19 Nisan 2024 Cuma

15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"  
 
     
   

MEZİTLİ BELEDİYESİ 19 MAYIS`I MEŞALELİ YÜRÜYÜŞLE KUTLAYACAK


Mezitli Belediyesi, geleneksel hale gelen meşaleli 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasını bu yıl da yapacak. Meşale ve ışık şovlarının yanı sıra Türkiye`nin en uzun Atatürk ve Türk bayrağının da açılacağı ve Demokrasi Meydanında sona erecek olan yürüyüşün ardından sevilen müzik grubu Kibrit Kutusu da vereceği konserle bayram coşkusunu zirveye taşıyacak.

 

Tarih : 17 Mayıs 2022 Salı 14:40   Okunma : 498

Mezitli Belediyesi, geleneksel hale gelen meşaleli 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasını bu yıl da yapacak. Meşale ve ışık şovlarının yanı sıra Türkiye`nin en uzun Atatürk ve Türk bayrağının da açılacağı ve Demokrasi Meydanında sona erecek olan yürüyüşün ardından sevilen müzik grubu Kibrit Kutusu da vereceği konserle bayram coşkusunu zirveye taşıyacak.

Mezitli`de bayramı her zaman olduğu gibi büyük coşkuyla kutlayacaklarını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Pandemi nedeniyle halkımızla büyük coşkulu törenlerle yürüyüşlerle kutlayamadığımız bayramlarımızda yine el ele omuz omuza olacağız. Gerçekleştireceğimiz meşaleli yürüyüş ve konser ile bayram sevincimizi halkımıza yaşatacağız. halkımız balkon ve pencerelerinden  19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı`nı birlikte kutlayacağız” dedi.

Gençliğin, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet`e sahip çıkması gerektiğine vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, şunları söyledi:

“Atatürk sevgisini ve ona olan özlemimizi hep bir ağızdan daha coşkulu haykıracağız. 103 yıl önce Mustafa Kemal kuruluş ve kurtuluş mücadelesini başlatıyordu: Bizler Sosyal Demokratlar olarak, halk olarak, onun izinden gidiyoruz. Türkiye`yi karanlık emellerine kimse alet edemeyecek. Cumhuriyet ve Atatürk Devrimlerine her türlü ortamda sahip çıkacağız, gençlerimizde dimdik duracaklardır. Atatürk`e verdikleri söz lafta kalmayacak, gençlerimiz Türkiye`ye sahip çıkacaklardır. Tüm halkımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.” 

 
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA