10 Nisan 2026 Cuma

14:37   İSPANYA’DAN NATO’NUN HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MÜDAHALE IHTIMALINE ITIRAZ   14:34   CHP-DP GÖRÜŞMESI… ÖZGÜR ÖZEL: “ARA SEÇIMDEN KAÇMAK, ANAYASA’Yı IHLAL SUÇUYLA BIRLIKTE SIYASI BIR TÜKENMIŞLIĞIN DE ITIRAFıDıR”   14:33   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı… KEREM GÖKAY ÖNER: "MURAT ÇELIK’LE ARAMDA UYUŞMAZLıK ÇıKTı. AMIRIM KANUNSUZ EMIRLER VERIYORDU”   14:32   İNGILTERE BAŞBAKANı STARMER: ENERJI FATURALARıNDAKI DALGALANMANıN SORUMLUSU TRUMP VE PUTIN   13:48   SEMIH PALAMUT: MERSIN LOJISTIK MERKEZI AÇıLıŞıYLA ŞEHRIMIZE ÖNEMLI BIR DEĞER KAZANDıRıLDı   13:03   CHP’LI MERSIN YENIŞEHIR BELEDIYESI’NE YAPıLAN OPERASYON SONRASı BAŞKAN ÖZYIĞIT’DEN ILK AÇıKLAMA!   10:07   MERSIN’DE DEV YATıRıM: TÜRKIYE’NIN LOJISTIK ÜSSÜ AÇıLDı! BAŞKAN SEÇER’DEN 1.5 MILYAR TL’LIK VIZYON HAMLESI   09:50   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARı EKRAN BAĞıMLıLıĞıNDAN KURTARAN HAMLE: BAY TABLET SAHNE ALDı!   20:50   TBMM GENEL KURULU YETERLI SAYı OLMADıĞı IÇIN KAPANDı.... DOĞUM IZNINDEKI KADıNLARıN DA YARARLANMASı IÇIN BU HAFTA ÇıKARıLMASı PLANLANAN KANUN TEKLIFI HAFTAYA KALDı   20:49   AYŞE ÇELIK CINAYETI DAVASı ERTELENDI... CHP’LI HATICE SELLI DURSUN: BU KADıN CINAYETLERINI ÖNLEMEYENLERIN KADıNLARA VERECEK HIÇBIR ŞEYI KALMAMıŞTıR   15:47   AKARYAKıT ZAMLARı, CEZALAR, OTOYOL ÜCRETLERI NAKLIYATÇıLARı BEZDIRDI: ALDıĞıMıZ PARAYı MALIYEYE MI VERECEĞIZ, VERGIYE MI VERECEĞIZ, OTOBANDA Mı VERECEĞIZ, CEZALARA Mı YATıRACAĞıZ, ARABANıN BAKıMıNA Mı VERECEĞIZ?   15:44   CHP’LI BAŞARıR’DAN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE "YETER SAYı" TEPKISI: "CIDDIYETSIZLIK, YASANıZA SAHIP ÇıKMAYACAKSANıZ BU KABUL EDILEBILIR BIR DURUM DEĞIL"   14:11   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, ELEKTRIK VE DOĞAL GAZ ZAMLARıNA TEPKI: "MÜJDESINI VERDIĞINIZ KARADENIZ VE AKDENIZ GAZı NE OLDU"   14:10   İBB DAVASı”NDA 19. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN "HÜSEYIN GÜN" ÇıKıŞı: "HIÇBIRIMIZIN TANıMADıĞı BIR KIŞI ÜZERINDEN ÖRGÜT KURGULAMAK, BU IFTIRANAMENIN ÇÖPÜN IÇINDE ÇÜRÜMÜŞ BIR ÇÖP OLDUĞUNUN ALT YAZıSıDıR”   14:08   AYHAN BORA KAPLAN SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı… SANıK SERTÇELIK, “DEVLET BAHÇELI’YE, İZZET ULVI YÖNTER ARACıLıĞıYLA METIN OKUTTURULDU” MESAJLAŞMALARıNı REDDETTI   14:08   BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI BAŞKAN VEKILI SEÇIMI ÖNCESI GERGINLIK... İL BAŞKANı NIHAT YEŞILTAŞ: "BU SEÇIM MEŞRU DEĞILDIR. ADAY ÇıKARMAYACAĞıZ. BURAYı TERK EDIYORUZ"   13:41   TOROSLAR’DA HEDEF: SORUNSUZ YOLLAR, GÜÇLÜ ÜSTYAPı   16:13   KADıN ÇALıŞANLAR VE ÇIFTÇILER İÇIN POZITIF GÜNDEM: MILLETVEKILI UYSAL’DAN DESTEK MESAJı   16:12   ALI MAHIR BAŞARıR: "POLISLERIMIZ DÜN ŞEHIT OLSAYDı BUNUN HESABıNı KIM VERECEKTI? YETKILI KIŞILER BU REZALETI AÇıKLASıN"   16:12   İBB DAVASıNDA 18. GÜN...NECATI ÖZKAN VE ULAŞ YıLMAZ ARASıNDA “HÜSEYIN GÜN” DIYALOĞU: “SEPETLEDIĞIMIZ’ BEYEFENDI, ŞU ANDA YÖNETICIMIZ OLARAK BURAYA KONDURULDU”  
 
     
   

CHP`Lİ ÖZEL`DEN AKP`Lİ TURAN`A: “BU SEVİYESİZLİĞE GEREKLİ CEVABI KURULACAK İLK SANDIKTA MİLLETİMİZ VERECEKTİR”


CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, muhalefete “dangalaklar” diyen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan`a tepki gösterdi. Özel, “Bir grup başkanvekilinin seçimlerin hangi iki kesim arasında geçeceğini ifade ederken, kendilerinden olmayanlar için kullandığı ‘dangalak` ifadesi bir acizlik ve tükenmişlik göstergesidir. Seçimin Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasında geçeceği ortadayken, Millet İttifakı`nın tamamına, Millet İttifakı`nın yöneticilerine ve Millet İttifakı`na oy veren seçmenlere kullanılan bu ifadeye, bu seviyesizliğe gerekli cevabı kurulacak ilk sandıkta milletimiz verecektir” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 3 Mayıs 2022 Salı 14:44   Okunma : 1203

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, muhalefete “dangalaklar” diyen AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan`a tepki gösterdi. Özel, “Bir grup başkanvekilinin seçimlerin hangi iki kesim arasında geçeceğini ifade ederken, kendilerinden olmayanlar için kullandığı ‘dangalak` ifadesi bir acizlik ve tükenmişlik göstergesidir. Seçimin Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasında geçeceği ortadayken, Millet İttifakı`nın tamamına, Millet İttifakı`nın yöneticilerine ve Millet İttifakı`na oy veren seçmenlere kullanılan bu ifadeye, bu seviyesizliğe gerekli cevabı kurulacak ilk sandıkta milletimiz verecektir” açıklamasını yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan`ın muhalefete yönelik “dangalaklar” sözlerine, yaptığı yazılı açıklama ile tepki gösterdi.

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, dün, Çanakkale`de düzenlenen bayramlaşma programında; “2023 Çanakkale`ye dünyanın en büyük köprüsünü yapanlar ile köprüyü sadece polemik konusu yapıp oradan bizi denize dökeceğini düşünen dangalakların seçimi olacak” demişti.

Özel, şu değerlendirmeleri yaptı:

“Ramazan Bayramı`nın ilk iki günde Türkiye`nin dört bir yanında yapılan bayramlaşmalarda maalesef iktidar partisi temsilcilerinin Ramazan Bayramı`nın ruhuna uygun söylemin çok dışında ifadelere tanıklık ettik.

Özellikle Çanakkale ve Bursa`da yapılan bayramlaşmalardaki üsluptan tüm vatandaşlarımız adına utandık. Her anket sonucu kendilerine ulaştığında partilerindeki erimeyi gören, sokağa çıktıklarında vatandaştan gelen her eleştiride yanlış yaptıklarını gören bir siyasi partinin zıvanadan çıkması durumuyla karşı karşıyayız.

“BU SEVİYESİZLİĞE, BU SİYASETTE KALİTEYİ DÜŞÜREN İFADELERE GEREKLİ CEVABI KURULACAK İLK SANDIKTA MİLLETİMİZ VERECEKTİR”

Her eleştiriyi kabul eden, her eleştiriden pay çıkaran bir siyasi partinin temsilcileri olarak ağır hakaretlere sessiz kalmamız beklenemez. Özellikle bir grup başkanvekilinin seçimlerin hangi iki kesim arasında geçeceğini ifade ederken, kendilerinden olmayanlar için kullandığı ‘dangalak` ifadesi bir acizlik ve tükenmişlik göstergesidir. Seçimin Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasında geçeceği ortadayken, Millet İttifakı`nın tamamına, Millet İttifakı`nın yöneticilerine ve Millet İttifakı`na oy veren seçmenlere kullanılan bu ifadeyi sineye çekmemiz mümkün değildir. Bu seviyesizliğe, bu siyasette kaliteyi düşüren ifadelere gerekli cevabı kurulacak ilk sandıkta milletimiz verecektir.

“YAPILACAK İLK GENEL SEÇİMLERDE DE KORKU SİYASETİ KAYBEDECEK, UMUT SİYASETİ KAZANACAKTIR”

AKP, iktidarının 20`nci yılında yorulmuş, bu topluma vadedecek bir projesi kalmamış, 2023 vizyonu olarak sunduğu kriterlerin hiçbirini gerçekleştirememiş bir siyasi partiye dönüşmüştür. Hal böyle olunca, ya hakarete varan bir dili tercih etmekte, ya da eski defterleri karıştırmak zorunda kalmaktadır. Umudunu yitirmiş toplum kesimlerine hakaret ederek, korkutarak oy isteyenlerin karşısında umut siyaseti yapan bizler varız. Nasıl ki 2019 yerel seçimlerinde korku siyaseti kaybetti, yapılacak ilk genel seçimlerde de korku siyaseti kaybedecek, umut siyaseti kazanacaktır.”

“İKTİDAR PARTİSİ, KISA VADELİ VAATLERİNİ DAHİ UNUTMAKTA, YERİNE GETİREMEMEKTEDİR”

Özel, 1 Mayıs`ta emeklilere açıklanacağı duyurulan ama açıklanmayan müjdeyi anımsattı ve şu değerlendirmeleri yaptı:

“İktidar partisi, kısa vadeli vaatlerini dahi unutmakta, yerine getirememektedir. Bunun son örneğini geçtiğimiz günlerde yaşadık. Çalışma Bakanı, 27 Nisan`da Kadir Gecesi`nde bir iftar programında emeklilere 1 Mayıs`ta Tayyip Erdoğan`ın müjde vereceğini açıklamıştı. Bu müjde verilmeyince Çalışma Bakanının sesi çıkmamaktadır. Emeklinin bayram ikramiyesini bile artırmaktan aciz bir siyasi iktidarın, kendi yarattığı beklentileri dahi yerine getirememesi, yakın siyasi tarihimizdeki önemli hayal kırıklıklarından biridir. Maalesef emekliler, işçiler, memurlar geçinememekte, aldıkları maaş enflasyon karşısında güneşi görmüş buz gibi erimektedir. Geniş toplum kesimlerine merhem olacak adımlar atmak yerine iktidar partisi ve Çalışma Bakanları kafasını devekuşu gibi kuma gömerek, bir sorun yokmuş gibi davranmayı tercih etmektedir. İktidar partisi sözcüleri ağızlarını her açtıklarında hayat pahalılığından, sıkıntılardan haberdar olduklarını ilan etmektedir, ancak bu sorunlara çözüm üretemeyecek kadar yanlış bir ekonomi politikasında ısrar etmektedirler.” 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA