30 Aralık 2025 Salı

10:35   “MERSIN’IN TARIHI KILIKYA YOLU: DOĞA VE TARIH TUTKUNLARıNıN YENI BULUŞMA NOKTASı”   08:55   HÜSEYIN KıŞ: “2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı”   08:15   “ITC FUARCıLıK: ELES EXPO 2026 ILE GÜVENLI ENERJI, AKıLLı GELECEK”   12:41   MERSIN’DE KÜLTÜREL RÖNESANS: SANAT VE BELLEK BULUŞTU   12:30   MARKET ALıŞVERIŞINDE YENI FIYAT: PLASTIK POŞET 1 TL   12:09   TARSUS’TA 27 ARALıK DESTANı: 104 YıLDıR SÜREN KURTULUŞ RUHU MEYDANLARDA   11:30   “GENÇLERDEN PROFESYONELLERE: AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEDE”   11:20   “MERSIN’DE ALZHEIMER HASTALARı SANATLA GÜLÜMSÜYOR: GÜLÜMSE YAŞAM MERKEZI UMUT OLUYOR”   10:40   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: ‘YETKI ERDOĞAN’DA, İHA 2 SAAT BEKLETILDI’”   14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"  
 
     
   

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Tarsus Üniversitesi’nde


TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Tarsus Üniversitesi’ni ziyaret ederek, iki farklı etkinliğe katıldı.

 

Tarih : 17 Aralık 2021 Cuma 15:07   Okunma : 2086

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Tarsus Üniversitesi’ni ziyaret ederek, iki farklı etkinliğe katıldı.

Üniversite’den yapılan açıklamada, “Geleceğimizin Gücü Gençlerimizle Birlikte Başaracağız” temalı birinci etkinlikte Prof. Dr. Hasan Mandal, Tarsus Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. 

Prof. Dr. Hasan Mandal, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte kendi deneyimlerini aktararak başarılı bir kariyer için öncelik verilmesi gereken alanlara değindi. Mandal, değişen teknolojiler, ihtiyaç ve beklentiler ile ilgili olarak önümüzdeki süreçte öğrencilerin karşılaşabileceği fırsatlar hakkında Tarsus Üniversitesi öğrencileriyle sohbet etti.

Öğrencilerle buluşmanın ardından gerçekleştirilen ikinci etkinlikte ise Prof. Dr. Mandal, Tarsus Üniversitesi akademisyenleri ile bir araya geldi.

Akademisyenlerle gerçekleştirilen konferansta ise Başkan Mandal, Türkiye’nin Ar-Ge ve yenilik ekosistemi ile TÜBİTAK destekleri hakkında bilgiler verdi.

Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, TÜBİTAK kurumunun önemine değinerek Başkan Prof. Dr. Hasan Mandal’a gerçekleştirdiği önemli ziyaret dolayısıyla plaket takdiminde bulundu ve teşekkürlerini sundu.

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TÜBİTAK, BAŞKAN, MANDAL, TARSUS, ÜNİVERSİTESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA