10 Ocak 2026 Cumartesi

17:05   “MERSIN’DE ORGANIK TARıM SERTIFIKASı ÜRETICININ KAZANCıNı VE DOĞAYı GÜÇLENDIRIYOR”   16:45   “RAMAZAN ÖKSÜZ: BASıN VE STK’LARLA İSTIŞARE ÖNCELIĞIMIZ”   16:39   “GAZETECILER GERÇEĞIN VE DEMOKRASININ SAVUNUCUSU”   16:32   BAŞKAN NECMI AĞAOĞLU’NDAN 10 OCAK GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:28   DEVRIMCI EMEKLILER SENDIKASı’NDAN CHP’NIN "MECLIS’I TERKETMEME" EYLEMINE DESTEK   16:11   MARDIN’DE 16 YAŞıNDAKI MELEK AYHAN’DAN GÜNLERDIR HABER ALıNAMıYOR. NAZMIYE AYHAN: "HER YERDE SENI ARıYORUM KıZıM"   16:10   ÖZGÜR ÖZEL: YOLLARA GEÇIŞ GARANTISI VAR, EMEKLIYE GEÇIM GARANTISI YOK   16:09   ABD BAŞKANı TRUMP: "VENEZUELA’NıN BÜYÜK PETROL REZERVLERINDEN UZUN SÜRE YARARLANMAYı HEDEFLIYORUZ"   16:07   AK PARTI, EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA ÇıKARıLMASıNA ILIŞKIN TEKLIFI TBMM’YE SUNDU   16:06   DONALD TRUMP: “VENEZUELA DESTEĞI KESILIRSE KÜBA REJIMI HAYATTA KALAMAZ”   21:30   TOROSLAR’DA BIN FIDANLA YEŞIL GELECEK: AĞAÇLANDıRMA SEFERBERLIĞI BAŞLADı   21:10   CHP 2026’YA VITES YÜKSELTTI: ÖZGÜR ÖZEL’DEN “EN UZUN SEÇIM KAMPANYASı” MESAJı   20:55   SINAN ATEŞ DAVASıNDA KRITIK DURUŞMA: “BU BIR TESADÜF DEĞIL, PLANLı BIR CINAYET”   20:42   MERSIN BAROSU’NDAN ÇARPıCı ÇAĞRı: “BU BIR MESLEK MESELESI DEĞIL, HUKUKUN YAŞAMA MESELESIDIR”   20:28   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 7/24 TEMIZLIK SEFERBERLIĞI   16:38   ABD’NIN MINNEAPOLIS KENTINDE GÜMRÜK MUHAFAZA GÖREVLISI TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN KADıNıN ÜÇ ÇOCUK ANNESI OLDUĞU ÖĞRENILDI   16:35   DEM PARTI’DEN TBMM’DE ’HALEP’ TEPKISI: "BUGÜN TÜRKIYE’YE DÜŞEN ORADAKI ÇETELERIN SıRTıNı SıVAZLAMAK DEĞILDIR"   15:21   ÜMIT ÖZDAĞ: “PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SURIYE ÜZERINDEN MEŞRULAŞTıRMA GIRIŞIMI, TÜRKIYE’YE KURULMUŞ BIR SIYASI TUZAKTıR”   15:15   CHP’DEN İYİ PARTI’YE ZIYARET... TURHAN ÇÖMEZ: "30 MILYON VATANDAŞ AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA YAŞıYORSA, IKTIDAR SAHIPLERININ HESAP VERMESI GEREKIR"   15:13   19 MART EYLEMLERINDE GÖZALTıNA ALıNAN ODTÜ ÖĞRENCILERI BERAAT ETTI  
 
     
   

ANKARA BÜYÜKŞEHİR`İN "6 MİLYON TEK YÜREK" KAMPANYASINDA BAĞIŞ TUTARI 10 GÜNDE 4 MİLYON TL`Yİ AŞTI


Ankara Büyükşehir Belediyesi`nin “6 Milyon Tek Yürek” adıyla başlattığı dayanışma kampanyası, Ramazan ayında da devam ediyor. ABB`nin; “El Ver”, “Su Ver”, “Bilet Ver” ve “Elektrik Faturası Öde” uygulamaları üzerinden 13 Nisan`da başlatılan dayanışma hareketi ile ihtiyaç sahipleri için yapılan bağışlar 4 milyon TL`yi aştı.

 

Tarih : 22 Nisan 2022 Cuma 13:21   Okunma : 721

Ankara Büyükşehir Belediyesi`nin “6 Milyon Tek Yürek” adıyla başlattığı dayanışma kampanyası, Ramazan ayında da devam ediyor. ABB`nin; “El Ver”, “Su Ver”, “Bilet Ver” ve “Elektrik Faturası Öde” uygulamaları üzerinden 13 Nisan`da başlatılan dayanışma hareketi ile ihtiyaç sahipleri için yapılan bağışlar 4 milyon TL`yi aştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi`nin başlattığı toplumsal dayanışma hareketi “6 Milyon Tek Yürek”, bu Ramazan ayında da yoğun ilgi görüyor.

Hayırsever vatandaşlar ve ihtiyaç sahipleri arasında dayanışma köprüsü kuran Büyükşehir Belediyesinin, https://ankaratekyurek.com adresi üzerinden “El Ver”, “Su Ver”, “Bilet Ver” ve “Elektrik Faturası Öde” başlıkları altında yapılan bağış miktarı 10 günde 4 milyon TL`yi aştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından başlatılan iyilik hareketi çığ gibi büyüyerek son 10 günde 4 milyon 350 bin 772 TL`ye ulaştı. İyilik hareketine yeni eklenen “Elektrik Faturası Öde” kampanyası ile maddi imkânsızlıklardan dolayı ödenemeyen 2 bin 521 elektrik faturası için hayırsever vatandaşlar 288 bin 972 TL ödeme yaptı.

Başkentte “Su Ver” uygulaması ile sosyal yardım alan vatandaşların su faturaları ödenirken, “El Ver” uygulaması ile de ihtiyaç sahiplerine “100, 200, 300, 400 ve 500 TL” tutarında nakit yardımı yapılıyor. Hayırsever vatandaşlar, 13 Nisan`dan bugüne kadar (22 Nisan 2022 itibarıyla) 21 bin 805 adet su faturası için 1 milyon 525 bin 800 TL öderken, 7 bin 352 kişiye de 2 milyon 234 bin 600 TL tutarında nakit desteğinde bulundu.

“Bilet Ver” uygulaması ile de 18 bin 914 adet ‘Ankarakart`a 1 milyon 116 bin 173 TL tutarında yükleme yapılırken, ABB Türkiye`de bir ilk olarak ayrıca kayda alınmış açlık sınırı altındaki 25 bin 915 ihtiyaç sahibi ailenin Başkent Kartlarına online ödemeyle destek yapılabileceğini de duyurdu.

“Su Ver”, “El Ver”, “Bilet Ver”, “Afiyet Ver”, “İftar Ver” kampanyalarıyla birlikte bugüne kadar yapılan toplam yardım tutarı ise 73 milyon TL`ye ulaştı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA