9 Mayıs 2025 Cuma

13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"   20:35   İMAMOĞLU`NDAN X HESABıNA ERIŞIM ENGELI GETIRILMESI ÜZERINE ERDOĞAN`A TEPKI: BEN RAKIBINDEN BU KADAR KORKAN BAŞKA SIYASETÇI GÖRMEDIM   19:59   VATIKAN`DA BEYAZ DUMAN GÖRÜLDÜ, YENI PAPA SEÇILDI  
 
     
   

Mezitli’de Brezilya Filmleri Festivali Yapılacak


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Brezilya Büyükelçisi Eduardo Gradilone ve eşini Mezitli’de ağırladı. Kadın Üretici Pazarı, Amfi Tiyatro’yu ziyaret eden konuk Büyükelçi, Mezitli’de Brezilya Filmleri Festivali gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

 

Tarih : 20 Şubat 2018 Salı 17:16   Okunma : 1921

Mersin’e gelerek ziyaretlerde bulunan Brezilya Büyükelçisi Eduardo Gradilone ve eşi Mezitli’de Neşet Tarhan’ın konuğu oldu. Viranşehir Sahili, Soli Pompeopolis Sütunlu Cadde, Amfi Tiyatro ve Kadın Üretici Pazarı’nı gezerek incelemelerde bulunan konuk Büyükelçi, Brezilya Filmleri Festivali’ni Mezitli’de gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

2018'de, Brezilya ve Türkiye arasında kurulan resmi diplomatik ilişkilerin 160'ıncı yıl dönümünü kutlamak üzere bir yılı aşkın süredir incelemelerde bulunduğunu ifade eden konuk Büyükelçi, özellikle Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın çalışmalarından çok etkilendiğini ifade etti.

"MEZİTLİ BELEDİYESİ İLE ORTAK ETKİNLİK YAPMAK İSİYORUZ"

Büyükelçi Gradilone yaklaşık bir yıldır çeşitli nedenlerle Mersin’e geldiğini ifade ederek, “Mezitli Belediyesi'nin ve başkan Neşet Tarhan'ın halk tarafından sevilen ve başarılı sürekliliği olan işler gerçekleştirdiğini gözlemliyoruz. Biz de Mezitli Belediyesi ile 2018'de çeşitli organizasyonlar ve kutlama programlarını birlikte yapmak istiyoruz. Ticaret alanında güçlü bir işbirliğimiz var. Ayrıca, şarkıcılarımız, yazarlarımız ve akademisyenlerimiz Türkiye'de çeşitli etkinliklere katılmaktadır. Ve bu etkinliklerden bir veya birkaçını gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’ndaki kadınları ziyaret edip, onlarla çok sıcak iletişimlerde bulunduklarını ifade eden Büyükelçi Gradilone, “Bu vesile ile halkın Neşet başkan ile iletişimini gördük. Görüyoruz ki Mutlu Mezitli sadece slogan olarak kalmamış insanlar mutlu. Yönetim anlayışı ve çalışkanlığı nedeniyle Başkan Neşet Tarhan’ı bir kez daha tebrik etmek istiyorum” dedi.

 

Brezilya Büyükelçisi Eduardo Gradilone ve eşini Mezitli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını, ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Yaklaşık 1 yıldır çeşitli nedenler Sayın Büyükelçi Eduardo Gradilone ile bir araya geliyorduk. Birlikte, çok samimi ilişkiler kurduk. Kendisine Mezitli’de yürüttüğümüz projelerden bahsetme imkanı bulduk. Birlikte pek çok yeri de gezme şansımız oldu. Özellikle, Kadın Üretici Pazarı’ndan çok etkilendiğini bize ifade etti. İlk kez böyle bir uygulama ile karşılaştığını mutlaka model olarak ülkesinde anlatacağını da bize söyledi. Yine Amfi Tiyatro’nun mimarisini çok beğendiğini ifade ederek, Brezilya Filmleri Festivali’ni bu mekanda yapmak istediklerini söylediler. Bu samimi yaklaşımı ve sıcakkanlılığı hepimizi etkilemiştir” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, brezilya büyük elçisi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA