14 Ocak 2026 Çarşamba

15:37   DEM PARTI MILLETVEKILI KOCA: "MERSIN ULUSLARARASı LIMAN İŞLETMECILIĞI’NDE 185 IŞÇI, DAHA INSANI ÇALıŞMA KOŞULLARı ISTEDIKLERI IÇIN IŞTEN ÇıKARıLDı"   15:35   ÇYDD: "BIR KADıN HAKIMIN, ERKEK BIR SAVCı TARAFıNDAN SILAHLı SALDıRıYA UĞRAMASı KADıNA YÖNELIK ŞIDDETIN BOYUTUNU ÇARPıCı BIÇIMDE GÖZLER ÖNÜNE SERMIŞTIR"   15:33   GÜLIZAR BIÇER KARACA: SIZ ATATÜRK’TEN, İSTIKLAL MARŞı’NDAN, ATATÜRK’ÜN GENÇLIĞE HITABESI’NDEN NE ISTIYORSUNUZ?   15:31   İHD ESKI İZMIR ŞUBE EŞ BAŞKANı ALI AYDıN, ÇIĞLI’DE SABAH YÜRÜYÜŞÜ SıRASıNDA ÖLDÜRÜLDÜ   15:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, ‘AKDENIZ ULUSLARARASı TEKSTIL FUARı’NıN AÇıLıŞ TÖRENINE KATıLDı   15:23   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SOKAK HAYVANLARı IÇIN KURULAN DOĞAL YAŞAM ALANLARıYLA ILGILI KRITIK UYARıLARDA BULUNDU   13:26   KESK MERSIN’DE HAYATı DURDURDU: "BU KAYNAKLAR HALKıN DEĞIL, BIR AVUÇ ASALAĞıN CEBINE GIDIYOR!"   13:19   ADD MERSIN ŞUBESI’NDEN ZÜBEYDE HANıM ANıSıNA ANLAMLı ZIYARET: "BIR MILLETIN KADERINI BÜYÜTTÜ"   13:01   PAWEL ADAMOWICZ ÖDÜLÜ, EKREM İMAMOĞLU’NA VERILDI... "ÖDÜLÜ DEMOKRASI IÇIN YıLMADAN MÜCADELE EDEN VATANDAŞLARıMıZA ITHAF EDIYORUM"   12:53   DEM PARTILI VARLI’DAN AILE VE SOSYAL HIZMETLER, ADALET VE İÇIŞLERI BAKANLARıNA "ROJIN KABAIŞ" SORUSU: ROJIN’IN ŞÜPHELI ÖLÜMÜ NEDEN AYDıNLATıLMAMAKTADıR?   12:52   ÜSKÜDAR’DA OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖREVDEN EL ÇEKTIRILDI   12:50   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... MAHMUT ARıKAN: "BUGÜN İRAN’DA YAŞANANLARA KARŞı SUSKUN KALANLARDA, ALKıŞLAYANLARDA BILSIN KI, YARıN SıRADAKI HEDEF KENDILERIDIR"   10:24   “AKBELEN KAVŞAĞı’NA İLK TARIH: 2026 SÖZÜ, 8 YıLLıK BEKLEYIŞE SON VERECEK MI?”    09:46   MERSIN’DE YENI YıLıN İLK KONSERI: KENT ORKESTRASı’NDAN NOSTALJIK ESINTILER   20:09   ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU OPERASYONU: OKTAY KAYNARCA VE EMEL MÜFTÜOĞLU SERBEST, İKI İSIM TUTUKLANDı!   19:59   YÖK’TEN ÜNIVERSITELERE CUMA NAMAZı DÜZENLEMESI: EĞITIM VE İNANÇ BIRLIKTE KORUNACAK   19:50   MERSIN, 2025’I SANATLA DOYURDU: 2026’DA DAHA BÜYÜK VIZYON GELIYOR   16:38   CHP’LI ATALAR’DAN E-TICARETTE GÜMRÜK MUAFIYETININ KALDıRıLMASıNA TEPKI: "UYGULAMADAN DERHAL VAZGEÇILMELIDIR"   16:37   MURAT ÇALıK’ıN AMELIYATı SONRASı AVUKATı KOÇHAN’DAN AÇıKLAMA GELDI   16:35   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “İSTANBULLULARı DARBENIN 300’ÜNCÜ GÜNÜNDE MEYDANA AKMAYA DAVET EDIYORUM”  
 
     
   

BTP GENEL BAŞKANI BAŞ: “ÖYLE BİR TEHLİKE BİZİ BEKLİYOR Kİ… BU ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR”


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, İstanbul`da; “Öyle bir tehlike bizi bekliyor ki… Bugün bu ülkeyi karıştırmak istiyorlar. 7 Haziran`da bu hükümet tek başına iktidar olamadı. Muhalefete ülke yönetmek için yetki vermediler. 1 Kasım`da seçim yapacağız. Ortalıkta bombalar patlamaya başladı. Korkudan herkes en güçlünün eteklerine yapıştı. Bu sefer yapışmayacağız. Bu sefer ne yaparsanız yapın, sizin oyunlarınıza gelmeyeceğiz” dedi.

 

Tarih : 15 Mayıs 2022 Pazar 17:56   Okunma : 773

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, İstanbul`da; “Öyle bir tehlike bizi bekliyor ki… Bugün bu ülkeyi karıştırmak istiyorlar. 7 Haziran`da bu hükümet tek başına iktidar olamadı. Muhalefete ülke yönetmek için yetki vermediler. 1 Kasım`da seçim yapacağız. Ortalıkta bombalar patlamaya başladı. Korkudan herkes en güçlünün eteklerine yapıştı. Bu sefer yapışmayacağız. Bu sefer ne yaparsanız yapın, sizin oyunlarınıza gelmeyeceğiz” dedi.

BTP, Türkiye genelinde; “Mevzu Ekonomi: Çözüm Milli Ekonomi Modeli” toplantıları başlattı. İlk toplantı, Fatih`teki Ali Emiri Kültür Merkezi`nde yapıldı. Hüseyin Baş şunları söyledi:

“NİYE SIĞINMACI ALIYORUZ? PARAMIZ YOK: Cumhurbaşkanımız sürekli olarak, çıkıyor diyor ki, ‘biz ensarız.` Bu cümleden mutlu olan AK Partili olsun olmasın, ben bir kişiyi görmedim. ‘Siyasetin kurdu` denir, böyle bir hatayı yapar mı, normalde yapmaz. Türkiye`de sığınmacının fazla olmasından bu vatandaş rahatsızken, neden sürekli sayıları artan sığınmacılardan bahsediliyor, hükümet tarafından? Niye inatla anlatılan bir sığınmacı politikası var? Çünkü biz Avrupa`ya, ‘Biz de şu kadar sığınmacı var` dedikçe para alıyoruz. Yani bugün ülkede açık artırmayla sayıları artırılan sığınmacıların sebebi, Avrupa`dan para almak. Biz niye sığınmacı alıyoruz? Bizim paramız yok, bu kadar basit.

ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR: Öyle bir tehlike bizi bekliyor ki… Bugün bu ülkeyi karıştırmak istiyorlar. 7 Haziran`da bu hükümet tek başına iktidar olamadı, 7 Haziran 2015. Ne oldu? Muhalefete ülke yönetmek için yetki vermediler. Siz demokrasi diyorsunuz, ne demokrasisi? Sonra dediler ki 1 Kasım`da seçim yapacağız. Ortalıkta bombalar patlamaya başladı. Herkes gerilmeye başladı. Korkudan herkes gitti en güçlüye, en güçlünün yine eteklerine yapıştı. Bu sefer yapışmayacağız. Bu sefer ne yaparsanız yapın, sizin oyunlarınıza gelmeyeceğiz. Gençler, asla provokasyona gelmeyeceksiniz.

ARTAN FİYATLAR BİR DAHA DÜŞMEYECEK: Farkında değiller belki ama ne yazık ki dövizi alt edemediler. Dolar bundan iki sene önce 5 liraydı, bugün 15 lira üzerinde. Enflasyonu da böyle mi alt edecekler? Velev ki ettiler… Enflasyonla ilgili vatandaşımızın birçoğunun bilmediği bir şey var. Zannediyoruz ki enflasyon düşünce fiyatlar da düşecek. Geçmiş olsun, bu fiyatlar düşmeyecek. Enflasyonu isterse yüzde sıfır yapsınlar. Bu fiyatlar artık bize artık sabitlendi, bu fiyatlarla yaşamayı öğreneceğiz. Biz bundan nasıl kurtulabiliriz? İşte onun için, hep gururla gösterdiğimiz Milli Ekonomi Modeli lazım. Bu olmadan, hiçbir şeyi çözemezler, mümkün değil. Yarın başka bir hükümet gelse zannediyor musunuz ki domatesin fiyatı düşecek? Milli Ekonomi Modeli uygulanmadan bu mümkün değil. 

ZENGİNİ DAHA ZENGİN ETME EKONOMİSİ: Şimdi 2 milyon krediyi aldınız 0,99 faiz ödeyeceksiniz, aylık 28 bin lira geri ödemeniz gerekiyor. Kim için yaptın bunu? Yandaşı için. 2 tane iki milyon lirası var adamın. Birini gitti faize yatırdı ve ayda 30 bin lira oradan faiz geliri elde etti. Diğeri ile de konut kredisine girdi. Bankaya yatırdığı parasından aldığı 30 bin lira faizi her ay 28 bin lira olarak konut kredisine ödedi ve aradan 10 yıl geçti. Adamın 2 milyonu var ve bir de o para ev doğurmuş oluyor. Bedava ev sahibi oldu. Kim oldu? Yandaş oldu. Size yok, bize yok. Böyle bir ekonomik denklem olabilir mi. Zengin daha zengin olsun diye ekonomi üretiyoruz. Ülkedeki denklem bu, zengin nasıl daha zengin olabilir. Zengin daha zengin olurken, bu fakir neden daha fakir oluyor, problem burada.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA