22 Ocak 2026 Perşembe

17:04   KARTALKAYA OTEL YANGıNı FACIASıNıN 1. YıLı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "TURIZM BAKANı MEHMET NURI ERSOY, YARGıLANACAKTıR, YARGıLANMADAN BU DOSYA KAPANMAYACAK"   17:02   ÜMIT ÖZDAĞ: "MILLI BIRLIĞIMIZI EN FAZLA ZEDELEYEN HUSUSLARıN BAŞıNDA IKTIDARıN MUHALEFETE KARŞı UYGULADıĞı DÜŞMAN CEZA HUKUKU GELMEKTEDIR"   17:01   TURAN TAŞKıN ÖZER’DEN "SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK" AÇıKLAMASı: "TÜM KURUMLARıN ELINI TAŞıN ALTıNA KOYUP IVEDI KARARALAR ALMASı GEREKIR"   16:55   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIMSE BENIM KÜRT KARDEŞIMIN IRADESINI IPOTEK ALTıNA ALAMAZ, KÜRTLERIN TEK TEMSILCISIYMIŞ GIBI KONUŞAMAZ   12:37   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “TÜRK BAYRAĞı’NA YAPıLAN ALÇAK EYLEMI LANETLIYORUZ”   12:33   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN EVLERE UZANAN SOSYAL DESTEK   12:24   MERSIN BELLEK OFISI KENT MIRASıNı GELECEK NESILLERE TAŞıYACAK   19:25   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN BÜYÜK DOKUNUŞ: MAHALLELER YEPYENI PARKLARLA BULUŞTU”   19:03   “MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN VERDI’NIN ÖLÜMSÜZ RIGOLETTO’SU SAHNEDE”   18:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE ÜCRETSIZ FIZIKI YETERLILIK KURSU: HAYALLERE GIDEN YOL AÇıLDı   18:05   “ÇUKUROVA KITAP FUARı’NDA YEREL KALEMLERDEN TARIHI DAYANıŞMA”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BAHÇELI’YE EMEKLI AYLıĞı ÇAĞRıSı: “ÖNERGEYI SEN VER, BIZ KAYıTSıZ ŞARTSıZ SENIN DEDIĞIN IYILEŞTIRMEYE DESTEK VERECEĞIZ”   16:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı: "6 ŞUBAT’TA GEL BIRLIKTE GIDELIM HATAY’ıN SOKAKLARıNı GEZELIM, VAR Mı CESARETIN?"   16:26   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "TÜRKIYE’DE ÖĞRETMEN YETIŞTIREN OKUL KALMADı, HER ŞEYI KURUTTUĞU GIBI BU IKTIDAR ONU DA KURUTTU"   16:23   TEPAV: SGK’YA KAYıTLı ÇALıŞAN SAYıSı AYLıK BAZDA YÜZDE 3,3 AZALARAK 26 MILYON 78 BINE GERILEDI   16:21   İBB SOĞUKTA BIN 657 EVSIZI SıCAK YUVALARıNDA AĞıRLADı   13:37   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN TARIHI ÇAĞRı: ÇUKUROVA ULUSLARARASı FUAR VE KONGRE MERKEZI, MERSIN’I KÜRESEL LIGE TAŞıYACAK   13:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN EMEKLI AYLıKLARıYLA ILGILI AÇıKLAMASıNA YANıT: "SIZIN ÖNERGENIZE DESTEK OLMAYıZ"   13:17   NURHAYAT ALTACA KAYıŞOĞLU, ÇIFTE VATANDAŞLıK VE İSLAMOFOBI BAŞLıKLARıNDA ALMANYA’DA BIR DIZI TOPLANTı GERÇEKLEŞTIRDI   09:08   “SILIFKE’DE ÇOCUKLAR İÇIN YENI NESIL KAMPÜS: EĞLENCE, EĞITIM VE GÜVEN BIR ARADA”  
 
     
   

ESKİŞEHİR`DE, 15 YAŞINDAKİ KIZA CİNSEL İSTİSMAR SUÇLAMASIYLA TUTUKLANAN ENİŞTE HAKKINDA DAVA AÇILDI


Eskişehir`de, 15 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla, çocuğun ablasının 37 yaşındaki eşi hakkında dava açıldı. Çocuğun annesi, “Bedeli ne olursa olsun, sonuna kadar hakkımı arayacağım. Benim iki evladım birden mahvoldu” dedi.

 

Tarih : 15 Mayıs 2022 Pazar 16:12   Okunma : 952

ÖZGE ZAİM 

Eskişehir`de, 15 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla, çocuğun ablasının 37 yaşındaki eşi hakkında dava açıldı. Çocuğun annesi, “Bedeli ne olursa olsun, sonuna kadar hakkımı arayacağım. Benim iki evladım birden mahvoldu” dedi.

Eskişehir`de 15 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla, çocuğun ablasının eşi hakkında dava açıldı. İddianameye göre; çocuğun ablasının tutuklu olarak yargılanan eşi, yılbaşı kutlaması için ablasının evine giden çocuğa istismarda bulundu. Ablasının eşi, çocuğun cep telefonunda bulunan başka bir kişi ile yazışmalarını ve yine başka bir kişiye gönderdiği fotoğraflarını kaydetti ve çocuğu uzun süre tehdit etti.

"HATIRLAMIYORUM DEMİŞ"

Çocuğun annesi, son zamanlarda kızının çok agresif bir durumda olduğunu, bu nedenle konuştuğunda da istismar olayını öğrendiğini belirterek, şunları söyledi:

"Kızım bu durumu ilk önce kız kardeşime söylüyor. ‘Olay bundan ibaret` diye. Sonra kız kardeşim bana söylüyor. ‘Abla böyle bir durum varmış` dedi. Tabi başta inanamıyorsun. Babasıyla irtibata geçtim. Dedim ‘yılbaşı gecesi siz, gittiğinizde böyle bir olay yaşanmış, bunun gerçekliği nedir, ne değildir`, sordum. Başta konduramadılar. İftira atıyorsunuz gibi konular geçti. Aradan 3-4 saat geçti. Kızımın babası beni aradı. ‘Biz eve gidelim olmazsa konuşalım bu şahısla, emin olalım` dedi. Gidiyorlar kızımın evine konuşmaya. ‘O akşam alkol aldık biz siz gittikten sonra, hatırlamıyorum` demiş. Hiçbir şekilde ‘yapmadım` diye bir savunma yok. Öyle olunca babası beni aradı. Ne yapsın, ‘hatırlamıyormuş` dedi. ‘Hatırlamıyorum` deyince, ben de `Gideceğim savcılığa suç duyurusunda bulunacağım, çocuk şubeye şikâyette bulunacağım` dedim. `Tamam` dedi. Gittik, çocuk şubeye şikâyetimizi beyan ettik. Oradan adli muayenelere gittik. Adli kontroller yapıldı, ertesi günler için. Kızımın ifadesi alındı. Pazartesi günü de şahıs ifadeye çağrılıyor. Orada 24 saat ifadesi alınıyor. İfadesi alındıktan sonra şubatın sekizinde tutuklu olarak yargılanmasına karar veriliyor.

"HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM"

O an ne yapacağımı bilemedim. Delirdim resmen. Ben sinir krizi geçirdim, anne psikolojisi. Allah kimsenin başına vermesin. Babasına verilen ifadelerde hatırlamıyorum deyince sonradan adli kontrolle, muayeneler, ifadeler olayın doğruluğunu gösterdi. Benim kızım 15 yaşında. Ablasının kocası yapıyor. Konduramıyorsun ama maalesef doğru. Hakkımı arayacağım. Bedeli ne olursa olsun, sonuna kadar hakkımı arayacağım. Benim iki evladım birden mahvoldu. Yapan büyük kızımın kocası, mağdur olan küçük kızım. Anneyim sonuçta. Olay gününden 1 gün sonra kızımın babası, babaanneleri aradılar. `Neden böyle bir şey yaptınız? Artık olan olmuş, sonuçta herkes bir şekilde düzenine bakardı en azından büyük kızının yuvası yıkılmazdı, hani öteki bir şekilde evlenir, yuvasını kurar, neden dallandırıp budaklandırdınız` gibisinden tepkilerle karşılaştık. Çocuğumun baba tarafı da yanımızda değil. Hem mağduruz hem suçluyuz. Ama bu şu an da Türkiye`nin kanunu. Mağdur her zaman suçludur ya. Onun için ben hiçbir zaman yanlış iş yaptığımı düşünmüyorum.

"DİĞER KIZIM NİSAN AYINDAN BERİ KAYIP"

Evladımın hakkını sonuna kadar arayacağım. Büyük kızım çocuğunu aldı, kayıp. Çocuğunu aldı ve gitti. Nisanın 10`undan beri kızımdan haber alamıyorum. Hayatından endişe duyuyorum. Benim iki çocuğum birden rezil olmuş, ben mahvolmuşum. Yanımızda durması gerekenler seyrediyor. Sonuna kadar da çocuklarımın hakkını aramaya kararlıyım."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA