29 Nisan 2026 Çarşamba

11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”   14:47   DIYARBAKıR’DA KADıN CINAYETLERINE KARŞı YÜRÜYEN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI: HER ŞÜPHELI ÖLÜM, HER FAILI MEÇHUL DOSYA TITIZLIKLE ARAŞTıRıLMALı   14:45   "AZIZ İHSAN AKTAŞ SUÇ ÖRGÜTÜ" DAVASı... ADıYAMAN BELEDIYESI BAŞKANı TUTDERE’NIN AVUKATı ŞEYHO SAYA: "ARTıK ADıYAMAN HALKı DA MAĞDUR EDILMEKTEDIR"   14:40   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "NE BRÜKSEL BIZE GELDIĞIMIZ YERI GÖSTEREBILIR, NE AVRUPA BÜROKRASISI TÜRKIYE’YE YÜRÜYECEĞI YOLU TARIF EDEBILIR"   14:28   YENIŞEHIR’DE KUŞAKLAR KORTTA BULUŞTU   11:40   MEZITLI’NIN SAHADAKI GÜCÜ İKIYE KATLANDı! BAŞKAN TUNCER MÜJDEYI ANKARA’DAN VERDI  
 
     
   

Minikler, Coşku Dolu Bir Zafer Turnuvası Yaşadı


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘30 Ağustos Minikler Zafer Kupası’ turnuvasında sporcu çocuklar zafer coşkusuyla ter döktü. Barış ve kardeşliğin pekiştirildiği turnuvada yer alan 4 takım arasından Mersin Büyükşehir Belediyesi Futbol Kursu, turnuvada mücadele ettiği iki müsabakada da galibiyeti alarak birinci oldu. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Tarakçı, “Aslında bir şampiyon yok bugün. Buraya katılan 4 takımımıza da madalya vereceğiz. Çünkü hepsinin gönlümüzdeki yeri birincilik” dedi.

 

Tarih : 2 Eylül 2021 Perşembe 22:03   Okunma : 1605

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla minikler arasında bir futbol turnuvası düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi bünyesinde gerçekleştirilen turnuvaya, ‘30 Ağustos Minikler Zafer Kupası’  adı verildi. 2013-2014 doğum tarihli 4 takımın minik sporcuları coşku dolu bir turnuvaya imza attı. Turnuvanın kazananı Mersin Büyükşehir Belediyesi Futbol Kursu oldu.

Minikler sahada ter döktü

Macit Özcan Spor Tesisleri’nde yapılan turnuvada, Mersin Büyükşehir Belediyesi Futbol Kursu, Inter Academy Turkey, Altınordu Futbol Okulu ve Galatasaray Futbol Okulu yer aldı. Her takımın minik sporcuları ikişer müsabakada ter döktü. 20’şer dakikalık 2 devreden oluşan ilk müsabakalarda Mersin Büyükşehir Belediyesi Futbol Kursu, Galatasaray Futbol Okulu’nu 5-3 mağlup etti. Inter Academy Turkey ise Altınordu Futbol Okulu miniklerini 8-0 mağlup etti. Birincilik için karşılaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Futbol Kursu ile Inter Academy Turkey karşılaşmasında da kazanan 2-1’lik skorla Mersin Büyükşehir Belediyesi Futbol Kursuoldu. Böylelikle üst üste iki galibiyet alanMersin Büyükşehir Belediyesi Futbol Kursu’nun minik sporcuları turnuvanın birincisioldu.

Aileler turnuvayı heyecanla izledi

Minik sporcuların büyük keyif yaşadığı turnuvada aileler de yer alarak, çocuklarının coşkusuna ortak oldu. Turnuvanın sonunda sporun barış ve kardeşliği özendirmesi amacıyla her takıma kupa dağıtılarak tüm minik sporculara madalya takıldı.

Bizim için hepsi birinci”

Turnuvayı planlarken 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı çocuklarla birlikte kutlamayı amaçladıklarını söyleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Tarakçı, “7-8 yaş grubunda uzun süredir hareket etmeyen çocuklarımızı turnuva düzenleyerek hareket ettirelim istedik. Aslında bir şampiyon yok bugün. Çünkü hepsinin gönlümüzdeki yeri birincilik. Önemli olan burada bir netice alınması değil, bu çocukların kaynaşmalarına,birbirlerini tanımalarına vesile olmak” dedi.

“Çocuklar cıvıl cıvıllar, harikalar”

Mersin Inter Academy Turkey’in Antrenörü Mevlüt Metni de turnuvayı değerlendirerek,“Güzel bir etkinlik. Böyle etkinliklerin çoğalmasını istiyoruz. İnşallah bunun devamı gelir. Bu yaştaki çocuklar için keyif. Önce mutlu edeceğiz çocukları, ondan sonra sporu sevdireceğiz. En son raddede içlerinde yetenek varsa onu ortaya çıkaracağız. Amacımız da bu zaten. Bu gibi projelerde yer almak bizi mutlu ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz böyle organizasyonlara bizi çağırdığı için” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nde antrenör olarak görev yapan Yalçın Günay, “Çocuklar cıvıl cıvıllar, harikalar. Onlarla beraber olmak çok güzel bir şey” ifadeleri ile duygularını dile getirdi.

Biz onlardan daha heyecanlıyız”

Turnuvaya çocuğunun heyecanını paylaşmaya gelen Mehmet Akif Alıcı, “Çocukların burada zaman geçirmesi, eğlenmesi ve aynı zamanda tecrübe kazanması adına Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu güzel bir organizasyon olmuş. Çok keyifliyiz. Çocuklar keyif alıyor, aileler keyif alıyor. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın futbol turnuvası ile taçlandırılmasının gurur verdiğini söyleyen Bülent Benzer ise“Çocuklarımız çok güzel top oynuyor. Mutlu olduk” diye konuştu.

Çocuklardan çok daha heyecanlı olduklarını dile getiren Meltem Yılmaz,“Biz onlardan daha heyecanlıyız. Herkesin 30 Ağustos’u kutlu olsun, Zafer Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

“Çok eğlenceliydi”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Futbol Kursu’ndan minik sporcu Yağız Alıcı, turnuvanın heyecanını, “Güzel geçti. 30 Ağustos’u arkadaşlarımla kutlamak büyük bir şerefti. Çok mutlu oldum. 1 gol, 1 asist yaptım. Çok eğlenceliydi” sözleri ile dile getirdi.  Minik sporcu Rüzgar Yılmaz ise “Çok eğlenceliydi. Benim için çok güzel bir şeydi bu” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYE, BAŞKAN, 30 AĞUSTOS, MİNİKLER, ZAFER, TURNUVASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA