4 Nisan 2026 Cumartesi

19:06   MERKEZ BANKASı, FAIZI YÜZDE 37’DE SABIT TUTTU   16:50   FERDI ZEYREK GENÇLIK MERKEZI AÇıLıŞ TÖRENI... NURCAN ZEYREK: FERDI’NIN DE HEP ISTEDIĞI GIBI BURADA UMUT HIÇ BITMEYECEK   16:44   ADALET BAKANı GÜRLEK’TEN ’SOSYAL MEDYA’ AÇıKLAMASı: SOSYAL MEDYAYA GERÇEK KIMLIKLE GIRILECEK. SAHTE HESAPLARıN KAPATıLMASı IÇIN 3 AYLıK GEÇIŞ SÜRECI OLACAK   16:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI’NDE ’OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ’ BULUŞMASı YAPıLDı   14:19   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ENFLASYON DEĞERLENDIRMESI: İKLIM KOŞULLARıNDAKI NORMALLEŞMENIN, 2026 YıLıNDA GıDA ENFLASYONU GÖRÜNÜMÜNÜ DESTEKLEMESINI BEKLIYORUZ   14:12   MERT HAKAN YANDAŞ VE ERSEN DIKMEN’IN TAHLIYESINE KARAR VERILDI   14:03   İRAN’ıN ESKI DıŞIŞLERI BAKANı ZARIF’TEN TRUMP’A SAVAŞTAN ÇıKıŞ YOLU ÖNERISI   11:30   BAŞKAN SEMIH PALAMUT ACı TABLOYU ÖZETLEDI: VERESIYE DEFTERLERI AKDENIZ’IN GERÇEĞI OLDU!   10:30   GıDA KRIZI KAPıDA: BESLENME ARTıK BIR BEKA SORUNUDUR!   10:16   SANAL DÜNYADA ’İNFAZ’ PAZARLıĞı YAPANLARA ŞAFAK OPERASYONU: TELEGRAM ÇETELERINE BÜYÜK DARBE!   09:58   MERSIN’DEN KÜRESEL MESAJ: "ALıM GÜCÜNÜ ARTıRMANıN YOLU MALIYET BASKıSıNı AZALTMAKTAN GEÇIYOR"   09:23   SILIVRI’DE GECE YARıSı KARARı! İBB DAVASıNDA TAHLIYE HABERI:    09:20   AYM’DEN TAYFUN KAHRAMAN KARARı: ERKAN BAŞ’TAN ’DERHAL TAHLIYE’ ÇAĞRıSı!   09:10   MERSINLI KADıNLAR "ETIKET" PEŞINDE! HAMZABEYLI KÖY ATÖLYESI’NDE ÜRETIMIN ŞIFRELERI ÇÖZÜLDÜ   06:05   İBB DAVASıNDA SıCAK GELIŞME: NURI ASLAN’DAN SILIVRI KAPıSıNDA ‘ADALET’ MESAJı!   05:58   ADALET MÜCADELESINDE İLK ADıM: İBB DAVASıNDA TAHLIYE KARARı SONRASı ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT MESAJ!   05:13   TOROSLAR’DA RENKLI EL İZLERI DÜNYAYı DEĞIŞTIRIYOR! 2 NISAN’DA UMUT DOLU BULUŞMA   16:37   CHP’LI YAVUZYıLMAZ’DAN ZONGULDAK İL GENEL MECLISI SEÇIMI AÇıKLAMASı: "KENDILERINE GÜVENIYORLARSA ZONGULDAK’TA SEÇIMLER SAĞLıKLı ŞEKILDE, DOĞRU BIR FORMATLA YAPıLıR"   16:35   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ARA SEÇIM" DEĞERLENDIRMESI: "ŞU ANDA EN TEMEL GÜNDEMIMIZ, ÜLKENIN DEMOKRATIKLEŞMESI"   16:33   2 NISAN DÜNYA OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ... CHP’LI NAZLıAKA: "BIR EBEVEYNIN ’BENDEN SONRA ÇOCUĞUMA NE OLACAK?’ SORUSU VARSA, ORADA SOSYAL DEVLET YOKTUR"  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU AKHİSARLI EV KADINLARI İLE BULUŞTU: “BENİM TEMEL HEDEFİM HER EVDE HUZUR OLSUN”


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa`da Akhisarlı ev kadınları ile bir araya geldi. Kadınların sorun ve taleplerini dinleyen Kılıçdaroğlu, “Benim temel hedefim her evde huzur olsun, her evde bereket olsun, her evde insanların yüzü gülsün, benim en büyük arzum bu” dedi.

 

Tarih : 31 Mart 2022 Perşembe 18:25   Okunma : 1540

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa`da Akhisarlı ev kadınları ile bir araya geldi. Kadınların sorun ve taleplerini dinleyen Kılıçdaroğlu, “Benim temel hedefim her evde huzur olsun, her evde bereket olsun, her evde insanların yüzü gülsün, benim en büyük arzum bu” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa`da esnaf, üretici ve yurttaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, daha sonra, ev kadınları ile bir araya geldi. CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel`in de katıldığı toplantıda kadınların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kılıçdaroğlu, başta Aile Destekleri Sigortası olmak üzere CHP iktidarında yaşama geçirilecek uygulama ve çözüm önerilerini anlattı.

Kılıçdaroğlu, buluşmada kadınlara şöyle seslendi:

“Sizler huzur içinde evinizde görev yaparsanız, çalışırsanız, üretirseniz, kazanırsanız evde huzur olur. Evde huzurun olması, kadının huzurlu olmasından geçer. Benim temel hedefim her evde huzur olsun, her evde bereket olsun, her evde insanların yüzü gülsün, benim en büyük arzum bu, dolayısıyla bu arzumu gerçekleştirmek için elbette sizin önerilerinizi de tavsiyelerinizi de almak zorundayım”

Kılıçdaroğlu`nun dinlediği çiftçi bir kadın şunları söyledi:

“Emeğimizi hiç alamıyoruz, mazotlarımız çok pahalı, buğday ekiyoruz gübre de alamıyoruz şimdi tütün yerlerine gübre atılacak ama alamıyoruz. Biz bunu atamazsak tütünlerimiz ne olacak? Buğday ektik kirayla, bunun sürmesi var, biçer döver girecek mazotu dönümünü alacak. Bir çuval un 500 (lira). Nasıl çıkacağız bu işin içinden, durumumuz çok zor, buna bir çare bulunmasını istiyoruz.”

Başka bir kadın yurttaş ise Köy Enstitülerinin tekrar kurulmasını istediğini belirterek şöyle konuştu:

“Bizim 6 yıldır burada mahkememiz sürdü. Bu süreçte vekilimiz Özgür bey, Akhisar Kadın Kollarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Huzurunuzda onlara teşekkür etmek istiyorum. Ben adalet istiyorum çünkü çocuğum kanının hakkını istiyorum ama bunu vermediler. Benim torunum şimdi 2. Sınıfa gidiyor. Geçen 18 Mart`ın anmasında okulda belgesel göstermişler, torunum belgeselden sonra kendini tutamamış başlamış ağlamaya. Arkadaşı da demiş ki ‘Ulaş ağlıyor ama nedenini söylemiyor.` Öğretmeni geldiğinde, ‘Öğretmenim savaşlar olmasın çünkü savaşlar olursa o kadar çocuk babasız kalacak çünkü ben babasız kaldım` demiş. Köy enstitülerinin kurulmasını istiyorum başkanım. Anneler yetişirse güzel nesiller yetişir.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA