19 Nisan 2024 Cuma

01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR  
 
     
   

Başkandan Mektup Var..


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları hizmetlerle ilgili genel bir değerlendirmede bulunarak yayımladığı bir mektupla 2018 yılı öncesi bilgilendirmede bulundu.

 

Tarih : 29 Aralık 2017 Cuma 10:42   Okunma : 1526

Erdemli Belediye Başkanı olarak göreve geldiği 2009 yılından bu yana Erdemli’nin gelişimi hakkında değerlendirmelerin olduğu yazılı bir açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, açıklamasında kentin hizmet eksiğinin büyük ölçüde tamamlandığını fakat insan ihtiyaçlarının sınırsız olması sebebiyle dur durak bilmeksizin hizmet kervanının artarak devam edeceğini söyledi.

2009 ÖNCESİ VE SONRASI ERDEMLİ’Yİ MUKAYESE EDELİM

Yazılı açıklamasında vatandaşlardan 2009 öncesi ve sonrası Erdemli’yi mukayese etmelerini isteyen Belediye Başkanı Tollu, kendilerinin hizmet kavramı ile anıldığını ve bunun da kendilerine daha çok hizmet anlamında güç verdiğini vurguladı. Erdemli’de bugüne kadar herkesin az ya da çok hizmet ettiğini ve taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ettiklerini beyan eden Başkan Tollu, vatandaşlara hitaben yaptığı açıklamasına şu şekilde başladı:

HALKIMIZ BİZE GÜVENİYOR

“2009 yılında çıktık bu yolculuğa. Sizinle birlikte yürümeye, memleketimize hizmet etmeye… 2009 yılında başladı hizmet kervanımız. Hizmet heybemizde ne varsa bir bir serpiştirdik kentimize. Hizmet heybemiz öyle bir dolu ki; daha nice seneler yetecek emin olun serpmeye. Bir sevdadadır Erdemli…

Yaklaşık 9 yıldır çıktığımız bu kutlu yolculuğumuzda bizlere güvendiniz. Bizler, çalışma arkadaşlarımızla birlikte sizlerin bu güvenini boşa çıkarmamak için elimizden gelen gayreti gösterdik, Allah ömür verdiği sürece de göstermeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler hizmet ehliyiz sevgili dostlar. Cenab-ı Allah takdiri, sizlerin desteği ile bizler sizlere, kentimize hizmet etmeye geldik. Hizmet etmenin bir ibadet bilinci ile olması gerektiğine inanarak çalıştık, çabaladık ve buna da devam ediyoruz. Her geçen gün daha da iyi olacak hizmetlerimiz. Zira biz hizmet etikçe, bir sonrakinin nasıl daha iyi olacağını hesap ediyoruz.

EN İYİ HİZMETLER BİZİM DÖNEMİMİZDE GERÇEKLEŞTİ

2009 yılından önce yaşadığımız Erdemli ile 2018 yılının arifesindeki Erdemli’mizi gözümüzün önünde canlandırıp, mukayese edelim kısaca. Biz 2009 senesinde demiştik ki; Erdemli atık su ayıbından kurtulacak; şimdi Avrupa’nın en önemli arıtma tesisine sahibiz. Demiştik ki; delik deşik yollardan Erdemli’yi kurtaracağız; şimdi en modern yollarla örüyoruz ilçemizi ilmek ilmek. Mezarlıklar cennetten bir köşe olacak demiştik; şimdi bilmeyen yoktur cennetten köşe mezarlıklarımızı. Bu şehrin parkları yok demiştik; şimdi sahil bandı başta olmak üzere bölgenin en fazla parka sahip ilçesi konumundayız şükürler olsun. Belediye araç filosu dökülüyor demiştik; şimdi bakınız emsal belediyeler içerisinde Türkiye’nin en iyi araç filosu Erdemli’dedir. Üretim yok, ortak akıl yok, tasarruf yok diyorduk; şimdi bölgenin ve yine kendi emsalleri içerisinde Türkiye’nin en çok üreten, tasarruf yapan, ortak akılla yönetilen, ekonomik olarak en güçlü belediyesi olarak göz kırpıyoruz tüm güzelliklere gururla. Ve daha saymakla bitiremeyeceğimiz birçok hizmet…”

Paylaş :
Etiketler :  erdemli, kızkalesi, mükerrem tollu, mersin büyükşehir belediyesi.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA