3 Ocak 2026 Cumartesi

19:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 2025’TE SAĞLıK VE SOSYAL DESTEKTE REKOR HIZMET: DOĞUMDAN YAŞLıLıĞA YANıNıZDA!   19:29   “YENIŞEHIR HALK KART ILE 853 AILEYE DESTEK: ARALıK ÖDEMELERI HESAPLARDA”   18:26   DILEK KAYA İMAMOĞLU: MILLETIMIZ DOĞRUNUN, HAKLıNıN YANıNDA DURMAYA DEVAM EDECEK   15:25   TÜM EMEKLILERIN SENDIKASı, AÇLıK SıNıRı ALTıNDAKI EMEKLI MAAŞLARıNA KARŞı BAKıRKÖY’DEN SES YÜKSELTTI… 82 YAŞıNDAKI EMEKLI: GıDASıZLıKTAN ARTıK SESIMIZ ÇıKMıYOR   15:20   CHP’NIN ÇANKıRı MITINGI… CEMAL ENGINYURT: “KAR DA KıŞ DA OLSA BIZ SÖZ VERDIK; MEYDANLARDAYıZ”   14:18   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “KIM FILISTIN IÇIN SES ÇıKARMAK ISTIYORSA IZIN VERSINLER AMA IKILI UYGULAMA DOĞRU DEĞIL, VICDANLARı YARALıYOR”   14:14   ÜMIT ÖZDAĞ: "BAĞ-KUR VE GSS’LILERIN SAĞLıĞA ERIŞIMINI SAĞLAYACAK CUMHURBAŞKANLıĞı KARARNAMESI VAKIT KAYBETMEKSIZIN ÇıKARıLMALıDıR"   13:29   TÜRKIYE KADıN DERNEKLERI FEDERASYONU: 2025 YıLıNDA EN AZ 391 KADıN ÖLDÜRÜLDÜ   13:28   İRAN’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN TEHDITLERINE YANıT: ABD’NIN MÜDAHALESI TÜM BÖLGEDE KAOS ANLAMıNA GELIR   13:27   İRAN’DA PROTESTOLAR BÜYÜYOR... PROTESTOCULAR ILE GÜVENLIK GÜÇLERI ARASıNDAKI ÇATıŞMALARDA EN AZ 7 KIŞI ÖLDÜ   13:25   MURAT ÇALıK: ZOR KOŞULLARDA DAHI HATıRLANMAK, DOSTLUĞUN VE DAYANıŞMANıN SıNıR TANıMADıĞıNı BIR KEZ DAHA GÖSTERIYOR   11:40   “MERSIN’IN 104 YıLLıK ONURLU DIRENIŞI: BAŞKAN ÖZYIĞIT’TEN KURTULUŞ MESAJı”   09:40   MERSIN’DE YENI YıL KAYNAR GELENEĞI: 130 BIN BARDAK ŞIFA DAĞıTıLDı!   16:41   MERSIN’DE YENI YıL COŞKUSU: BÜYÜKŞEHIR MEYDANı FESTIVALE DÖNDÜRDÜ   16:30   İMAMOĞLU: “127 KREŞTEN 150’YE, TÜRKIYE’NIN HER ÇOCUĞU EŞIT BAŞLAYACAK”   16:19   TOROSLAR’DA 3 OCAK RUHU: KUVAYI MILLIYE YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK DAVET   15:23   “TOROSLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KARLA MÜCADELEDE KESINTISIZ MESAI”   19:14   BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN YENI YıL MESAJı   18:46   BAŞKAN SEÇER’DEN YENI YıL MESAJı: “2026 YıLıNA GIRERKEN UMUDUMUZU DIRI TUTACAĞıZ”   18:26   KORAL ÖMÜR’DEN YENI YıL MESAJı  
 
     
   

CHP SULTANBEYLİ ÜYE KATILIM TÖRENİ. KAFTANCIOĞLU: BİRLİKTE TÜRKİYE`YE NEFES ALDIRACAĞIZ


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sultanbeyli`de CHP`ye üye katılım töreninde; “Aramıza yeni katılan yol arkadaşlarımızın da sayesinde hep birlikte başaracağız. Gücümüze güç kattığınız için teşekkür ediyorum. Birlikte hep beraber Türkiye`ye nefes aldıracağız” dedi.

 

Tarih : 16 Nisan 2022 Cumartesi 14:59   Okunma : 1182

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sultanbeyli`de CHP`ye üye katılım töreninde; “Aramıza yeni katılan yol arkadaşlarımızın da sayesinde hep birlikte başaracağız. Gücümüze güç kattığınız için teşekkür ediyorum. Birlikte hep beraber Türkiye`ye nefes aldıracağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sultanbeyli`de CHP`ye üye katılım törenine katıldı. Törende, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da yer aldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, törende şunları söyledi:

“İstanbul modeli olarak tariflediğimiz; parti örgütümüzün, yöneticilerimizin, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın katkıları ile sürdürdüğümüz çalışmaların önemli ayaklarından biri de CHP`nin İstanbul`da terine yarenlik edecek, yoldaşlık edecek yeni yol arkadaşlarımızın katılmasıydı.

“TÜRKİYE`YE NEFES ALDIRMAK İÇİN YOL ARKADAŞLARIMIZLA KIYMETLİ BULUŞMALAR DÜZENLİYORUZ”

İlçelerde sadece üye yapmak değil, Türkiye`ye nefes aldırmak için eşit, adil, mutlu huzur içinde bir Türkiye için yol arkadaşlarımızla kıymetli buluşmalar düzenliyoruz. Sultanbeyli demişken, 31 Mart seçimleri öncesinde ufacık bir sohbet sırasında, duygu durumumu paylaşmak istiyorum. Sultanbeyli`de vatandaşlarımızla sohbet ederken, bir vatandaşımız şunu söyledi. Sultanbeyli; iktidarın, kendisinin kalesi olarak gördüğü ve bugüne kadar en yoğun desteği aldığı ilçelerden birisi. ‘Oy veren hizmet veren anlayış` diyoruz ya. Sultanbeyli`de oy verilmesine rağmen hizmet alınmayan, vatandaşın kendisini yoksun hissettiği bir ilçemiz olduğunu hissetmiştim.

“EKREM BAŞKANIMIZ HANGİ PARTİYE OY VERDİĞİNE GÖRE DEĞİL HAKKI OLANA HİZMET ETMEK ÜZERE BU SÜREÇLERİ YÜRÜTÜYOR”

 Bir vatandaşımız, ‘Yıllardır iktidar partisine oy veriyorum. İstanbul`un neredeyse bütün ilçelerinde otobüs duraklarının üstü yağmurdan korunmak için kapatılıyor, bu ufacık şey yapılmıyor` demişti. Bir vatandaş olarak üzülmüştüm. Ekrem Başkanımız da İstanbul Belediye Başkanı olur olmaz, İstanbul`da hangi partiye oy verdiğine göre, düşüncesine ya da yaşam tarzına göre değil; hakkı olana hizmet etmek üzere bu süreçleri yürütüyor.

Aramıza yeni katılan yol arkadaşlarımızın da sayesinde hep birlikte başaracağız. Gücümüze güç kattığınız için teşekkür ediyorum. Birlikte hep beraber Türkiye`ye nefes aldıracağız.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA