20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

ÖDÜLLÜ MİMAR’IN FIRÇASINDAN; “İÇTEN DIŞA SURETLER“ SERGİSİ AÇILDI.


Mimar / Ressam Gülseren Kayın Öker’in "İçten Dışa Suretler" isimli kişisel resim sergisi, 16 Mayıs 2022 tarihinde Galeri SanatYAPIM’da sanatseverlerle buluştu.

 

Tarih : 17 Mayıs 2022 Salı 14:30   Okunma : 517

Mimar / Ressam Gülseren Kayın Öker’in "İçten Dışa Suretler" isimli kişisel resim sergisi, 16 Mayıs 2022 tarihinde Galeri SanatYAPIM'da sanatseverlerle buluştu.

Galeri Sanatyapım, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mimarlık Bölümü’nden mezun olduktan sonra otuz yıl boyunca sürdürdüğü serbest mimarlığın yanı sıra eşya tasarımı ve mobilya üretimi konusunda da çalışmalar yapan ressam Gülseren Kayın Öker'in sıra dışı sergisine ev sahipliği yapıyor.

Öker, resimlerinin konusunu ağırlıklı olarak "mitopya- ya da nowhere (hiçbir yer)" adında hayali bir evrenden alan ütopik mekanlara dair bir seriden oluşturuyor. Bu seri ile 2004 yılında Ulusal Mimarlık ödülüne de layık görülen sanatçı ayrıca, "hiç kimse (no one)" adında, deforme yüzlerle yoğun duygusallık taşıyan insan suretlerinin betimlendiği desen, yağlı boya portre, baskı ve palmiye kabuklarıyla oluşturduğu mask türünde eserler üretiyor.

Galeri Sanatyapım'da 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü açılacak sergi, 30 Mayıs tarihine kadar izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA