13 Ocak 2026 Salı

15:49   MERSIN’DE BIR REKOR: TOROSLAR’DA 2025 YıLıNDA BIN 593 ÇIFT DÜNYA EVINE GIRDI   15:47   ÖZGÜR ÖZEL’DEN MHP’YE ÇAĞRı: "HERKES KENDI ITTIFAKıNDA KIMINLE OLMAK ISTIYORSA OLUR AMA EMEKLININ MESELESINDE BIR ARADA OLURSAK TÜRKIYE’DE ÇOK ŞEY DEĞIŞECEK"   15:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "ÜLKEDE, KRIZIN ÖTESINDE BIR BUHRAN YAŞANıYOR"   13:36   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: “RAUF DENKTAŞ’ı VEFATıNıN 14’ÜNCÜ YıL DÖNÜMÜNDE SAYGıYLA ANıYORUM”   13:35   DEPREMDE YıKıLAN YUNUS KAYA APARTMANı... İÇIŞLERI BAKANLıĞı, AK PARTILI BELEDIYE BAŞKANLARı HAKKıNDA SORUŞTURMA IZNI VERMEDI   13:34   TKP’DEN ANKARA’DA 1 ŞUBAT ETKINLIĞI ÇAĞRıSı   13:32   ABD MEDYASı: İRAN’A YÖNELIK SALDıRı SEÇENEKLERI KONUSUNDA BAŞKAN TRUMP’A BILGI VERILDI   11:29   “İRAN’DA PROTESTOLAR 17’NCI GÜNÜNDE: ÖLÜ SAYıSı 646’YA YÜKSELDI, HÜKÜMET YANLıSı MITINGLER SERTLEŞTI”   09:35   MOBILYADA KADıN ELI: MERCEK KURSLARıYLA GELECEĞIN USTALARı MERSIN’DE YETIŞIYOR   08:37   TRUMP’TAN ŞOK KARAR: İRAN’LA TICARET YAPAN ÜLKELERE %25 EK VERGI   08:15   “MECLIS’TE EMEKLI İSYANı: CHP’DEN 39 BIN LIRA ASGARI ÜCRET VE ONURLU MAAŞ TALEBI”   21:35   MERSIN BÜYÜKŞEHIR MECLISI’NDE 2026 MESAJı: “BÜYÜK PROJELER, GÜÇLÜ MALI YAPı, ORTAK AKıL”   16:50   ROJIN KABAIŞ’IN ÖLÜMÜ... BABA NIZAMETTIN KABAIŞ, ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ ILE GÖRÜŞECEĞINI SÖYLEDI   16:47   MURAT ÇALıK YARıN AMELIYAT OLACAK... ÇALıK HASTANE CAMıNDAN DESTEKÇILERINE EL SALLADı   16:45   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı BABACAN: "YÜKSEK ENFLASYON DÖNEMINDE MAAŞLARA 3 AYDA BIR GÜNCELLEME GELMELI"   16:36   CHP’NIN EMEKLILER IÇIN "MECLIS’I TERK ETMEME" EYLEMI SÜRÜYOR... ALI MAHIR BAŞARıR: "İNSANLARıN AKLıYLA OYNAMAYıN, DAHA FAZLA VICDANSıZLıK YAPMAYıN"   13:45   İRAN’A YÖNELIK ASKERI MÜDAHALE IDDIASı… İRAM ARAŞTıRMACıSı ORAL TOĞA: “ASKERI MÜDAHALE IHTIMALI DÜŞÜK DEĞIL, IDDIADAN DAHA FAZLA AMA KESIN OLACAK DEMEK IÇIN DE ERKEN”   13:44   CHP’NIN EMEKLILER IÇIN "MECLIS’I TERK ETMEME" EYLEMI SÜRÜYOR... ENSAR AYTEKIN: “EMEKLIYI AYAĞA KALDıRMAK CHP IKTIDARıNDA BIZIM GÖREVIMIZ OLACAK”   13:42   PıNAR BULUNMAZ’ıN ŞÜPHELI ÖLÜMÜ... ABI ERDAL SEVIM’DEN ÇAĞRı: "PıNAR’ıN ADALETININ ARTıK SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   13:40   ABD BAŞKANı TRUMP: “İRAN, MÜZAKERE ETMEK ISTIYOR, BIR TOPLANTı AYARLANıYOR; ANCAK YAŞANANLAR NEDENIYLE GÖRÜŞMEDEN ÖNCE HAREKETE GEÇMEMIZ GEREKEBILIR"  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NDEN ÇOCUKLARA ŞEKER DOLU 60 BİN MATARA


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı`nda çocukları şekersiz bırakmadı. İçine şeker doldurulan toplam 60 bin adet su matarasının dağıtımı 13 ilçede başladı.

 

Tarih : 1 Mayıs 2022 Pazar 15:30   Okunma : 658

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı`nda çocukları şekersiz bırakmadı. İçine şeker doldurulan toplam 60 bin adet su matarasının dağıtımı 13 ilçede başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, önceki bayramlarda bardak ve kalemlik içerisine yerleştirilen şekerleri çocuklara ulaştırırken bu Ramazan Bayramı`nda ise su mataralarını tercih etti. Toplam 60 bin adet su matarasının içerisine yerleştirilen şekerlerin 13 ilçede dağıtımı başladı.

Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri, 4 merkez ilçede dağıtım yaparken diğer 9 ilçede ise Muhtarlık İşleri Dairesi`ne bağlı ekipler dağıtımları düzenledi. Araçlarla çocuk şarkıları eşliğinde sokaklara giren ekipler, rengarenk mataraları çocuklara hediye etti. Bayram hediyesi olan su mataralarını çocuklar daha sonra okula giderken de kullanabilecek.

“BU YIL HATIRA KALSIN DİYE SU MATARALARININ İÇERİSİNE ŞEKERLERİMİZİ DOLDURDUK”

Büyükşehir Belediyesi Aşhane Sorumlusu Bilge Küçükkubaş, bu bayram da çocuklara şekerlerinin Büyükşehir tarafından verildiğini vurgulayarak, “Diğer yıllarda da çocuklarımıza şeker dağıtımını gerçekleştiriyorduk. Bu yıl, hatıra kalsın diye su mataralarının içerisine şekerlerimizi doldurduk. Her mahallede, her sokağa ulaşarak çocuklarımıza şekerlerini ulaştıracağız. 60 bin adet mataranın 13 ilçede eş zamanlı olarak dağıtımı başladı. Bir bayram geleneğidir, çocuklar şekeri sever. Daha sonra kullanmaları için de özellikle mataraları seçtik” dedi.

“BAYRAMDA BEN ŞEKERİ ÇOK SEVİYORUM”

Su mataraları içerisindeki şekerlerini alan çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Çocuklardan Deniz Su Taşcan, “Birden oldu, annemler gördü, biz de geldik. Suluklu şeker verdiler. Bayramda elleri öpüyoruz, şeker ve para topluyoruz. Bayramda ben şekeri çok seviyorum. Şimdi getirdikleri için de çok mutlu oldum. Bayramda da bunu hep birlikte yiyeceğiz” dedi

Pelin Damla ise “Bizi çok mutlu ettiler. Bugün çok mutlu günümüz. Çok teşekkür ediyoruz. İyi bayramlar. Suluk getirdiler, şeker getirdiler” diye konuştu.

“SULUKLA OKULA SU GÖTÜRECEĞİM”

Çocuklardan Güney Son, çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Aşağıda oynamak için balkondan bakıyorduk, ‘araba var mı` diye. Birden bu arabayı görüp indik. Çok teşekkür ederiz. Şeker ve suluk getirdiler. Sulukla okula su götüreceğim” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA