2 Ocak 2026 Cuma

16:41   MERSIN’DE YENI YıL COŞKUSU: BÜYÜKŞEHIR MEYDANı FESTIVALE DÖNDÜRDÜ   16:30   İMAMOĞLU: “127 KREŞTEN 150’YE, TÜRKIYE’NIN HER ÇOCUĞU EŞIT BAŞLAYACAK”   16:19   TOROSLAR’DA 3 OCAK RUHU: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK DAVET   15:23   “TOROSLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KARLA MÜCADELEDE KESINTISIZ MESAI”   19:14   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN YENI YıL MESAJı   18:46   BAŞKAN SEÇER’DEN YENI YıL MESAJı: “2026 YıLıNA GIRERKEN UMUDUMUZU DIRI TUTACAĞıZ”   18:26   KORAL ÖMÜR’DEN YENI YıL MESAJı   06:52   “GÜROL AKBAŞ’TAN 2026’YA GÜÇLÜ MESAJ: BIRLIK, DAYANıŞMA VE UMUT”   21:30   “2026’YA GÜÇLÜ BAŞLANGıÇ: CHP AKDENIZ’DEN EMEĞE VE GENÇLERE VURGU”   20:38   TOROSLAR’DA YENI YıL VIZYONU: 2026’DA SANAYI VE TURIZM HAMLESI BAŞLıYOR   20:05   “2026: ADALETIN YıLı, HALKıN İKTIDAR ZAMANı”   19:55   “İKLIM KRIZINE KARŞı TARSUS’UN YANıTı: YEŞIL ÇATı PROJESI HAYATA GEÇIYOR”   19:41   BAŞKAN TUNCER’DEN 2026’YA UMUT VE DAYANıŞMA MESAJı   19:29   ADANA’DA MIMARLıKTA 2026 VIZYONU: KAMU YARARı VE DAYANıŞMA ÖNCELIKLI   19:10   “MERSIN’DE 50 YıLLıK MEZARLıK SORUNU ÇÖZÜLDÜ: BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ CENAZE VE NAKIL HIZMETI”   19:04   “KADıN GÜÇLENIRSE TÜRKIYE GÜÇLENIR: İŞKAD’DAN 2026’YA UMUT VE CESARET MESAJı”   09:20   “MERSIN İTFAIYESI’NDEN FILM GIBI OPERASYON: KAYALıKLARDA MAHSUR KALAN KEÇI KURTARıLDı”   21:15   GÜLCAN KıŞ: “AKP’NIN AILE YıLı, AILEYI YALNıZ BıRAKMA YıLı OLDU!”   21:05   “TOROSLAR’DA 3 OCAK ZAFERI: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜ 104. YıLDA COŞKUYLA”   20:46   “MERSIN BAROSU’NDAN ÇOCUKLARA UMUT  
 
     
   

BAŞKAN TOPÇU: ’SÖZÜMÜZ SÖZ ENFLASYON DA KRİZ DE BİZ GELİNCE BİTECEK!’


Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, şehirler arası otobüs biletlerine gelen fahiş zamları eleştirdi. Başkan Topçu, "Vatandaş zamların, enflasyonun altında eziliyor"dedi.

 

Tarih : 7 Nisan 2022 Perşembe 23:15   Okunma : 854

Gelecek Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Mustafa Barış Topçu, şehirler arası otobüs biletlerine gelen fahiş zamları eleştirdi. Başkan Topçu, "Vatandaş zamların, enflasyonun altında eziliyor"dedi.

"BU FİYATLARLA ŞEHİRLER ARASI YOLCULUK BİLE YAPILAMAZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'den bir haber yaşadığını belirten Başkan Topçu, "Mart ayında fiyatı en çok artış gösteren kalemler arasında yüzde 20.01 ile şehirler arası otobüs biletleri de yer almıştı. Biletlere bugün itibarıyla yeniden zam geldi ve Şubat ayında İstanbul-Ankara arası otobüs yolculuğu için ortalama 220 TL ödenirken şimdi bilet ücreti 300 TL’ye çıktı. İstanbul’dan İzmir’e Şubat ayında yolculuk için 300 TL ödenirken şimdi bu ücret 320 TL oldu. Şubat ayında 220 TL olan Ankara-Antalya bileti bugün 280 TL’den, Konya- İstanbul arası 340 TL'den, İstanbul- Sivas arası 350 TL'den, Ankara-Muğla bileti ise 300 TL’den satışa çıktı. Erdoğan ise geçtigimiz günlerde gençlerle buluşmasında "önce yanınızdaki şehirleri sonra da dünyayı gezin" diyerek tavsiyelerde bulunuyordu. Bu fiyatlarla bırakın gençleri, 7'den 70'e kimse şehir içinde bile gezemez. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu bilmiyor, kasten görmezden geliyor, havadan konuşuyor. Ülkeyi günden güne içinden çıkılmayacak bir iflasın eşiğine sürüklüyor. Yönettiği ülkeyi tanımayacak kadar halktan kopuk yaşıyor. Fakat bizim sözümüz söz. Enflasyon da,ekonomik kriz de, yolsuzluk da, adaletsizlik de bitecek.Yerine refah gelecek, huzur gelecek, adalet gelecek. Bizler halk için, Türkiye için geleceğiz"şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA