3 Temmuz 2025 Perşembe

15:32   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN TÜİK’E TEPKI   15:30   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: "ESNAF BITERSE SOKAKLAR BITER, ÜRETIM BITER, UMUT BITER!"   15:29   TOROSLAR’DA ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMIZLENDI!    15:26   CHP TARSUS İLÇE GENÇLIK KOLLARı TARAFıNDAN 2 TEMMUZ ANMA PROGRAMı DÜZENLENDI   09:40   KADıNLARı GÜÇLENDIREN ‘PAZARTESI BULUŞMALARı’ SÜRÜYOR    17:30   EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDı   16:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN EMEKLILER GÜNÜ’NE ANLAMLı ETKINLIK   15:58   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ KENT VE SAĞLıKLı ÇEVRE İÇIN KESINTISIZ HIZMET   15:55   KıRATLı: “TÜRKIYE’DE EN ÇOK YATıRıMı MERSIN ALıYOR”   15:45   BÜYÜKŞEHIR, MODACı DILEK HANIF İLE MERSINLI KADıNLARıN DOKUMALARıNı BULUŞTURDU   15:04   TARLADA ÇÜRÜYECEKTI, SOFRALARA ULAŞTı   13:54   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN’DAN 2 TEMMUZ SIVAS KATLIAMı ANMA MESAJı   13:48   TOROSLAR’DA EMEKLILERE SOHBET EVI GELIYOR   13:45   PARIS TRABZONLULAR DERNEĞINDEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’E TEŞEKKÜR ZIYARETI    10:25   GÜLCAN KıŞ’TAN YANGıN ÇıKıŞı: “ORMAN YOKSA HAYAT YOK, BU VURDUMDUYMAZLıĞA ARTıK YETER!”   09:02   MERSIN İLE ÇIN’IN XıNıNG KENTI ARASıNDA ‘KARDEŞ ŞEHIR PROTOKOLÜ’ İMZALANDı   08:55   ADANA VE MERSIN’DEN ADıYAMAN’A VEFA   22:29   MERSIN OSB’YE ÇINLI HEYETTEN ÖVGÜ    17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS ST. PAUL MEYDANI’NDA MUHTEŞEM KONSER


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus St. Paul Kuyusu yanındaki meydanda “Bahar Konseri” düzenledi. Tarihi alanda seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle müzikseverleri büyüleyen Büyükşehir Kent Orkestrası ayakta alkışlandı.

 

Tarih : 30 Nisan 2022 Cumartesi 15:33   Okunma : 1336

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi öncülüğünde düzenlenen konserle Tarsuslular müziğe doydu. Tarihi Tarsus Evleri’nin de bulunduğu Kızılmurat Mahallesi’ndeki St. Paul Meydanı’nda “Bahar Konseri” veren Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, gösterdiği performansla katılımcılardan tam not aldı.

Şef Daniel Fedoreon yönetiminde birbirinden güzel eserleri seslendiren Kent Orkestrası ayakta alkışlandı. Program sonunda katılımcıların da eşliğinde 10. Yıl Marşı söylendi. Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü ve Meclis Üyesi Ali Uyan, Büyükşehir Meclis Üyeleri Ali Boltaç ile Ünzile Kuru, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Zeki Aksoy, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Polat, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı konser, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

“Bizlere çok keyifli anlar yaşattılar”

Konserde Şef Daniel Fedoreon’a çiçek veren Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Av. Ünzile Kuru, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in selamlarını ve en içten sevgilerini sizlere iletiyorum. Bizlere çok keyifli anlar yaşattılar. Bu tarihi alanda, sizler gibi değerli sanatçıları dinlemekten son derece mutluyum. Bu orkestra Vahap Başkanımın emekleriyle yeniden yapılandırıldı. Bütün sanatçılar, çok değerli jürilerin seçimleriyle liyakatle göreve geldiler. Teşekkür ediyoruz kendilerine” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA