29 Aralık 2025 Pazartesi

12:41   MERSIN’DE KÜLTÜREL RÖNESANS: SANAT VE BELLEK BULUŞTU   12:30   MARKET ALıŞVERIŞINDE YENI FIYAT: PLASTIK POŞET 1 TL   12:09   TARSUS’TA 27 ARALıK DESTANı: 104 YıLDıR SÜREN KURTULUŞ RUHU MEYDANLARDA   11:30   “GENÇLERDEN PROFESYONELLERE: AKDENIZ BELEDIYE SPOR ZIRVEDE”   11:20   “MERSIN’DE ALZHEIMER HASTALARı SANATLA GÜLÜMSÜYOR: GÜLÜMSE YAŞAM MERKEZI UMUT OLUYOR”   10:40   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: ‘YETKI ERDOĞAN’DA, İHA 2 SAAT BEKLETILDI’”   14:55   TOROSLAR’ıN HIZMET GÜCÜ ARTıYOR: ARAÇ FILOSUNA 2 YENI KATKı!   11:59   “USİAD BAŞKANı KıLıÇ: SANAYIDE İŞ BIRLIĞIYLE GÜÇLÜ GELECEK”   09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"   09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR  
 
     
   

Başkan Cenkcimenoğlu yeni yılı ve 3 Ocak Mersin’in Kurtuluşunu kutladı


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, bir mesaj yayınlayarak tüm Mersin halkının yeni yılını ve 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yıldönümünü kutladı.

 

Tarih : 30 Aralık 2021 Perşembe 22:32   Okunma : 469

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu,  bir mesaj yayınlayarak tüm Mersin halkının yeni yılını ve 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yıldönümünü kutladı.

2021 yılının tüm insanlık adına çok zor geçtiğinin altını çizen Başkan Cenkcimenoğlu, “2022 yılı tüm sıkıntıları geride bıraktığımız, Covid-19 salgınının son bulduğu, umutlarımızın tazelendiği bir yıl olsun” dedi.

Ülkemizde ve kentimizde sayısız felaket ve doğa olayı ile karşı karşıya kalındığına dikkat çeken Başkan Cenkcimenoğlu mesajında, “Maalesef 2021 yılı bizlere pek çok güzellik yaşatsa da kötü anılar da bıraktı. Özellikle Mersin’in doğal canlı yaşamını büyük ölçüde yok eden orman yangınları, kuraklık tehlikesi ve seller, izleri uzun süre silinmeyecek derin yaralar bıraktı. Bunlara bir de ülkemizde yaşanan kötü yönetim nedeniyle ortaya çıkan ekonomik kriz, sosyal ayrışma ortamı ve işsizlik gibi olumsuzluklar da eklendi. Tüm bunlara karşın Biz DEVA Partisi olarak Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan önderliğinde ülkemizde yaşanan tüm sorunların çözümüne yönelik yol haritalarımızı hazırladık. DEVA Partisi iktidara geldiği zaman ilk 90 gün ve 365 günde yapacaklarımızı şimdiden ilan ediyoruz. 2022 umutlarımızın yeniden yeşerdiği, ülkemizin kaderinin değiştiği yıl olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Cenkcimenoğlu; 3 Ocak Türk Halkının Bağımsızlık Mücadelesinin Sembolüdür

Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını da kutlayan Başkan Cenkcimenoğlu, “Barışın ve kardeşliğin sembol kentlerinden birisi olan Mersin aynı zamanda özgürlüğün ve boyun eğmemenin de en önemli temsilcilerinden birisi olduğunu 3 Ocak ile kanıtlamıştır. Mersin’in işgal edilmesiyle birlikte çeteler kurarak amansız bir savaşa giren Mersin halkı, 3 Ocak 1922 tarihine kadar Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele etmiştir. 3 Ocak tarihi bağımsızlık mücadelesinin simgesi olması nedeniyle çok özel ve değerlidir. Bize özgür bir ülke bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize, gazilerimize ve teslim olmayıp direnen tüm halkımıza sonsuz minnetlerimi sunarım. 3 Ocak Kurtuluş Günümüz Kutlu olsun” şeklinde konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA