29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

CHP HEYETİ, SİYASİ PARTİLERLE BAYRAMLAŞIYOR... CHP`Lİ NAZLIAKA: "HERKESİN HUZUR, REFAH, BARIŞ İÇİNDE YAŞADIĞI BAYRAMLAR DİLİYORUZ, DİLERİZ NASİP OLUR"


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki CHP heyeti; AKP, Vatan Partisi ve MHP heyetleri ile video konferans yöntemi ile DSP ve HDP heyetleri ile ise parti genel merkezinde yüz yüze bayramlaştı. Nazlıaka, “Herkesin huzur, refah, barış içinde yaşadığı bayramlar diliyoruz. Dileriz böyle güzel bayramlar kutlamak nasip olur" mesajı verdi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, koronavirüs salgını nedeniyle siyasi partilerin iki yıldır bayramlaşmaları video konferans yöntemiyle yaptığını anımsatarak, CHP heyetine; “Kurban Bayramı`nda yüz yüze olmayı, karşılıklı çay içmeyi ümit ediyoruz” dedi.

 

Tarih : 3 Mayıs 2022 Salı 16:26   Okunma : 595

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki CHP heyeti; AKP, Vatan Partisi ve MHP heyetleri ile video konferans yöntemi ile DSP ve HDP heyetleri ile ise parti genel merkezinde yüz yüze bayramlaştı. Nazlıaka, “Herkesin huzur, refah, barış içinde yaşadığı bayramlar diliyoruz. Dileriz böyle güzel bayramlar kutlamak nasip olur" mesajı verdi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, koronavirüs salgını nedeniyle siyasi partilerin iki yıldır bayramlaşmaları video konferans yöntemiyle yaptığını anımsatarak, CHP heyetine; “Kurban Bayramı`nda yüz yüze olmayı, karşılıklı çay içmeyi ümit ediyoruz” dedi.

Siyasi partiler arasındaki bayramlaşmalar, Ramazan Bayramı`nın ikinci gününde devam ediyor. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP PM üyesi ve İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Parti Meclisi üyesi Semra Dinçer ve Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Candan Taşer`den oluşan CHP heyeti; bayram tebriklerini CHP Genel Merkezi`nde kabul etti. 

CHP, ilk olarak AKP ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, “Hayırlı bayramlar diliyoruz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, tüm partililerimiz adına hem günaydın hem hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. Nazlıaka ise Zengin`e, CHP heyetini tanıtırken; “Bizler de CHP ailesi olarak Genel Başkanımız adına sizlere iyi bayramlar diliyoruz. Sanıyorum hepimizin dilekleri ortak. Hepimiz ayrılığın gayrılığın olmadığı, herkesin huzur, refah, barış içinde yaşadığı bayramlar diliyoruz. Dileriz böyle güzel bayramlar kutlamak nasip olur” dedi.

Zengin, “Katılıyorum, bayram şu açıdan çok önemli. İki yıldır malum pandemiden dolayı teşkilatlarımız kapalı devre bir sistem içinde çalışıyordu. Son iki yıldan sonra bu sene biz her zaman yaptığımız gibi eski çalışma modelimize dönme imkânı bulduk” diye konuştu.

Semra Dinçer, AKP heyetinin bayramını tebrik ederken, “Sağlıklı, sıhhatli nice güzel, aydınlık bir Türkiye`de hep birlikte barışın olduğu bir Türkiye`yi inşa edelim diyorum. İnanın sizin kadar bizler de özlemiştik bir araya gelmeyi. Ama bu video konferanslarla değil daha bir arada olup bayramları kutlamayı diliyoruz” dedi.

Zengin ise Dinçer`in sözleri üzerine, “Allah`tan bir terslik olmazsa Kurban Bayramı`nda yüz yüze olacağız. Kurban Bayramı`nda yüz yüze olmayı, karşılıklı çay içmeyi ümit ediyoruz” dedi.

CHP Milletvekili Zeynel Emre ise “Hukukçu, meslektaş olduğumuzu da bilerek, adaletin aynı sağlık, huzur kadar hayatımıza egemen olduğu nice bayramlar geçirmek dileğiyle diyelim” ifadelerini kullandı.

HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu başkanlığındaki HDP heyeti de, CHP genel merkezinde CHP heyetinin bayramını kutladı. Nazlıaka, “Hepimiz yoksulluğun, yoksunluğun olmadığı, insanların yaşam biçimlerine, inançlarına, tercihlerine göre ayrıştırılmadığı bir ve beraber olma duygusunun yüceltildiği, ayrılığın gayrılığın olmadığı bayramlar temenni ediyoruz. Hepimizin, huzur, barış, refah içinde yaşadığı bayramlar olmasını istiyoruz” dedi.

Nazlıaka, CHP Gençlik Kolları`nın bayram öncesi başlattığı “Askıda Bilet” dayanışma kampanyasını anlattı.

Katırcıoğlu, “Siyaset çok geriliyor, geriyorlar. Dolasıyla Türkiye`de özellikle ekonomide gelişmeler zaten bozuk bir gelir dağılımı olan bir ülkeyi daha da büyük bir gelir dağılımı bozukluğuna itti. Gerçekten halkımızın önemli bir kısmı yoksullaştı. Onun için gençlerin bu adımı çok takdire şayan bir adım. Gerçekten bir şeyler yapmak lazım” diye konuştu.

CHP ve HDP heyetleri üyeleri, birbirlerinin bayramlarını tebrik ettiler.

CHP heyeti, MHP ile video konferans yöntemiyle bayramlaştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, “Ben öncelikle MHP olarak başta sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu olmak üzere siz değerli parti yöneticileri, teşkilatları ve CHP camiasının Ramazan Bayramı`nı tebrik ediyorum. Hayırlara, güzelliklere vesile olmasını diliyorum” dedi.

CHP`li Nazlıaka, Karakaya`ya teşekkür ederken, “Biz de CHP ailesi olarak aynı şekilde MHP`nin bayramını kutluyoruz. Önümüzdeki bayramların daha bayram tadında geçmesini umut ediyoruz. Çocukların yüzünün güldüğü, büyükler ile küçüklerin ulaşım maliyetini düşünmeksizin kavuşabildiği, herkesin refah, huzur içinde mutlu bir şekilde yaşadığı bir Türkiye ve böyle bir dünya özlemiyle biz de sizi iyi bayramlar diliyoruz” diye konuştu.

Karakaya, "İnsanların, ezilen halkların ve mazlum milletlerin gerçekten insan gibi yaşayabileceği bir dünya düzeninin oluşması hepimizin arzusu, dileği. Hepimizin amacı, gayesi de bu olmalı. Bu yönde gayretlerimiz İnşallah karşılık bulur diyorum" dedi. 

Nazlıaka, Emre, Taşcıer ve Dinçer; daha sonra DSP heyeti ile genel merkezde; Vatan Partisi heyeti ile de video konferans yöntemiyle bayramlaştı. CHP heyeti; ANAP, Genç Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi heyetleri ile de Parti Genel Merkezi`nde bayramlaştı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA