7 Nisan 2026 Salı

20:17   MERSIN İHRACATTA REKORA KOŞUYOR: 2026’NıN İLK ÇEYREĞINDE 950 MILYON DOLARLıK DEV ATAK!   19:40   MERSIN’DE ‘SEÇER’ MODELI DALGA DALGA YAYıLıYOR: BUGÜN SANDıK KONSA YÜZDE 70 ALıRıZ!   12:53   MUTFAKTAKI YANGıNA ENERJI ODUNU! GÜLCAN KıŞ’TAN SERT TEPKI: ZAM ŞIMDI, BEDEL KıŞıN ÖDENECEK!   11:08   MERSIN’DE ENGELSIZ DEVRIM: 29 BIN YURTTAŞıN HAYATı BU MERKEZLERLE DEĞIŞIYOR!   11:05   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN SERT YARGı ÇıKıŞı: SISTEMDE AĞıR TAHRIBAT VAR!   10:40   NATO’DA SADECE TÜRKIYE’DE YOK! CHP’LI BAĞCıOĞLU’NDAN KRITIK ‘ASKERI HASTANE’ ÇıKıŞı: BU BIR LÜKS DEĞIL, ZORUNLULUKTUR   10:20   AYM’DEN KRITIK BELEDIYE KARARı: NÜFUSU 2 BININ ALTıNA DÜŞEN BELDELER KÖY OLUYOR!   10:10   FATURA ŞOKU KAPıDA: AZ TÜKETEN ÇOK MU ÖDEYECEK? MERKEZI SISTEMLI SITELERDE ’KADEME’ KRIZI!   10:01   HATAY CHP’DE YENI DÖNEM: TEK LISTE, TEK YÜREK! MEHMET GÖNENÇ DÖNEMI BAŞLADı   09:35   MERSIN’DE TARIHI BINADA PARIS RÜZGÂRı: SINEMASEVERLER O ETKINLIKTE BULUŞTU!   14:25   ZIHINLERDEN GALERIYE YOLCULUK: HAKAN MUSTAFA ÇELIK’IN POTANSIYEL SERGISI KAPıLARıNı AÇTı!   12:34   AKDENIZ’DE GOL YAĞMURU! LIDER, PLAY-OFF’TA ENGEL TANıMıYOR: 6-0   09:50   MERSIN’DE UZAY YOLCULUĞU BAŞLADı: 195 BIN KIŞI YıLDıZLARA DOKUNDU!   09:35   CHP’LI MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN SERT ÇıKıŞ: "EKONOMI ALARM VERIYOR, HUKUK DEVLETI GÜÇLENMELI!"   09:03   AKİB’DEN İHRACAT ŞOVU: MART AYıNDA DEV SıÇRAMA! AVRUPA PAZARı SALLANıYOR   20:03   ÇOCUKLARı KORUMAK İÇIN KRITIK ADıM! AKDENIZ’DE MINIKLERE ‘HAYıR’ DEME KALKANı   20:01   MERSIN’DE KAHVENIN SANATA DÖNÜŞTÜĞÜ YER: ÜCRETSIZ BARISTALıK EĞITIMIYLE YENI BIR KARIYER KAPıSı!   19:06   MERKEZ BANKASı, FAIZI YÜZDE 37’DE SABIT TUTTU   16:50   FERDI ZEYREK GENÇLIK MERKEZI AÇıLıŞ TÖRENI... NURCAN ZEYREK: FERDI’NIN DE HEP ISTEDIĞI GIBI BURADA UMUT HIÇ BITMEYECEK   16:44   ADALET BAKANı GÜRLEK’TEN ’SOSYAL MEDYA’ AÇıKLAMASı: SOSYAL MEDYAYA GERÇEK KIMLIKLE GIRILECEK. SAHTE HESAPLARıN KAPATıLMASı IÇIN 3 AYLıK GEÇIŞ SÜRECI OLACAK  
 
     
   

AKP GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZKAN: TÜRKİYE DÜŞMANLARI HÜKÜMETİ İTİBARSIZLAŞTIRMA GAYRETİ İÇİNDE


AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Türkiye düşmanlarının ekonomik sorunların ve küresel enflasyonun olduğu bir dönemde milletin refahına hizmet eden icraatına karşı hükümeti itibarsızlaştırma gayreti içinde olduğunu ileri sürdü. Özkan,  “Meydanı onlara bırakmayacağız. Tüm saldırılara rağmen 2023`ün o kutlu hedefine milletimizi başarıyla ulaştıracağız” dedi.

 

Tarih : 18 Nisan 2022 Pazartesi 17:52   Okunma : 415

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Türkiye düşmanlarının ekonomik sorunların ve küresel enflasyonun olduğu bir dönemde milletin refahına hizmet eden icraatına karşı hükümeti itibarsızlaştırma gayreti içinde olduğunu ileri sürdü. Özkan,  “Meydanı onlara bırakmayacağız. Tüm saldırılara rağmen 2023`ün o kutlu hedefine milletimizi başarıyla ulaştıracağız” dedi.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, TBMM`de basın toplantısı düzenledi. Mülteciler ile ilgili soruya da yanıtlayan Özkan, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Mültecilerle ilgili ikircikli yaklaşımın var ola geldiğini ve iç siyaset arenasında bir siyasi istismara konu edildiğine tanık oluyoruz. Özellikle hemen Ukrayna`daki krizin ilk haftası içinde 2 milyonu aşan bu mülteci akınının Avrupa`ya yayılmaya başladığı zaman bakınız, NBC muhabiri ‘Bunlar Ukrayna`dan geliyorlar, Hristiyan ve beyazlar`. Telegraf yazarı ‘Bize çok benziyorlar. Savaş artık sadece fakirleşmiş ve uzaktaki halkların başına gelen bir şey değil`. Sözüm ona ‘Suriye, Afganistan, Irak ve Mısır`dansa eyvallah ama Avrupa`ysa biz bu zulme müsaade etmeyiz`e getiriyorlar. Bu ırkçılıktır.

“AVRUPA`NIN İKİ YÜZLÜ TAVRI BUGÜN DEĞİL DÜN DE VAR”

Avrupa`nın iki yüzlü tavrı bugün değil dün de var. Tabi CHP`nin iki yüzlü tavrını öteden beri biliyoruz. Maalesef uluslararası alanda iki yüzlü bakışıyla tanıdığımız uluslararası toplumun içimizdeki uzantıların da yaklaşımı görüyoruz. Yaklaşım batıdan geliyorsa, mavi gözlü sarı saçlı ise ‘eyvallah` ancak bunun dışında doğudan geliyorsa, daha düne kadar Kocatepe, Çanakkale`de omuz omuza vatan müdafaasını birlikte sürdürdüğümüz coğrafyadan geliyorsa onlara ‘hayır` diyorlar.

“TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SİYASİ UZANTILARI İLE BİRLİKTE TARİHİMİZİN TOZLU RAFLARINA GÖNDERECEĞİZ”

Şu anda Kuzey Irak`ta Suriye`de sürdürdüğümüz mücadeleye baktığımızda bu mücadelenin doğrudan ülkemizin beka mücadelesi olduğunun altını çizmek isteriz. Bu mücadelede bugüne kadar ortaya koyduğumuz askeri başarılar, terör örgütü ve onların uluslararası destekçilerinin de dikkatini çekmiştir. Biz terörle mücadeleyi ülke içi veya dışında, nerede olursa olsun, parlamento çatısı altında veya şehirlerde, köylerde, dağlarda sürdürüyoruz; inşallah terörü kaynağında kurutma mücadelemizi başlattığımız bu operasyonlarla sürdüreceğiz. Üye katılım sayısı sıfırlanan ve dağılmaya giren terör örgütünü inşallah siyasi uzantıları ile birlikte tarihimizin tozlu raflarına göndereceğiz.

“TÜRKİYE DÜŞMANLARININ DERDİ KUTLU YÜRÜYÜŞÜ DURDURMAKTIR”

Türkiye`nin bu kutlu yürüyüşünü durdurmak isteyen FETÖ`sü, PKK`sı, DEAŞ`ı DHKP-C`si, Türkiye düşmanları, büyük bir organizasyon içinde ülkemizin beka mücadelesine sonuna kadar sahip çıkan Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti ve Cumhur İttifakı`nın milletimiz nezdindeki teveccühünü kırmak için büyük bir organizasyon içinde. Cumhur İttifakı`nın hem ülkemizin ekonomik kalkınması, çiftçimize, esnafımıza, sanayicimize, işçimize, emeklimize, memurumuza; vatandaşlarımızın böylesi bir ekonomik sorunların olduğu ve küresel enflasyonun var olduğu dönemde, varıyla yokuyla milletin mücadelesine milletin refahına hizmet eden icraatımıza karşı sürekli hükümetimizi nasıl itibarsızlaştırırız gayreti içinde olduğunu görüyoruz. Yani FETÖ terör örgütü, PKK`sı, Türkiye düşmanları, PKK`ya silah gönderenler, yine FETÖ`yü kucağında besleyenler büyük bir organizasyon şeması içinde sosyal medya ve diğer algı operasyonlarını ortaya koymak ve kullanmak suretiyle mülteci meselesini göçmen meselesini istismar etme gayreti içinde. Bugün PKK`nın FETÖ`nün Türkiye düşmanlarının derdi Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Cumhur İttifakı`nın bu kutlu yürüyüşünü durdurmaktır. Maalesef onların içindeki siyasi uzantıları da müstevlilerin siyasi emelleri ile aynı istikamette hareket ettiğini göstermektedir. Meydanı onlara bırakmayacağız. Milletimizin vermiş olduğu yetki ile bu kutlu mücadeleyi FETÖ`nün PKK`nın algı operasyonlarına rağmen onların tüm saldırılarına rağmen hedefine ulaştırarak 2023`ün o kutlu hedefine milletimizle beraber ulaşacağız.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA