12 Ocak 2026 Pazartesi

16:50   ROJIN KABAIŞ’IN ÖLÜMÜ... BABA NIZAMETTIN KABAIŞ, ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ ILE GÖRÜŞECEĞINI SÖYLEDI   16:47   MURAT ÇALıK YARıN AMELIYAT OLACAK... ÇALıK HASTANE CAMıNDAN DESTEKÇILERINE EL SALLADı   16:45   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı BABACAN: "YÜKSEK ENFLASYON DÖNEMINDE MAAŞLARA 3 AYDA BIR GÜNCELLEME GELMELI"   16:36   CHP’NIN EMEKLILER IÇIN "MECLIS’I TERK ETMEME" EYLEMI SÜRÜYOR... ALI MAHIR BAŞARıR: "İNSANLARıN AKLıYLA OYNAMAYıN, DAHA FAZLA VICDANSıZLıK YAPMAYıN"   13:45   İRAN’A YÖNELIK ASKERI MÜDAHALE IDDIASı… İRAM ARAŞTıRMACıSı ORAL TOĞA: “ASKERI MÜDAHALE IHTIMALI DÜŞÜK DEĞIL, IDDIADAN DAHA FAZLA AMA KESIN OLACAK DEMEK IÇIN DE ERKEN”   13:44   CHP’NIN EMEKLILER IÇIN "MECLIS’I TERK ETMEME" EYLEMI SÜRÜYOR... ENSAR AYTEKIN: “EMEKLIYI AYAĞA KALDıRMAK CHP IKTIDARıNDA BIZIM GÖREVIMIZ OLACAK”   13:42   PıNAR BULUNMAZ’ıN ŞÜPHELI ÖLÜMÜ... ABI ERDAL SEVIM’DEN ÇAĞRı: "PıNAR’ıN ADALETININ ARTıK SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   13:40   ABD BAŞKANı TRUMP: “İRAN, MÜZAKERE ETMEK ISTIYOR, BIR TOPLANTı AYARLANıYOR; ANCAK YAŞANANLAR NEDENIYLE GÖRÜŞMEDEN ÖNCE HAREKETE GEÇMEMIZ GEREKEBILIR"   13:36   EKREM İMAMOĞLU: "CUMHURBAŞKANLıĞı ADAYLıĞıM KESIN BIÇIMDE DEVAM ETMEKTEDIR"   12:18   4 GOLLÜ ZAFER! AKDENIZ BELEDIYE SPOR LIDERLIĞINI PEKIŞTIRDI   11:20   “CHP’DEN 2026 SEÇIM HAMLESI: ADALET, DEMOKRASI VE GÜVENLIK İÇIN YOL HARITASı”   10:35   “MERSIN’DE SPOR DOLU BIR YıL: ULUSLARARASı ORGANIZASYONLARDAN REKORLARA”   09:59   “BAŞKAN ALTıOK: DAHA TEMIZ, DAHA SAĞLıKLı YUMURTALıK”   22:58   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN KÖKSAL AILESINE DESTEK: ‘GEÇMIŞ OLSUN’ ZIYARETI”   17:35   “DENIZLI MEYDANı ‘İSTIFA’ SESLERIYLE YANKıLANDı: ÖZEL’DEN TÜRKIYE’YE YÖNETIM MESAJı”   15:59   12 PARTI’DEN HALEP ÇıKıŞı: “SAVAŞ SUÇLARı DURDURULSUN, HALKLARıN BARıŞı KAZANSıN”   10:17   “VERGI VE SGK BORCU OLAN ESNAF SISTEM DıŞıNA İTILIYOR”   10:11    “BEYAZ BASTONLA BIR ADıM: MERSIN’DE EMPATI DENEYIMI”   22:47   MERSIN GAZETECILER CEMIYETI’NDEN 10 OCAK MESAJı: “GAZETECILIK KAMU ADıNA SORUMLULUK GEREKTIRIR”   19:38   “ÜLKE TARıMSıZ, TARıM MÜHENDISSIZ OLMAZ: 180 YıLLıK EĞITIM GELENEĞI ALARM VERIYOR”  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU: “BU ÜLKEDE, BU COĞRAFYADA YAŞAYAN HERKESE BİR SÖZÜM VAR. BU KUCAKLAŞMAYI SAĞLAYACAĞIM”


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu güzel ülkede hepimiz kucaklaşalım ve barış içinde yaşayalım, en büyük arzum bu ve benim bu ülkede yaşayan, bu coğrafyada yaşayan herkese bir sözüm var; ben bu kucaklaşmayı sağlayacağım, ben bu barışı sağlayacağım. Ben bu ülkede her çocuğun evde huzur içinde anneleri tarafından yatağa yatırılmasını sağlayacağım, ben bu ülkede ve bu coğrafyada hiçbir ailenin karanlıkta kalmaması için mücadele edeceğim” dedi.

 

Tarih : 1 Mayıs 2022 Pazar 01:14   Okunma : 503

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu güzel ülkede hepimiz kucaklaşalım ve barış içinde yaşayalım, en büyük arzum bu ve benim bu ülkede yaşayan, bu coğrafyada yaşayan herkese bir sözüm var; ben bu kucaklaşmayı sağlayacağım, ben bu barışı sağlayacağım. Ben bu ülkede her çocuğun evde huzur içinde anneleri tarafından yatağa yatırılmasını sağlayacağım, ben bu ülkede ve bu coğrafyada hiçbir ailenin karanlıkta kalmaması için mücadele edeceğim” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bu akşam İstanbul Küçükçekmece`de düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar öncesi konuşma yapan eski Küçükçekmece Belediyesi Encümen Üyesi Şefik Ok, “Bana her zaman desteği ve emeği olan sayın genel başkanımın olduğu yerde konuşmak pek de şık olmaz ve o haddimi de bilirim. Bu coşkulu günde şunun farkına vardım; insanın milleti insanın şerefidir. Yerimiz dar salonlara sığmıyoruz, farkındayım ama gönlümüzün geniş olduğunun da farkındayım” dedi.

“SADECE KENDİ SORUNLARIMIZI DEĞİL İSLAM DÜNYASININ DA SORUNLARINI ÇÖZMEK ZORUNDAYIZ”

Kemal Kılıçdaroğlu da şöyle konuştu:  

“Şefik bey konuşma yaparken heyecanlandığı söyledi, heyecan güzel bir şeydir. Öncelikle sizlerle bizi buluşturduğu için, beni buluşturduğu için, dostları buluşturduğu için hepinize yürekten teşekkür ederim. Ramazan ayı duygularımızın yoğunlaştığı bir aydır. Bu ayda her birimiz birbirimizin derdiyle meşgul oluruz, sorunlar varsa çözmeye çalışırız. Dolayısıyla Ramazan ayında dostluk, kardeşlik, kucaklaşmak çok önemlidir. Buna büyük bir ihtiyacımız var, kucaklaşmaya ihtiyacımız var, dertleşmeye ihtiyacımız var, helalleşmeye ihtiyacımız var. Biz bunları yaparsak bu ülkedeki bütün sorunları çözeriz. Niye çözmeyelim? Elin oğlu kendi sorunlarını çözüyor da biz niye çözmeyelim. Sadece kendi sorunlarımızı değil İslam dünyasının da sorunlarını çözmek zorundayız. Bakın bugün İslam dünyasında kan akıyor, insanlar birbirlerini öldürüyorlar. Neden acaba, hangi gerekçeyle yapılıyor bunlar. Ramazan ayı bütün İslam dünyasının bir araya gelip kendi duygularını paylaştıkları, dostluğun, barışın, kardeşliğin egemen olduğu bir dünyayı inşa etme ayı olmalıdır. Biz Ramazan ayını bu duygularla kutlamalıyız, bu duygularla anmalıyız, bu duygularla bir araya gelmeliyiz. Hepimizin görevi en yaşlımızdan en gencimize kadar, kadından erkeğe kadar hepimiz aynı duygularla büyütmek zorundayız sevgiyi, barışı, kardeşliği ve dolayısıyla bu davet benim açımdan çok anlamlı ve önemli.

 “BU ÜLKEDE YAŞAYAN, BU COĞRAFYADA YAŞAYAN HERKESE BİR SÖZÜM VAR; BEN BU KUCAKLAŞMAYI SAĞLAYACAĞIM”

Çatışmalardan, kavgalardan uzak bir arada yaşayarak ve bir arada kucaklaşarak ve bir arada sevgiyi büyüterek yaşamalıyız. Bunu yapabilir miyiz, evet yaparız, bunu sağlayabilir miyiz, evet sağlayabiliriz. Bütün mesele ortak iradeyi egemen kılmaktır ve biz bu ortak iradeyi egemen kılmak zorundayız. Hepinize en içten sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum, ettiğiniz duaları, ibadetlerinizi, orucunuzu yüce rabbim kabul etsin ve istiyorum, arzu ediyorum ki; bütün arzularınız, bütün dilekleriniz yerine gelsin. Bu güzel ülkede hepimiz kucaklaşalım ve barış içinde yaşayalım, en büyük arzum bu ve benim bu ülkede yaşayan, bu coğrafyada yaşayan herkese bir sözüm var; ben bu kucaklaşmayı sağlayacağım, ben bu barışı sağlayacağım, ben bu ülkede her çocuğun evde huzur içinde anneleri tarafından yatağa yatırılmasını sağlayacağım, ben bu ülkede ve bu coğrafyada hiçbir ailenin karanlıkta kalmaması için mücadele edeceğim. Benim bu mücadelem benim bireysel mücadelem değil, bu mücadele hepinizin mücadelesidir, böyle bilmenizi isterim. Tekrar dualarınız kabul edilsin, orucunuz kabul edilsin, hepinize saygılarımı, sevgilerimi, dostluğumu ve yüreğimi takdim ediyorum, sağ olun var olun."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA