERDE DÖRT KATAR SILAHLı KUVVETLERI PERSONELI, BIR TSK PERSONELI ILE ASELSAN’A BAĞLı IKI TEKNISYEN ŞEHIT OLDU   19:59   DIYARBAKıR’DA NEVRUZ KUTLAMALARı BAŞLADı... DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN: “KÜRTLER ARTıK DEVLETLE MÜNAZARA DEĞIL, MÜZAKERE YAPMAK ISTIYOR”   19:57   SIYASI PARTILER ARASı BAYRAMLAŞMA… CHP’LI ÖZCAN: "MEMLEKETI DAHA BEREKETLI, HUZURLU, YAŞANABILIR BIR YERE GETIRMEK IÇIN KARDEŞLIK RUHUNA IHTIYAÇ VAR"   19:55   RUSYA DEVLET BAŞKANı PUTIN: "RUSYA, İRAN’ıN YANıNDA SADıK BIR DOST VE GÜVENILIR ORTAKTıR"   20:24   TİP, "BIR DILIM BAKLAVANıN 80 TL" OLDUĞU GÖRSELLE BAYRAM MESAJı PAYLAŞTı: "YOKLUKTA DEĞIL VARLıKTA EŞITLENECEĞIMIZ GÜZEL GÜNLERE OLAN INANCıMıZLA HALKıMıZıN BAYRAMıNı KUTLUYORUZ"   20:23   BURHANETTIN DURAN: ÜLKEMIZ NATO’NUN KOLEKTIF SAVUNMA MIMARISINDE VAZGEÇILMEZ BIR MERKEZ ÜLKE   20:22   ÖZGÜR ÖZEL, MANISA’DA BAYRAM NAMAZıNıN ARDıNDAN KABRISTANLARı ZIYARET ETTI   20:20   TAYFUN KAHRAMAN’ıN EŞI MERIÇ DEMIR KAHRAMAN: “YOK YERE ÇOCUKLUKLARıNDAN NEŞELI BAYRAMLARı BILE ÇALıNAN HERKESE BU ÜLKENIN ADALET BORCU VAR”   21:35   MERSIN’DE SEÇER FıRTıNASı: "ANKETLER ORTADA, OYUMUZU %45’TEN %60’A ÇıKARDıK!"   20:54   BAŞKAN YARDıMCıSı TANıŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!  
 
     
   

Lösemili Çocukların Bayram Sevinci


LÖSANTE Hastanesi’nde tedavisi devam eden Lösemi ve Çocukluk Çağı Kanserleriyle mücadele eden minikler Kurban Bayramı’nın ilk gününü tedavi gördükleri hastanenin bahçesinde düzenlenen etkinlikler ile kutladı. Bayram hediyelerini alan, dans gösterileriyle neşelenen kahramanlar hep bir ağızdan umutla, “İyi Bayramlar” dedi.

 

Tarih : 20 Temmuz 2021 Salı 20:40   Okunma : 1040

“Tüm çocuklar eşit doğar ve en iyi tedavilere eşit kavuşurlar” inancı ile yola çıkan ve 23 yıldır Lösemili Çocuklar başta olmak üzere tüm çocukluk çağı kanserleriyle mücadele eden minik kahramanlara umut olan LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Avrupa’nın ilk Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE’de ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Ankara, İncek’teki LÖSEV Sağlık Kenti’nde yer alan LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’nde tedavisi devam eden Lösemili ve Çocukluk Çağı Kanseri Çocuklar ve anneleri Kurban Bayramı’nı da tedavi gördükleri hastanede karşıladı.

Bayramın ilk günü LÖSANTE Hastanesi’nin de içinde bulunduğu LÖSEV Sağlık Kenti bahçesinde düzenlenen programın açılışı tedavisi tamamlanan Lösemi kahramanı gençlerin dans gösterisi ile başladı. Ardından kukla şovu gibi düzenlenen bir dizi etkinlik ile çocuklar dans etti, doğal dondurmalarını yedi. LÖSEV-LÖSANTE Yönetim Kurulu üyeleri, doktorları, hemşireleri ve birbirleriyle bayramlaşan çocuklar bayram hediyelerinin takdim edildiği kutlamada keyifli anlar geçirerek bir ağızdan “İyi Bayramlar” dediler. Öte yandan LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’nde ücretsiz tedavi gören lösemili ve kanserli çocukların etkinlikleri bahçede devam ederken hastanede de yatarak tedavileri devam eden yetişkin hastalar da odalarında ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

“Siziçokseviyoruz”

Lösemi ve kanserin önlenebilen ve tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu 23 yıldır tüm Türkiye’ye yüzde 92 başarısı ile kanıtlayan LÖSEV, ilaçlar ve kemoterapi kadar moral ve motivasyonun da tedavi başarısında önemli rol oynadığının altını çizmeye devam ediyor. Bayram etkinliğine katılan LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Pediatrik Hematlog&Onkolog Dr. Üstün EZER tedavisi devam eden çocuklara “Sizi çok seviyor, çok önemsiyoruz. Birlikte çok güzel bayramlar yaşayacağız” sözleri ile seslendi.

“Her Kurban Lösemili Çocuklara Can

TümTürkiye genelinde 8 irtibat bürosu bulunanLÖSEV diğerillerde de hastaneleri ziyaret ederek tedavisi devam eden çocuklara hastane odalarında bayram hediyeleriniverip, refakatçi annelerini bayram günü yalnız bırakmadı. Haneziyaretleri gerçekleştirdiği gibi ofislerinden de yardımlarını bayram sürecince iletmeye devam eden LÖSEV, kahraman çocuklarına ve duyarlı halkımıza da teşekkür ederek iyi bayramlar dilediğini de yayımladı. Kurban bağışlarının arefe günü adak kesimleri ile başladığını duyuran LÖSEV aldıkları vekâleten kurban bağışlarını bayramın 1. ve 2. günleri hijyenik et entegre tesislerinde keserek, etlerini 12 ay boyunca taze olarak Lösemili ve Kanserli Çocuklara ulaştırılacağının da altını çizdi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, LÖSANTE, HASTANESİ, LÖSEMİ, LÖSEV

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA