17 Eylül 2025 Çarşamba

20:33   MHP’DEN SERT TEMIZLIK: BAYRAMPAŞA OPERASYONUNDA GÖZALTıNA ALıNAN İKI İSIM PARTIDEN İHRAÇ EDILDI   15:08   YUMURTALıK’TA EĞITIMDE DEVRIM: ÜCRETSIZ LGS KURS MERKEZI AÇıLDı!   14:49   AKDENIZ’DE ATıKLA SAVAŞ 7/24 DEVAM EDIYOR: ÇÖP TAKSILERLE TEMIZLIKTE YENI DÖNEM!   14:38   “VATANDAŞ KIRAYA ÇALıŞıYOR”: GÜLCAN KıŞ’TAN BARıNMA KRIZI VE ENFLASYON GERÇEKLERINE SERT TEPKI   09:31   32 MERKEZDE ÜCRETSIZ EĞITIM, SOSYAL DESTEK VE GELECEĞE GÜVENLI ADıMLAR   22:32   BAŞKAN VAHAP SEÇER: “BU YATıRıM SADECE ALTYAPı DEĞIL, GELECEĞE ATıLAN IMZADıR”   15:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN ÇUKUROVA MAHALLESI’NE ESTETIK DOKUNUŞ   15:27   MEZITLI’DE AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı   14:53   YENIŞEHIR BELEDIYESI “ÇÖP EV” NITELIĞINDEKI MESKENDEN BIR KAMYON ÇÖP ÇıKARDı   14:50   MERSIN’DE ANNE VAHŞETI   14:48   ALI MAHIR BAŞARıR: "SAYıN KıLıÇDAROĞLU ARTıK DAVALARıN BITTIĞINI, ÖNÜMÜZE BAKMAMıZ GEREKTIĞINI SÖYLEMELIDIR"   14:47   GÜRSEL TEKIN’IN İSTANBUL İL KONGRESINI DÜZENLEMEK IÇIN YAPTıĞı BAŞVURU REDDEDILDI   14:44   GAZZE ŞAVAŞıNDA YENI AŞAMA: İSRAIL KARA HAREKATıNA BAŞLADı   11:19   AHKİB BAŞKANı GÜRKAN TEKIN’DEN KRITIK ÇAĞRı: DÖVIZ DÖNÜŞÜM DESTEĞI KALıCı HALE GELMELI   10:03   MERCEK’TE LEZZETLI BIR GELECEK: MERSIN’DE AŞÇıLıK HAYALLERI GERÇEK OLUYOR   23:39   ADLIYEDE DEVRIM GIBI AÇıLıŞ: MERSIN BAROSU’NDAN AVUKATLARA DIJITAL VE FIZIKSEL KONFOR   23:37   MERSIN MARINA’DA TARIH YAZıLDı: 12 DEV ADAMA SAHILDEN DESTEK!   23:35   TOROSLAR’DA YENI EĞITIM YıLıNA COŞKULU BAŞLANGıÇ   23:32   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: 270 KIŞILIK EKIPLE 65 MAHALLEDE 7/24 HIZMET!   22:59   MERSIN’DE TOPRAK KAZANıYOR, İNCIRLE GELECEK YEŞERIYOR!  
 
     
   

Çağla Şikel’den Özge Ulusoy’a Ünlü Modeller Duman Ajans’la Yürüdü


Koreografisini yaptıkları birbirinden kaliteli moda organizasyonlarıyla adlarından söz ettiren Serkan ve Gökhan Duman geride bıraktığımız moda sezonunda her biri ayakta alkışlanan defilelere imza attı.

 

Tarih : 20 Ocak 2022 Perşembe 19:50   Okunma : 1171

Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen ve Türkiye'nin en ünlü modellerinin boğazın eşsiz manzarasında gelinlik giydiği defilenin organizasyonunu üstlenen Serkan ve Gökhan Duman unutulmaz görüntülerin ortaya çıktığı defiledeki imzalarıyla tam not almışlardı.

Yaz sezonunun finalini Özge Ulusoy ve Günay Musayeva gibi modellerin katıldığı Çeşme defilesiyle yapan Duman kardeşler hiç vakit geçirmeden sezonun en görkemli moda organizasyonu olan İzmir Wedding Fashion Show için hazırlandı.

Çağla Şikel, Özge Ulusoy ve Şebnem Schaefer gibi modellerin de katıldığı birbirinden renkli defilelerin yapıldığı İzmir'deki muhteşem organizasyonun da altından başarıyla kalkan Serkan ve Gökhan Duman, Türk modasının öncü ismi Hakan Akkaya'nın gelinlik defilesinin de koreografisini 2021 yılına sığdırarak bir yılda dört büyük moda organizasyona imza attı.

2022 yılında da çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirten Serkan ve Gökhan Duman, "Başarımız 50 kişilik genç ekibimizin sayesinde geldi. Yaptığımız her işte hem podyuma çıkan modelleri, hem modacıları, hem basını, hem de izlemeye gelen kişileri memnun ettiğimiz için çok mutluyuz. Amacımız Türkiye'deki başarılı organizasyonlarımızı yurtdışına da taşımak" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA