29 Mart 2024 Cuma

16:38   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL`DEN MİLLETVEKİLLERİNE TALİMAT; "31 MART`TA SEÇİM BÖLGENİZDEN AYRILMAYIN"    15:32   VAHAP SEÇER, MERSİN SANAYİ SİTESİ`Nİ ZİYARET ETTİ   14:29   MUHİTTİN BÖCEK`TEN TAMER KARADAĞLI’NIN "REZALET" SÖZÜNE CEVAP GELDİ   14:16   CHP`DEN ANAYASA MAHKEMESİNE TRT BAŞVURUSU   11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”  
 
     
   

Tarsus Üniversitesinden ,Tarsus TSO’a ziyaret


Tarsus Üniversitesi Kent Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bülent Şen ve Doç. Dr. Fatih Kaplan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Ziyarette kent vizyonuna birlikte yön vermek için kolektif çalışma yapılması gerektiği vurgulandı.

 

Tarih : 15 Aralık 2021 Çarşamba 22:53   Okunma : 626

Tarsus Üniversitesi Kent Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bülent Şen ve Doç. Dr. Fatih Kaplan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti.  Ziyarette kent vizyonuna birlikte yön vermek için kolektif çalışma yapılması gerektiği vurgulandı.

Tarsus Üniversitesi bünyesinde kurulan Kent Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile kentin kanaat önderleriyle işbirliği halinde Tarsus’un vizyonunu çizmek istediklerini belirten Prof. Dr. Şen, ‘’Tarsus’un potansiyeli heyecan veriyor. Ciddi bir kaynak var. Bu potansiyeli birlikte harekete geçirmek ve vizyonunu doğru çizmek adına kolektif çalışma yapılması gerekiyor. Artık yeni dönemde beraber çalışmak, birlikte yol almak zorunlu hale geldi. Kurduğumuz bu merkezle amacımız kente hep birlikte dokunmak,  kentin ekonomisine, toplumsal hayatına kaynak sunmak. Bu bir başlangıç. Öncelikleri tespit etmeye çalışıyoruz’’diye konuştu.

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı Koçak da kent için amaçların birleştirilmesi ve hedefe kilitlenilmesinin faydalı olacağını belirterek, ‘’Tarsus için bu kentin tüm aktörleri olarak birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Sorunlarımız var elbette. Bir göç sorunumuz var. Kalifiye, eğitim almış beyaz yakalı dediğimiz bir kesimi gönderiyor, diğer taraftan da vasıfsız göç alıyoruz. Konaklama, otel, yurt, sosyal tesis ve alanlarımız yok. Her platformda da dile getiriyoruz. Aslında tüm bunlar için bir çatıya ihtiyacımız var. Biz Oda olarak paydaşlarımızla birlikte bir OSB kuruyoruz. Yeni iş alanları, ciddi istihdam oluşturuyoruz. İstiyoruz ki Tarsus her anlamda gelişsin ve değişecek yapıya uyum sağlasın. Elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. ’’dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA