2 Temmuz 2025 Çarşamba

17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   14:20   OSMANGAZI KÖPRÜSÜ İLE 1,5 SAATLIK KÖRFEZ GEÇIŞI 6 DAKIKAYA DÜŞTÜ   13:34   MEZITLI TOKİ’DE HAK SAHIPLERI EVLERINE KAVUŞTU   12:45   MERSIN’IN DENIZI ALARM VERIYOR! CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN BAKANLıĞA KIRLILIK TEPKISI VE SORU ÖNERGESI   12:20    TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERI YERINDE YıKANARAK DEZENFEKTE EDILIYOR   10:10   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDE ÖNCELIK INSAN SAĞLıĞı   09:59   EDIZ ÜN: "MıSıR ITHALATı DURDURULMAZSA ÜRETICI EZILIR, TÜRKIYE KAYBEDER"   09:50   JETLID’DEN ÜST DÜZEY ATAMA   09:40   BÜYÜKŞEHIR, GEÇMIŞI GÜNÜMÜZE TAŞıYAN KÜLTÜR ROTASıNı TOROSLAR’DA SÜRDÜRDÜ   09:30   ADANA PTT’DE UCUBE UYGULAMA: “TAŞERONUN TAŞERONU!”   09:20   MERCAN BILIM MERKEZI ÖĞRETMENLERI AĞıRLADı   20:29   VAHAP SEÇER: VATANDAŞıN DERDI GEÇIM, PARTI IÇI TARTıŞMALAR DEĞIL   11:25   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... CHP’NIN AVUKATı ÇAĞLAYAN: "MAHKEMELERIN, SIYASI PARTILERE ILIŞKIN IŞLEM VE SONUÇLARA DAIR IŞLEM YAPMA GÖREVI YOK"   10:25   KENT ORKESTRASı’NDAN UNUTULMAZ BIR KONSER DAHA   10:19   CHP’NIN 38. OLAĞAN, 21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYLARıNıN IPTALI ISTEMIYLE AÇıLAN DAVA BAŞLADı   09:50   İZMIR’DEKI ORMAN YANGıNLARı... TARıM BAKANı İBRAHIM YUMAKLı, YANGıNA MÜDAHALE ANLARıNı PAYLAŞTı   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, YAŞ ALMıŞ YURTTAŞLARıN ELI AYAĞı OLDU   09:09   CHP’NIN DÖRT ESKI GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı’NDAN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: GELIN, SIZ DE KAYYıM SIYASETININ KARŞıSıNDA BIZIM YANıMıZDA DURUN   08:59   “4 YıLLıK MAĞDURIYET MECLIS GÜNDEMINDE”  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi Mesleki Eğitim Atölyeleri’ne Başvurular Başladı


Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, 2020 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında finanse edilen ve Akdeniz Belediyesi tarafından yürütülen “Mesleki Eğitim Atölyeleri” başlıyor.

 

Tarih : 6 Aralık 2021 Pazartesi 18:20   Okunma : 1058

Akdeniz Belediyesi; gençlere meslek kazandırılması ve istihdama kazandırılmasına yönelik bir projeyi daha hayata geçiriyor. Yüzde 20 istihdam garantili kurslar kapsamında, “Autocad 3DS MAX, Grafik Tasarım, Fotoğrafçılık, Ön Muhasebe, Halkla İlişkiler ve Müşteri Hizmetleri” alanlarında eğitimler verilecek. “Yetkin Belgeli İş Gücü, Akdeniz’in Dinamik Gücü” hedefi ile Mersin Üniversitesi Eski Tıp Fakültesi Acil binasında verilecek eğitimlere son başvuru tarihi 10 Aralık 2021 saat 17:00.

Kurslara başvuru koşulları ve öncelikler

Eğitimlere katılmak isteyen gençler, www.akdeniz.bel.tr adresi üzerinden de başvuru yapabilecek. Kurslara katılımda genel şartlar; “18-29 yaş aralığında olmak, (başvuruda bulunduğu tarih itibari ile); En az lise mezunu olmak; Öğrenci olmamak (Açık öğretim hariç); Çalışmıyor olmak. Kontenjanın 5’i bedensel engeli (ortopedik engelli) genç kursiyerlere ayrılacak. Akdeniz ilçesi sınırlarında yaşayanlar, Covid19 tedbirleri gereğince en az 2 doz aşı yaptıranlar ile ön başvurularda kursiyer kriterlerinin eşitliği durumunda yaşı daha genç olanlar öncelikli olacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında finanse edilen ve Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce yürütülen eğitimler; Çukurova Kalkınma Ajansı, Mersin Üniversitesi, İŞKUR ve Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek. Bilgi almak için iletişim numaraları; (05527690801) ve (05527690805). Eğitimlerin içeriği ve başvuru koşulları hakkında aşağıdaki link üzerinden ayrıntılı bilgi alınabilir:  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA