13 Temmuz 2025 Pazar

09:05   YENI DOĞAN BEBEKLERIN İLK HEDIYESI BÜYÜKŞEHIR’DEN   22:40   MALATYA’DA ON BINLERCE KIŞI SıCAK HAVAYA RAĞMEN MITING ALANıNı DOLDURDU... "BIR ŞEHRI KAZANMAK KOLAY HALKıN KALBINI KAZANMAK YÜREK ISTER, EKREM GIBI"   22:32   ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "ARTıK YAŞLANDıN, YORULDUN, YÜZDE 29’LA SENI ORADA OTURTMAM"   09:35   ERDEMLI BELEDIYESI KURS MERKEZLERI’NDEN 2 LGS TÜRKIYE BIRINCISI   09:30   BÜYÜKŞEHIR ZABıTASı KALDıRıM VE YOL İŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   09:20   MERSIN’DE KURUMLAR YEŞIL DÖNÜŞÜM İÇIN BULUŞTU   16:53   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… ÖZGÜR ÖZEL: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BUGÜNKÜ SEMBOLIK SILAH BıRAKMA ADıMıNı MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   16:51   ANJIYO OLAN MURAT ÇALıK YENIDEN CEZAEVINE SEVK EDILDI... CHP’LI ZEYBEK: "BUNUN ADı AÇıKÇA CINAYETE TEŞEBBÜSTÜR"   16:49   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU: "BUNA VESILE OLANLARıN UTANMASı GEREKIR"   16:47   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… 250 GÖZLEMCININ KATıLıMıYLA SILAHLAR IMHA EDILDI   02:01   ADANA, BAŞKANıNA SAHIP ÇıKTı… BINLERCE VATANDAŞ, TUTUKLANAN ZEYDAN KARALAR’A ÖZGÜRLÜK ISTEDI   01:59   CHP’NIN ADANA MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: BIZIM ARKAMıZDA MILLET VAR, ERDOĞAN’ıN ARKASıNDA TRUMP VAR, İSRAIL VAR   15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI  
 
     
   

BAŞKAN BOZDOĞAN, YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Yatırım Yılı ilan ettikleri 2022 yılında hayata geçirilecek olan projeler için çalışmalara son hızla devam ediyor. Bu kapsamda kente yeni kazanımlar sağlamak için kolları sıvayan Başkan Bozdoğan, yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak olan 75. Yıl Kültür Merkezi, Vuslat Düğün Salonu, Kent Meydanı, İsmet Paşa Mahallesi Kentsel dönüşüm çalışmaları ve diğer projeler için sahada incelemelerde bulundu.

 

Tarih : 20 Nisan 2022 Çarşamba 14:30   Okunma : 534

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Yatırım Yılı ilan ettikleri 2022 yılında hayata geçirilecek olan projeler için çalışmalara son hızla devam ediyor. Bu kapsamda kente yeni kazanımlar sağlamak için kolları sıvayan Başkan Bozdoğan, yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak olan 75. Yıl Kültür Merkezi, Vuslat Düğün Salonu, Kent Meydanı, İsmet Paşa Mahallesi Kentsel dönüşüm çalışmaları ve diğer projeler için sahada incelemelerde bulundu.

Tarsus Belediyesi örnek belediyecilik anlayışı ile sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel hizmetlerden de taviz vermeyerek 2022 yılını yatırım yılı ilan etmişti. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan projelerin ivme kazanması ile Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sahada devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Bozdoğan’ın ilk durağı Berdan Nehri yanındaki düzenleme çalışmaları oldu.  Peyzaj çalışmalarını inceleyen Başkan Bozdoğan ‘’Berdan Nehri’nin gerdanlığını takıyoruz’’ dedi. İsmetpaşa Mahallesinde devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmaları da son hızla devam ediyor. Kentin birçok mahallesinde başlayacak olan dönüşüm hareketi ile Tarsus’un çehresinin değişmesi ve halka konforlu bir yaşam sunulması hedefleniyor.

Yıllardır çeşitli sorunlar sebebi ile çalışmaların devam ettiği 75.Yıl Kültür Merkezi’nde de incelemeler yapan Başkan Bozdoğan, ‘’ Kültürün ve sanatın başkenti Tarsus’a hak ettiği unvanları tek tek teslim edeceğiz’’ diye konuştu. Tarsus Belediyesi tarafından yapılan bir diğer proje ise Kültür Merkezinin yanında bulunan arazide de başlıyor. Alanda hayata geçmesi planlanan proje çok yakında vatandaşlarla paylaşılacak. Vuslat Düğün Salonu’nun bulunduğu alanda yapılması planlanan Kent Meydanı projesi de meyvelerini vermeye başladı. Bu kapsamda Başkan Bozdoğan, kente layık bir kent meydanı kazandırmak için çalışmalara son hızla devam ediyor.

KENT HER ALANDA DEVAM EDEN PROJELER İLE TAÇLANIYOR

2022 Yatırım Yılı projelerini vatandaşlarla buluşturmak için sabırsızlandığını ifade eden Başkan Bozdoğan, ‘’ Birlikte yürüdüğümüz, birlikte çalıştığımız, birlikte ürettiğimiz, projelerin yanı sıra dolu dolu geçecek olan 2022 yılında vatandaşlarımıza hizmet etmeye ve kentimizin her alanda projelerimiz ile taçlanması için çalışmaya devam edeceğiz ’’ dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA