27 Mart 2026 Cuma

16:48   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... BELEDIYE ÖNÜNDE TOPLANAN UŞAKLıLAR: "DEMOKRASIYI, HALKıN IRADESINI AYAKLARLA ALTıNA ALDıLAR"   16:44   TSK’DAN İHRAÇ EDILEN TEĞMENLER İZZET TALIP AKARSU VE SERHAT GÜNDAR’ıN AÇTıĞı IPTAL DAVASı REDDEDILDI   16:43   SAADET PARTISI’NDEN ABD VE İSRAIL’E PROTESTO: "BU KATLIAM DURANA, ABLUKA TAMAMEN KALKANA DEK DURMAYACAĞıZ, SUSMAYACAĞıZ"   15:39   AYŞE TOKYAZ CINAYETININ SANıĞı CEMIL KOÇ’UN EJEGÜL OVEZOVA’ı DA ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANDıĞı DAVADA DINLENEN TANıK: “EJEGÜL DÜŞMEDEN ÖNCE ‘YETER, YETER’ DIYE BAĞıRıYORDU”   15:38   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... CHP UŞAK MILLETVEKILI ALI KARAOBA: "DIRENMEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:37   SOSYALIST ENTERNASYONAL GENÇLIK ÖRGÜTÜ DÜNYA KONGRESI... ÖZGÜR ÖZEL: "İKI YıL SONRA YAPıLACAK SEÇIMLERE KADAR DAHA BIZE NE KÖTÜLÜKLER YAPACAKLAR BILMIYORUZ AMA HEPSINE HAZıRıZ VE DIMDIK AYAKTAYıZ"   10:27   MERSIN’DEN GELECEĞE YAZıLıM HAMLESI! GENÇLER YAPAY ZEKA VE VERI ANALIZIYLE DÜNYAYA AÇıLıYOR   10:25   BAŞKAN TUNCER’DEN MUHTARLARA NET MESAJ: "MEZITLI’YI BIRLIKTE YÖNETIYORUZ"   10:01   TARSUS’TA DEV YATıRıM HAMLESI: 4 KRITIK SEKTÖRE BÜYÜK TEŞVIK MÜJDESI!   09:30   AKDENIZ’DE ULAŞıM SEFERBERLIĞI   09:04   MERSIN’DE ULAŞıM DEVRIMI: O CADDELER SIL BAŞTAN YENILENDI! SÜRÜŞ KEYFI İKI KATıNA ÇıKTı   08:52   UŞAK BELEDIYE BAŞKANı ÖZKAN YALıM GÖZALTıNDA:   07:59   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDAKI SON RAKIBI BELLI OLDU! PLAY-OFF FINALINDE NEFES KESEN EŞLEŞME   07:56   CHP İL BAŞKANı KORAL ÖMÜR’DEN BALYANLıLAR DERNEĞI’NE ZIYARET!   04:41   MARMARIS BELEDIYESI’NDE GECE YARıSı OPERASYONU! BAŞKAN ACAR ÜNLÜ’DEN İLK AÇıKLAMA: "MAKAMıMDAYıM"   14:19   ABD BAŞKANı TRUMP: “NATO, İRAN SAVAŞıNDA HIÇBIR ŞEY YAPMADı”   14:18   CHP’LI TAHTASıZ’DAN BAKAN GÜRLEK’E "TAPU" TEPKISI: YAYıMLANAN BELGELERI ÇÜRÜTMESI GEREKIRKEN BAŞKALARıNı SUÇLAMA YOLUNA GITTI   14:17   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN BAHÇELI’NIN "ACELEYE GETIRMENIN ALEMI YOK" SÖZLERINE YANıT: "TELAŞA KAPıLARAK BUNU YAPMAYA GEREK YOK AMA HıZA IHTIYACıMıZ VAR"   14:16   ANKARA’DA GAZETECILER, İSMAIL ARı VE ALICAN ULUDAĞ IÇIN BIR ARAYA GELDI: TUTUKLU GAZETECILER SERBEST BıRAKıLSıN   14:08   AK PARTI MEZITLI’DEN BAŞKAN TUNCER’E SESSIZ KALMAYACAĞıZ MESAJı  
 
     
   

Özkan Yalım’ın gözaltına alınması... Belediye önünde toplanan Uşaklılar: "Demokrasiyi, halkın iradesini ayaklarla altına aldılar"


Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın da aralarında bulunduğu 13 kişinin gözaltına alınmasının ardından belediye önünde toplanan yurttaşlar, “Demokrasi, halkın iradesini ayaklar altına aldılar” diyerek tepki gösterdi.

 

Tarih : 27 Mart 2026 Cuma 16:48   Okunma : 389

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın da aralarında bulunduğu 13 kişinin gözaltına alınmasının ardından Uşaklılar, belediye binası önünde toplandı.

ANKA Haber Ajansı'na konuşan yurttaşlardan Ali Uzun, "Türkiye'de demokrasi ayaklar altına alındı. Demokrasi yok. Halkın iradesini ayaklar altına aldılar. Adaleti birileri kullanıyor, adaletin yaptığı işler insanları mahvediyor. Yöneticiler demokrasiyi, adaleti kullanarak kendi çıkarlarını korumaya çalışıyorlar" dedi.

Mehmet Akın ise "Özkan Başkan'ın vatandaşa yaptığı hizmetleri engellemenin bir parçası bu. Halk Ekmek, Halk Et. Yaşlılara, emeklilere yönelik kahvehane açılışı yapacaktı. Güzel hizmetler veriyordu başkanımız. Maalesef bu hizmetleri, halkla iç içe oluşunu engellemek için böyle bir yola başvuruldu herhalde. Demokrasiyi ayaklarla altına aldılar. Cumhuriyete düşman bu insanlar. Özkan Başkan'ın daha planları, şehrimize yapacağı hizmetler vardı, onları engellemek bunun amacı" diye konuştu.

"Halkın iradesine karşı çıkıyorlar"

Uğur Özdemir da Özkan Yalım'ın hiçbir suçu olmadığını belirterek "Bana göre hiçbir suçu günahı yok. Laf olsun diye CHP'lileri tutukluyorlar. Asıl söz konusu bizim irademiz. Halkın iradesine karşı çıkıyorlar. Kanunları uygulasalar herkes suçsuz, günahsız bana göre. Ama kanun tanımıyorlar" dedi.

"Yine gelecek, yine kazanacak"

Osman Günaydın, "Bunlar kendi kafalarına göre suç icat ediyorlar, alıp götürüyorlar. Bunda da bir şey olmadığını kendileri de biliyorlar. Ama götürüyorlar işte millete eziyet. Bizim verdiğimiz oyları yok etmeye çalışıyorlar. Ama yine gelecek, yine kazanacak. Yine seçim olsa fazlasıyla kazanacak. İmamoğlu'nun 13 bin oyu iptal edildi 800 binle geldi ya aynı Özkan Yalım da tekrar adaylılığı koyduğunda beş misli fazla oyla kazanacak. Bunlara denecek bir şey yok. Her yerde uyguladıkları aynı. Yakında güneşe karşı işedi diye adam toplayacaklar. Bunlar suç buluyorlar" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA