2 Ocak 2026 Cuma

16:41   MERSIN’DE YENI YıL COŞKUSU: BÜYÜKŞEHIR MEYDANı FESTIVALE DÖNDÜRDÜ   16:30   İMAMOĞLU: “127 KREŞTEN 150’YE, TÜRKIYE’NIN HER ÇOCUĞU EŞIT BAŞLAYACAK”   16:19   TOROSLAR’DA 3 OCAK RUHU: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK DAVET   15:23   “TOROSLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KARLA MÜCADELEDE KESINTISIZ MESAI”   19:14   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN YENI YıL MESAJı   18:46   BAŞKAN SEÇER’DEN YENI YıL MESAJı: “2026 YıLıNA GIRERKEN UMUDUMUZU DIRI TUTACAĞıZ”   18:26   KORAL ÖMÜR’DEN YENI YıL MESAJı   06:52   “GÜROL AKBAŞ’TAN 2026’YA GÜÇLÜ MESAJ: BIRLIK, DAYANıŞMA VE UMUT”   21:30   “2026’YA GÜÇLÜ BAŞLANGıÇ: CHP AKDENIZ’DEN EMEĞE VE GENÇLERE VURGU”   20:38   TOROSLAR’DA YENI YıL VIZYONU: 2026’DA SANAYI VE TURIZM HAMLESI BAŞLıYOR   20:05   “2026: ADALETIN YıLı, HALKıN İKTIDAR ZAMANı”   19:55   “İKLIM KRIZINE KARŞı TARSUS’UN YANıTı: YEŞIL ÇATı PROJESI HAYATA GEÇIYOR”   19:41   BAŞKAN TUNCER’DEN 2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı   19:29   ADANA’DA MIMARLıKTA 2026 VIZYONU: KAMU YARARı VE DAYANıŞMA ÖNCELIKLI   19:10   “MERSIN’DE 50 YıLLıK MEZARLıK SORUNU ÇÖZÜLDÜ: BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ CENAZE VE NAKIL HIZMETI”   19:04   “KADıN GÜÇLENIRSE TÜRKIYE GÜÇLENIR: İŞKAD’DAN 2026’YA UMUT VE CESARET MESAJı”   09:20   “MERSIN İTFAIYESI’NDEN FILM GIBI OPERASYON: KAYALıKLARDA MAHSUR KALAN KEÇI KURTARıLDı”   21:15   GÜLCAN KıŞ: “AKP’NIN AILE YıLı, AILEYI YALNıZ BıRAKMA YıLı OLDU!”   21:05   “TOROSLAR’DA 3 OCAK ZAFERI: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜ 104. YıLDA COŞKUYLA”   20:46   “MERSIN BAROSU’NDAN ÇOCUKLARA UMUT  
 
     
   

GAZETECİ MİRZA TURGUT ’SOSYAL DEMOKRASİNİN VAHAP SEÇER MODELİNİ’ TARSUS CHP’DE ANLATTI


Mersinli gazeteci-yazar Mirza Turgut, yaptığı saha çalışmalarından edindiği bilgi ve izlenimlerden derlediği ve önümüzde ki günlerde kitap olarak da yayınlanacak olan “Sosyal Demokrasinin Vahap Seçer Modeli” çalışmasıyla ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ilçe örgütünde düzenlenen söyleşide konuştu.

 

Tarih : 7 Nisan 2022 Perşembe 14:40   Okunma : 858

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, Belediye meclis üyeleri, partili yöneticiler ve partililerin katılım gösterdiği söyleşi de konuşan Mirza Turgut “Sosyal Demokrasinin Vahap Seçer Modeli” ismini verdiği çalışmasıyla ilgili Anamur’dan Tarsus’a kadar tüm ilçelerde birçok vatandaşla birebir görüşmeler yapıp, analiz gerçekleştirdiklerini belirtti.

Konuşmasına, “Vahap Seçer’in kendine özgü ideolojik çizgisi var. Ben meslek hayatım boyunca böyle çalışkan bir Belediye Başkanı görmedim. Emekle, vizyonerliği birleştirmiş durumda” diyerek başlayan Mirza Turgut, Başkan Vahap Seçer’in 3 yıllık yönetim döneminde öne çıkan özelliklerini sıraladı.

Turgut, “Başkan Seçer’in görev döneminde Mersin gibi hassas bir kentte barışı hakim kıldığını, kadına öncelik verdiğini, kültürel dönüşümü sağladığını, yine dijital dönüşümü sağladığını görüyoruz. Sosyal projelerle öne çıkan Başkan Seçer, Meclis toplantılarını canlı yayınlatarak şeffaf bir yönetim anlayışı sergiledi” dedi.

Mirza Turgut, Başkan Seçer’in liderlik özelliğine de vurgu yaparak, “Ben sürekli olarak dile getirerek, CHP’li 11 Büyükşehir Başkanının sadece başkan değil, lider olmak zorunda olduklarını vurguladım. Gelinen noktada Vahap Seçer, bu kentte lider duruma gelmiştir” ifadelerini kullandı.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ise programda yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Vahap Seçer, insanların kalbine dokunan, çocukların ve kadınların ve özellikle de daha önce ihmal edilmiş dezavantajlı bölgelere götürdüğü adaletli hizmetleri ile takdir toplamaktadır.

İşin temel kıstası adaletli olmak. Belediyeciliğin temel kıstası engellere rağmen mücadele etmek. Başkanımız sayın Vahap Seçer, tüm engelleme çalışmalarına rağmen göreve geldiği günden bu yana sosyal hizmetleri ön planda tuttu ve bu çalışmalarını arttırarak vatandaşlarımıza sunmaktadır. Şunu unutmayalım ki bizler tüm engellemelere rağmen iktidara yürüyoruz” şeklinde konuştu

Başkan Varal, program sonunda çalışma ve sunumundan dolayı Mirza Turgut’a teşekkür ederek, Atatürk resmi işlemeli tabağı armağan etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA