25 Nisan 2024 Perşembe

15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``  
 
     
   

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, ŞAMPİYON KIZLARLA BULUŞTU


Mersin Yenişehir Belediyesinin desteğiyle Türkiye Okullar Arası Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden ve Türkiye şampiyonu olan Yenişehir Pirireis Ortaokulu oyuncuları Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti. Oyuncuları tebrik eden Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediye Meclisinde aldıkları kararla başarılı sporcuları ödüllendirdiklerini ifade ederek, “Başarı sizden, destek bizden.” dedi.

 

Tarih : 11 Nisan 2022 Pazartesi 12:01   Okunma : 502

Mersin Yenişehir Belediyesinin desteğiyle Türkiye Okullar Arası Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda mücadele eden ve Türkiye şampiyonu olan Yenişehir Pirireis Ortaokulu oyuncuları Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti. Oyuncuları tebrik eden Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediye Meclisinde aldıkları kararla başarılı sporcuları ödüllendirdiklerini ifade ederek, “Başarı sizden,  destek bizden.” dedi.

Türkiye Okullar Arası Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda tüm maçlarını kazanarak şampiyon olan Yenişehir Pirireis Ortaokulu voleybol takımı oyuncuları ve öğretmenleri kendilerine verdikleri destek dolayı Başkan Abdullah Özyiğit’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Özyiğit, takımın büyük bir başarıya imza attığına ve asıl teşekkürü hak edenlerin oyuncular olduğuna dikkat çekti.

Şampiyon kızların her birine 2 bin 692 TL’lik destek

Başkan Özyiğit, “Sizlerle gurur duyuyoruz, inanıyorum ki gelecekte çok iyi yerlere geleceksiniz. Kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Biz de bugün olduğu gibi yarınlarda da yanınızda olacağız. Her birinizi tek tek tebrik ediyorum. Hem spor hayatınızda hem de eğitim hayatınızda size başarılar diliyorum.” dedi. Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi Meclisinde aldıkları kararla başarılı sporculara destek verdiklerini söyledi. Bu doğrultuda Yenişehir Belediyesi olarak şampiyon olan Yenişehir Pirireis Ortaokulu voleybol takımı oyuncularının her birine2 bin 692 TL’lik destekte bulunduklarını ifade etti.

Başkan Özyiğit “Yenişehir, sportif altyapı imkânlarıyla Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri”

Yenişehir Belediyesinin sağladığı olanaklar ve altyapı imkânlarıyla Yenişehirli gençlerin her branşta şampiyonluk hedeflediğini belirten Başkan Özyiğit, “Yenişehir, sportif altyapı imkânlarıyla Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri. Bu gelişiminin altında elbette ki Yenişehir Belediyesinin spora olan desteği ve vizyonu yatıyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik etmek için gayretle çalışıyoruz”diye konuştu.

Yenişehir Belediyesi spor eğitimleriyle çocuk ve gençlerin yanında

Yenişehir Belediyesi olarak tüm branşlara destek verdiklerini ve spor eğitimleriyle Yenişehirli çocukları geleceğe hazırladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Abdullah Özyiğit, voleyboldan jimnastiğe, futboldan tenise kadar birçok alanda eğitim verdiklerini ve sportif mekânları halkın hizmetine sunduklarını kaydetti.

Yenişehir Pirireis Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Ahmet Çavuşoğlu ise “ Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, biran olsun bizi yalnız bırakmadı ve hiçbir zaman geri çevirmedi.  Şampiyonadayken de sürekli aradı, desteği gibi kalbinin de bizimle olduğunu hissettik. Bu bizim için çok büyük bir moral kaynağı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Abdullah Özyiğit daha sonra Türkiye şampiyonu olan Nilsu, Öykü, Ceylin, Derinsu, Defne, Melis, Doğa, Yağmur, Ada, Lavin, Ceren ve Işılsu ile hatıra fotoğrafı çekti. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA