3 Ocak 2026 Cumartesi

19:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 2025’TE SAĞLıK VE SOSYAL DESTEKTE REKOR HIZMET: DOĞUMDAN YAŞLıLıĞA YANıNıZDA!   19:29   “YENIŞEHIR HALK KART ILE 853 AILEYE DESTEK: ARALıK ÖDEMELERI HESAPLARDA”   18:26   DILEK KAYA İMAMOĞLU: MILLETIMIZ DOĞRUNUN, HAKLıNıN YANıNDA DURMAYA DEVAM EDECEK   15:25   TÜM EMEKLILERIN SENDIKASı, AÇLıK SıNıRı ALTıNDAKI EMEKLI MAAŞLARıNA KARŞı BAKıRKÖY’DEN SES YÜKSELTTI… 82 YAŞıNDAKI EMEKLI: GıDASıZLıKTAN ARTıK SESIMIZ ÇıKMıYOR   15:20   CHP’NIN ÇANKıRı MITINGI… CEMAL ENGINYURT: “KAR DA KıŞ DA OLSA BIZ SÖZ VERDIK; MEYDANLARDAYıZ”   14:18   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “KIM FILISTIN IÇIN SES ÇıKARMAK ISTIYORSA IZIN VERSINLER AMA IKILI UYGULAMA DOĞRU DEĞIL, VICDANLARı YARALıYOR”   14:14   ÜMIT ÖZDAĞ: "BAĞ-KUR VE GSS’LILERIN SAĞLıĞA ERIŞIMINI SAĞLAYACAK CUMHURBAŞKANLıĞı KARARNAMESI VAKIT KAYBETMEKSIZIN ÇıKARıLMALıDıR"   13:29   TÜRKIYE KADıN DERNEKLERI FEDERASYONU: 2025 YıLıNDA EN AZ 391 KADıN ÖLDÜRÜLDÜ   13:28   İRAN’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN TEHDITLERINE YANıT: ABD’NIN MÜDAHALESI TÜM BÖLGEDE KAOS ANLAMıNA GELIR   13:27   İRAN’DA PROTESTOLAR BÜYÜYOR... PROTESTOCULAR ILE GÜVENLIK GÜÇLERI ARASıNDAKI ÇATıŞMALARDA EN AZ 7 KIŞI ÖLDÜ   13:25   MURAT ÇALıK: ZOR KOŞULLARDA DAHI HATıRLANMAK, DOSTLUĞUN VE DAYANıŞMANıN SıNıR TANıMADıĞıNı BIR KEZ DAHA GÖSTERIYOR   11:40   “MERSIN’IN 104 YıLLıK ONURLU DIRENIŞI: BAŞKAN ÖZYIĞIT’TEN KURTULUŞ MESAJı”   09:40   MERSIN’DE YENI YıL KAYNAR GELENEĞI: 130 BIN BARDAK ŞIFA DAĞıTıLDı!   16:41   MERSIN’DE YENI YıL COŞKUSU: BÜYÜKŞEHIR MEYDANı FESTIVALE DÖNDÜRDÜ   16:30   İMAMOĞLU: “127 KREŞTEN 150’YE, TÜRKIYE’NIN HER ÇOCUĞU EŞIT BAŞLAYACAK”   16:19   TOROSLAR’DA 3 OCAK RUHU: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK DAVET   15:23   “TOROSLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KARLA MÜCADELEDE KESINTISIZ MESAI”   19:14   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN YENI YıL MESAJı   18:46   BAŞKAN SEÇER’DEN YENI YıL MESAJı: “2026 YıLıNA GIRERKEN UMUDUMUZU DIRI TUTACAĞıZ”   18:26   KORAL ÖMÜR’DEN YENI YıL MESAJı  
 
     
   

BABACAN: “PÜTÜRGE İLÇE BİNAMIZA SİLAHLI SALDIRIDA BULUNULMUŞTUR. PARTİMİZE VE DEMOKRASİMİZE YAPILAN BU SALDIRININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Kimliği belirsiz kişilerce Pütürge ilçe binamıza silahlı saldırıda bulunulmuştur. Değerli il ve ilçe başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Partimize ve demokrasimize yapılan bu saldırının takipçisi olacağız” dedi.

 

Tarih : 16 Nisan 2022 Cumartesi 01:22   Okunma : 491

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Kimliği belirsiz kişilerce Pütürge ilçe binamıza silahlı saldırıda bulunulmuştur. Değerli il ve ilçe başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Partimize ve demokrasimize yapılan bu saldırının takipçisi olacağız” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Malatya`nın Pütürge ilçesindeki parti binasına silahlı saldırıda bulunulduğunu belirtti. Malatya İl Başkanı Onur Güneş ise, yaptığı yazılı açıklamada parti binasına yapılan saldırıya ilişkin, parti binasının çeşitli demirbaşlarının zarar gördüğünü ve binaya 7 adet kurşun isabet ettiğini açıkladı.

Babacan, sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

“Kimliği belirsiz kişilerce Pütürge ilçe binamıza silahlı saldırıda bulunulmuştur. Değerli il ve ilçe başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Partimize ve demokrasimize yapılan bu saldırının takipçisi olacağız.”

Saldırının ardından çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş`in yazılı açıklaması şöyle:

“BİNAMIZA TOPLAMDA 7 ADET KURŞUN İSABET ETMİŞTİR”

“Pütürge ilçe binamıza kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıda bulunulmuştur. Gece geç saatlerde yapılan saldırıda parti binamızın camları kırılmış olup ayrıca çeşitli demirbaşlarımız zarar görmüştür. Binamıza toplamda 7 adet kurşun isabet etmiştir. Demokrasiye ve partimize yapılan bu çirkin ve hukuk dışı saldırı bizi yolumuzdan ayırmayacak ve millet için çalışmaya devam edeceğiz. Bu tür çirkin saldırılar bizleri yıldıramaz. Bugün Deva Partisi`ne yapılan silahlı saldırı yarın başka siyasi partilere de yapılabilir. Bu açıdan bir an önce faillerin yakalanıp cezalandırılmasını ve toplum vicdanın rahatlatılmasını bekliyoruz. İlçe binamıza yapılan saldırıyı, demokrasiye yapılmış bir saldırı olarak görmekteyiz. Demokrasinin temel unsurlarından biri olan siyasi partilere yapılan bu saldırıları devlet güvenliğine ve millet iradesine yapılmış bir saldırı olarak değerlendirmekteyiz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA