6 Nisan 2026 Pazartesi

14:25   ZIHINLERDEN GALERIYE YOLCULUK: HAKAN MUSTAFA ÇELIK’IN POTANSIYEL SERGISI KAPıLARıNı AÇTı!   12:34   AKDENIZ’DE GOL YAĞMURU! LIDER, PLAY-OFF’TA ENGEL TANıMıYOR: 6-0   09:50   MERSIN’DE UZAY YOLCULUĞU BAŞLADı: 195 BIN KIŞI YıLDıZLARA DOKUNDU!   09:35   CHP’LI MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN SERT ÇıKıŞ: "EKONOMI ALARM VERIYOR, HUKUK DEVLETI GÜÇLENMELI!"   09:03   AKİB’DEN İHRACAT ŞOVU: MART AYıNDA DEV SıÇRAMA! AVRUPA PAZARı SALLANıYOR   20:03   ÇOCUKLARı KORUMAK İÇIN KRITIK ADıM! AKDENIZ’DE MINIKLERE ‘HAYıR’ DEME KALKANı   20:01   MERSIN’DE KAHVENIN SANATA DÖNÜŞTÜĞÜ YER: ÜCRETSIZ BARISTALıK EĞITIMIYLE YENI BIR KARIYER KAPıSı!   19:06   MERKEZ BANKASı, FAIZI YÜZDE 37’DE SABIT TUTTU   16:50   FERDI ZEYREK GENÇLIK MERKEZI AÇıLıŞ TÖRENI... NURCAN ZEYREK: FERDI’NIN DE HEP ISTEDIĞI GIBI BURADA UMUT HIÇ BITMEYECEK   16:44   ADALET BAKANı GÜRLEK’TEN ’SOSYAL MEDYA’ AÇıKLAMASı: SOSYAL MEDYAYA GERÇEK KIMLIKLE GIRILECEK. SAHTE HESAPLARıN KAPATıLMASı IÇIN 3 AYLıK GEÇIŞ SÜRECI OLACAK   16:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI’NDE ’OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ’ BULUŞMASı YAPıLDı   14:19   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ENFLASYON DEĞERLENDIRMESI: İKLIM KOŞULLARıNDAKI NORMALLEŞMENIN, 2026 YıLıNDA GıDA ENFLASYONU GÖRÜNÜMÜNÜ DESTEKLEMESINI BEKLIYORUZ   14:12   MERT HAKAN YANDAŞ VE ERSEN DIKMEN’IN TAHLIYESINE KARAR VERILDI   14:03   İRAN’ıN ESKI DıŞIŞLERI BAKANı ZARIF’TEN TRUMP’A SAVAŞTAN ÇıKıŞ YOLU ÖNERISI   11:30   BAŞKAN SEMIH PALAMUT ACı TABLOYU ÖZETLEDI: VERESIYE DEFTERLERI AKDENIZ’IN GERÇEĞI OLDU!   10:30   GıDA KRIZI KAPıDA: BESLENME ARTıK BIR BEKA SORUNUDUR!   10:16   SANAL DÜNYADA ’İNFAZ’ PAZARLıĞı YAPANLARA ŞAFAK OPERASYONU: TELEGRAM ÇETELERINE BÜYÜK DARBE!   09:58   MERSIN’DEN KÜRESEL MESAJ: "ALıM GÜCÜNÜ ARTıRMANıN YOLU MALIYET BASKıSıNı AZALTMAKTAN GEÇIYOR"   09:23   SILIVRI’DE GECE YARıSı KARARı! İBB DAVASıNDA TAHLIYE HABERI:    09:20   AYM’DEN TAYFUN KAHRAMAN KARARı: ERKAN BAŞ’TAN ’DERHAL TAHLIYE’ ÇAĞRıSı!  
 
     
   

REMZİ ÇAYIR: SİYASETÇİLER KENDİLERİNE BU DÜNYADA CENNETİ YAŞATIRKEN FAKİRE FUKARAYA AHİRETTEKİ CENNETİ VADEDİYOR


Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin Kırşehir il kongresinde, “Siyasetçiler, kendilerine bu dünyada cenneti yaşatırken fakire fukaraya, bu toprakların evlatlarına, sefaletin içindeki insanımıza ‘sabret, sabret` diyerek ahiretteki cenneti vadediyor. Böyle bir şey olur mu? İşte ‘bu anlayışa, bu kör zihniyete itirazımız var` diyerek ezber bozmak için buradayız” dedi.

 

Tarih : 10 Nisan 2022 Pazar 18:47   Okunma : 425

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, partisinin Kırşehir il kongresinde, “Siyasetçiler, kendilerine bu dünyada cenneti yaşatırken fakire fukaraya, bu toprakların evlatlarına, sefaletin içindeki insanımıza ‘sabret, sabret` diyerek ahiretteki cenneti vadediyor. Böyle bir şey olur mu? İşte ‘bu anlayışa, bu kör zihniyete itirazımız var` diyerek ezber bozmak için buradayız” dedi.

Remzi Çayır, bugün partisinin Neşet Ertaş Kültür Merkezi`ne yapılan Kırşehir il kongresine katıldı. “Bizler, inkılapçı ruha sahip idealist insanlarız” diyen Çayır, kongrede şöyle konuştu:

“SİYASETÇİLER YÜZ YILDIR AYNI CÜMLELERİ KURUYOR”

“Bizler, inkılapçı ruha sahip idealist insanlarız. Memleketimizin bulunduğu bu zor durumda bu sistemi değiştirmek için elimizi taşın altına koymak istedik. Seçimle başa gelenler, ‘su millete ne yapabiliriz, memleketimizi nasıl muasır medeniyetler seviyesine yükseltiriz` diye düşünmesi gerekirken ‘bir sonraki seçimi nasıl kazanırız` diye düşünüyorlar. Siyasetçiler, yüz yıldır aynı cümleleri kuruyor. Siyaset arenasında adalet, liyakat, hizmet, yaşam kalitesinin artırılması… Fakat yüz senedir her gelen siyasetçi, kapısını rant kapısına çevirdi. Koltuğa oturur oturmaz adaleti de liyakati de hizmeti de kendine ve çevresine dağıtmaya başladı. Şimdiki hal ne peki? Siyasetçiler kendilerine bu dünyada cenneti yaşatırken fakire fukaraya, bu toprakların evlatlarına, sefaletin içindeki insanımıza ‘sabret, sabret` diyerek ahirette cenneti vadediyor. Böyle bir şey olur mu? İşte ‘bu anlayışa, bu kör zihniyete itirazımız var` diyerek ezber bozmak için buradayız.”

Kongreye Saadet Partisi ve Zafer Partisi`nin Kırşehir il başkanları da katıldı. Kongrede, Milli Yol Partisi Kırşehir İl Başkanı Şevket Göçmen seçildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA