26 Mart 2026 Perşembe

13:02   AZERBAYCAN, RUSYA’NıN İRAN’A INSANI YARDıM GÖNDERDIĞINI DUYURDU   12:58   “İBB DAVASı”NDA 11. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN MURAT ÇALıK’A: “BAŞKANıM, ALLAH SENI KORUSUN”   10:50   MERSIN’IN EVLADı KORAY İÇIN ZAMANLA YARıŞ: BÜYÜKŞEHIR’DEN DMD SEFERBERLIĞI!   10:20   MILYARLARCA LIRALıK VERGI BORCU BIR KALEMDE SILINDI! "VERGIDE ADALET" SÖYLEMI ÇÖKTÜ MÜ?   10:15   AİHM’DE KRITIK KAVALA GÜNÜ! CHP’LI BANKOĞLU STRAZBURG’DAN SESLENDI: "ANAYASAL SUÇ İŞLENIYOR"   09:42   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EZBER BOZAN ÇıKıŞ: "EMEKLI VE ÇIFTÇI KADERINE TERK EDILEMEZ!"   09:40   MERSIN’DE SANAT DEVRIMI: 25 YıLLıK ÇıNAR ŞEHIR TIYATROSU REKORA KOŞUYOR!   09:31   ADANA’DA LEYLA ALATON RÜZGARı: "KENDI HIKÂYENIZI YAZMAKTAN KORKMAYıN!"   20:02   TÜRKIYE’NIN KıYı GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: 196 BELEDIYE İÇIN KRITIK YOL HARITASı!   16:49   İSPANYA BAŞBAKANı: İSRAIL, LÜBNAN’A GAZZE’DEKIYLE AYNı YıKıMı YAŞATMAYı HEDEFLIYOR   16:43   İBB DAVASı’NDA 10. GÜN... TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MEHMET MURAT ÇALıK SAVUNMASıNA BAŞLADı: "ALNıMıN AKıYLA BU SÜRECIN IÇINDEN ÇıKACAĞıM"   16:42   MUHSIN YAZıCıOĞLU, MEZARı BAŞıNDA ANıLDı... REMZI ÇAYıR: "ONUN YOLUNU IKTIDAR YAPMAK HEPIMIZIN GÖREVI"   16:42   TBMM’DE SÜREÇLE ILGILI MÜSTAKIL VE GEÇICI YASA HAZıRLıĞı… TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ ILE GRUP KOORDINATÖRLERININ TOPLANTıSıNıN GELECEK HAFTA YAPıLMASı PLANLANıYOR   14:06   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL: “TARSUS’A ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıLıYOR!”   14:05   TOROSLAR BELEDIYESI KıRSALDA ULAŞıM GÜVENLIĞINI ARTıRıYOR   14:04   GELECEĞIN ÇEVRECILERI YENIŞEHIR’DE YETIŞIYOR   14:01   HAKKıNDA GÖZALTı KARARı ÇıKARıLAN OYUNCU HANDE ERÇEL: "EĞITIMIM IÇIN YURT DıŞıNDAYıM, ÜLKEME DÖNEREK GEREKLI AÇıKLAMALARı YAPACAK VE IFADEMI VERECEĞIM"   14:01   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... AHMET DAVUTOĞLU’NDAN AKıN GÜRLEK’E: "TAZMINAT DAVASı AÇMAK YERINE ’BENIM HER ŞEYIMI ARAŞTıRıN, BEN BURADAYıM’ DEYIN"   11:45   KıYıLARıN GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE İÇIN ‘MAVI YOL HARITASı’ HAMLESI!   10:30   NAKLIYECIDEN "KONTAK KAPATMA" RESTI! MAZOT ZAMLARı TEKERLEĞI DURDURDU: "ANKARA’YA GIDENE KADAR ZARAR EDIYORUZ"  
 
     
   

Karamollaoğlu: ’30 Ağustos Zaferi, Milletimizin Birlik ve Beraberlik Ruhu Neticesinde Elde Edilmiş Müstesna Bir Zaferdir’


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, "30 Ağustos Zaferi; olumsuzlukların Anadolu’muzu kuşattığı bir dönemde, milletimizin bir araya gelerek inancını kuşanması, birlik ve beraberlik ruhu ile şaha kalkması neticesinde elde edilmiş müstesna bir zaferdir" dedi.

 

Tarih : 30 Ağustos 2021 Pazartesi 20:28   Okunma : 624

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, "30 Ağustos Zaferi; olumsuzlukların Anadolu'muzu kuşattığı bir dönemde, milletimizin bir araya gelerek inancını kuşanması, birlik ve beraberlik ruhu ile şaha kalkması neticesinde elde edilmiş müstesna bir zaferdir" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Karamollaoğlu'nun mesajı şöyle:

"Bugün ülkemizin ve aziz milletimizin tarihine damga vurmuş son büyük zaferin yıl dönümünü idrak ediyoruz. 30 Ağustos Zaferi olumsuzlukların Anadolu'muzu kuşattığı bir dönemde, milletimizin bir araya gelerek inancını kuşanması, birlik ve beraberlik ruhu ile şaha kalkması neticesinde elde edilmiş müstesna bir zaferdir. Bundan dolayıdır ki 30 Ağustos Zaferi ile neticelenen Millî Mücadele'miz bizi bugünlere getiren ve hürriyet içinde yaşamamızı sağlayan bir gayret ve fedakârlık örneği olarak tarihe geçmiştir.

İnanıyorum ki istiklal ve istikbalimiz, 30 Ağustos Zaferi'nin altında yatan mananın anlaşılması ile gelecek nesillere hakkıyla aktarılabilecek, Anadolu'da bağımsızlık ve birlik ruhu sürekli var olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu zaferde görev ifa eden tüm şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum."

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, SAADET PARTİSİ, BAŞKAN, KARAMOLLAOĞLU, 30 AĞUSTOS, ZAFERİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA