6 Nisan 2026 Pazartesi

11:08   MERSIN’DE ENGELSIZ DEVRIM: 29 BIN YURTTAŞıN HAYATı BU MERKEZLERLE DEĞIŞIYOR!   11:05   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN SERT YARGı ÇıKıŞı: SISTEMDE AĞıR TAHRIBAT VAR!   10:40   NATO’DA SADECE TÜRKIYE’DE YOK! CHP’LI BAĞCıOĞLU’NDAN KRITIK ‘ASKERI HASTANE’ ÇıKıŞı: BU BIR LÜKS DEĞIL, ZORUNLULUKTUR   10:20   AYM’DEN KRITIK BELEDIYE KARARı: NÜFUSU 2 BININ ALTıNA DÜŞEN BELDELER KÖY OLUYOR!   10:10   FATURA ŞOKU KAPıDA: AZ TÜKETEN ÇOK MU ÖDEYECEK? MERKEZI SISTEMLI SITELERDE ’KADEME’ KRIZI!   10:01   HATAY CHP’DE YENI DÖNEM: TEK LISTE, TEK YÜREK! MEHMET GÖNENÇ DÖNEMI BAŞLADı   09:35   MERSIN’DE TARIHI BINADA PARIS RÜZGÂRı: SINEMASEVERLER O ETKINLIKTE BULUŞTU!   14:25   ZIHINLERDEN GALERIYE YOLCULUK: HAKAN MUSTAFA ÇELIK’IN POTANSIYEL SERGISI KAPıLARıNı AÇTı!   12:34   AKDENIZ’DE GOL YAĞMURU! LIDER, PLAY-OFF’TA ENGEL TANıMıYOR: 6-0   09:50   MERSIN’DE UZAY YOLCULUĞU BAŞLADı: 195 BIN KIŞI YıLDıZLARA DOKUNDU!   09:35   CHP’LI MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN SERT ÇıKıŞ: "EKONOMI ALARM VERIYOR, HUKUK DEVLETI GÜÇLENMELI!"   09:03   AKİB’DEN İHRACAT ŞOVU: MART AYıNDA DEV SıÇRAMA! AVRUPA PAZARı SALLANıYOR   20:03   ÇOCUKLARı KORUMAK İÇIN KRITIK ADıM! AKDENIZ’DE MINIKLERE ‘HAYıR’ DEME KALKANı   20:01   MERSIN’DE KAHVENIN SANATA DÖNÜŞTÜĞÜ YER: ÜCRETSIZ BARISTALıK EĞITIMIYLE YENI BIR KARIYER KAPıSı!   19:06   MERKEZ BANKASı, FAIZI YÜZDE 37’DE SABIT TUTTU   16:50   FERDI ZEYREK GENÇLIK MERKEZI AÇıLıŞ TÖRENI... NURCAN ZEYREK: FERDI’NIN DE HEP ISTEDIĞI GIBI BURADA UMUT HIÇ BITMEYECEK   16:44   ADALET BAKANı GÜRLEK’TEN ’SOSYAL MEDYA’ AÇıKLAMASı: SOSYAL MEDYAYA GERÇEK KIMLIKLE GIRILECEK. SAHTE HESAPLARıN KAPATıLMASı IÇIN 3 AYLıK GEÇIŞ SÜRECI OLACAK   16:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI’NDE ’OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ’ BULUŞMASı YAPıLDı   14:19   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ENFLASYON DEĞERLENDIRMESI: İKLIM KOŞULLARıNDAKI NORMALLEŞMENIN, 2026 YıLıNDA GıDA ENFLASYONU GÖRÜNÜMÜNÜ DESTEKLEMESINI BEKLIYORUZ   14:12   MERT HAKAN YANDAŞ VE ERSEN DIKMEN’IN TAHLIYESINE KARAR VERILDI  
 
     
   

BAŞKAN SEÇER, MTSO BAŞKANI KIZILTAN VE UND MERSİN YÖNETİMİ İLE BİR ARAYA GELDİ


Başkan Seçer, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve UND Mersin temsilcileri ile bir araya geldi. ‘Mersin Uluslararası Lojistik Köy Projesi’nin konuşulduğu görüşmede Başkan Seçer, projenin bir an önce hayata geçmesi için el birliğiyle harekete geçmeleri gerektiği vurgusunu yaptı. Seçer, “Mersin, lojistik ile doğup büyüyen bir kent. Ben de en az sizin kadar bu projenin hayata geçmesini istiyorum” dedi.

 

Tarih : 14 Nisan 2022 Perşembe 19:10   Okunma : 1365

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Mersin Uluslararası Lojistik Köy’ projesini görüşmek üzere Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Mersin temsilcileri ile bir araya geldi. Projenin Mersin ve lojistik sektörü açısından önemine vurgu yapan Başkan Seçer, ‘Lojistik Köy’ün bir an önce hayata geçirilmesi için Büyükşehir Belediyesi, MTSO ve UND’nin iş birliği yapması gerektiğini söyledi.  

Başkan Seçer’in makamında yapılan görüşmeye; MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, UND Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Muhittin Ocak ve Rıdvan Arıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Özçelik, Kerem İmrak, Coşkun Aytaş, Mehmet Can Arslan, Süleyman Aktaş ile UND Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Muazzez Araç ve Siraç Dündar katıldı.

“Mersin, lojistik ile doğup büyüyen bir kent”

Başkan Seçer’in, Mersin’de kurulması planlanan Lojistik Köy’ün, kentin geleceği açısından önemli ve değerli olduğunu belirttiği görüşmede; projenin detayları masaya yatırıldı. ‘Lojistik Köy’ için artık harekete geçme zamanı olduğunu vurgulayan Başkan Seçer, devam eden imar çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Mersin’in İstanbul’un ardından araç filosu açısından en büyük ikinci il olduğuna dikkat çeken Başkan Seçer, “Mersin, lojistik ile doğup büyüyen bir kent. Böyle bir projenin hayata geçmesini en az ben de sizler kadar istiyorum” dedi.

Nakliyeciler Sitesi Projesi’nin de hızla tamamlanarak ihale aşamasına gelindiğini belirten Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi, MTSO ve UND’nin birlikte hareket etmesiyle ‘Lojistik Köy’ projesinde hızla yol alınabileceğini aktardı.Başkan Seçer, çalışmalara vakit kaybedilmeden başlanması gerektiğini dile getirerek, proje içerisindeki gümrük, depolama alanları, tır garajları gibi sektörel yatırımların yanı sıra fuar alanı, otel gibi uluslararası lojistiğin gerektirdiği her türlü tesisin yer alacağı altyapının oluşturulmasının önemine de değindi.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kızıltan ve UND temsilcileri de yurtiçi ve yurtdışından yatırımcıların bu projeye hazır olduğunu, yer tahsisi konusundaki sorunun çözülmesi halinde vakit kaybedilmeden çalışmaya başlanabileceğini kaydetti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA