31 Mart 2026 Salı

15:28   CHP’LI EMIR’DEN TICARET BAKANLıĞı’NA: İSRAIL RESMI VERILERINDE 2025-2026’DA TÜRKIYE KAYNAKLı IHRACATıN DEVAM ETMESINI NASıL AÇıKLıYORSUNUZ   15:23   DANıŞTAY’DAN, ŞANLıURFA SEL FELAKETI KARARı: BELEDIYE BAŞKANLARı HAKKıNDAKI “SORUŞTURMA IZNI VERILMEMESI” KARARı KALDıRıLDı   15:22   EKREM İMAMOĞLU’NUN “BILIRKIŞI DAVASı” 13 TEMMUZ TARIHINE ERTELENDI   15:21   “BAYBAŞIN” SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELIK DÜZENLENEN OPERASYONDA 9 ŞÜPHELININ TAŞıNMAZLARıNA, ARAÇLARıNA, BANKALARDAKI HESAPLARıNA EL KONULDU   15:10   MERSIN’DE SIYASETIN TANSIYONU YÜKSELDI   11:37   MERSIN’DE GENÇLER AFETLERE SAVAŞ AÇTı! DOĞA OLAYı DEĞIL, İHMAL AFETE DÖNÜŞÜR   11:35   MERSIN EKONOMISINDE TARIHI EŞIK: İSTIHDAMDA %50 HEDEFIYLE TÜRKIYE ORTALAMASıNı GERIDE BıRAKTı!   11:16   MERSIN’DE BROADWAY RÜZGARı: KISS ME KATE MÜZIKALI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   09:40   MERSIN’DE KADıNLAR DÜNYAYı DEĞIŞTIRIYOR: ATıKLAR SANATA, EMEK KAZANCA DÖNÜŞÜYOR!   09:15   SÜPER AMATÖR LIG’DE AKDENIZ FıRTıNASı: RAKIBINI SAHADAN SILDI!   01:01   MERSIN’DE ÇOCUKLARıN BAHAR COŞKUSU: GELECEĞIN FILIZLERI MEZITLI’DE ÇIÇEK AÇTı!    09:31   YENIŞEHIR’DE SANAT RÜZGARı: ‘ÇIRKIN’ PRÖMIYER YAPTı, MINIKLER GELECEĞI SAHNELEDI!   09:25   MERSIN’DE GENÇ KADıNLARA İSTIHDAM KAPıSı ARALANDı! “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:14    MERSIN’DE ‘SıFıR ATıK’ SEFERBERLIĞI: 2025 YıLı BILANÇOSU EZBER BOZULDU!   01:01   "MERSIN’DEN TÜM TÜRKIYE’YE MESAJ: ’TOPLUMSAL BARıŞıN ANAHTARı SANATTA!’"   11:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN ULAŞTıRMA BAKANLıĞı’NA SALVO: "SORULAR VAR, RAKAM YOK!"   18:45   ÇOCUKLARA GERI DÖNÜŞÜM DERSI: "ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı" SAHNE ALıYOR!   18:43   GENÇLER ERDEMLI’DEN SEFERBERLIK BAŞLATTı   16:48   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... BELEDIYE ÖNÜNDE TOPLANAN UŞAKLıLAR: "DEMOKRASIYI, HALKıN IRADESINI AYAKLARLA ALTıNA ALDıLAR"   16:44   TSK’DAN İHRAÇ EDILEN TEĞMENLER İZZET TALIP AKARSU VE SERHAT GÜNDAR’ıN AÇTıĞı IPTAL DAVASı REDDEDILDI  
 
     
   

Toroslar Belediyesi’nden Yeni Bir Kurs Daha Halkla İlişkiler Ve Organizasyon Kursu İle Kariyerde Başarı


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın, istihdamın artırılmasına yönelik projelerinden biri olan Kariyer Merkezi bünyesinde Halkla İlişkiler ve Organizasyon Kursu açıldı. Belediye Kariyer Merkezi iş arayanları, vasıf ve niteliklerine göre uygun iş fırsatlarına yönlendirmenin yanı sıra mesleki gelişimlerine de katkı sağlıyor. Merkeze başvuran vatandaşlar, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Kursunu tamamlayarak sertifikalarını alabilecekler.

 

Tarih : 13 Ocak 2022 Perşembe 19:30   Okunma : 685

Toroslar Belediyesi ile Toroslar Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan 220 saatlik kurs, Osmaniye Mahallesi’nde bulunan Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) Kariyer Merkezi’nde hafta içi her gün verilecek. 

En az lise mezunu olan herkesin katılabileceği kurs ile Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alanı altında yer alan mesleklerde ulusal ve uluslararası düzeyde mesleki yeterlik kazandırılarak niteliklerinin artırılması amaçlanıyor. Kursiyerler kendilerini geliştirmenin yanı sıra halkla ilişkiler ve organizasyon alanındaki küçük veya büyük ölçekli işletmelerde ya da resmi ve özel kurumlarda çalışma imkânı da elde edebilecek.

Halkla İlişkiler ve Organizasyon Kursu Eğitim Programı kapsamında kursiyerlerin; öfke, stres ve zaman yönetimi tekniklerini tanıması ve kişiler arası iletişim, grup iletişimi ve örgüt iletişimi kurmak için gerekli bilgi ve beceriye sahip olması, güzel konuşma ve sunum yapmak için gerekli bilgi ve beceriye sahip olması, halkla ilişkiler kavramını ve ilişkili olduğu alanları tanıması, organizasyon çeşitlerini ve yönetim süreçlerini tanıması, organizasyon düzenlemek, iletişim modellerini ve kriz planlarını açıklamak için gerekli bilgi ve beceriye sahip olması, kurum içi halkla ilişkilerde yazılı ve sözlü araçları kullanmak için gerekli bilgi ve beceriye sahip olması amaçlanıyor.

Başkan Yılmaz, “Kurslarımıza Bir Yenisini Daha Ekledik”

“Kariyer Merkezimize başvuru yapan vatandaşlarımızı uygun iş fırsatlarına yönlendirmenin yanı sıra mesleki gelişimlerine de katkı sağlayacak bir kurs açmak istedik” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak üretim, istihdam ve yatırım konusuna önem veriyoruz. Bu kapsamdaki projelerimizden bir tanesi de Kariyer Merkezimiz. Toroslar Belediyesi olarak, 41 branşta açtığımız Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kurslarımızda kalifiye eleman yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kurslarımıza bir yenisini daha ekledik. Halkla İlişkiler ve Organizasyon Kursu. İletişimin son derece önemli olduğu biliyoruz. Bu kursumuz ile de kursiyerlerimizin hizmet verdikleri kurumda karşılıklı iletişimi, anlayışı ve iş birliğini oluşturmaya yardımcı olabilmeleri, iletişim tekniklerini doğru kullanarak hedef kitle ile sağlıklı bir iletişim kurmaları ve mesleki yeterlilik kazanmaları konusunda fayda sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kurs hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler Kariyer Merkezi’nin 0324 404 01 11 numaralı telefonunu arayabilirler.

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, ATSIZ, AFŞİN, YILMAZ, TORTEK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA