10 Mayıs 2025 Cumartesi

14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"  
 
     
   

ZEYNEP CASALİNİ, 20. MERSİN ULUSLARARASI MÜZİK FESTİVALİ`NDE KONSER VERDİ


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ana sponsorluğunda gerçekleşen 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali`nde Zeynep Casalini, Mersinli müzikseverlerle buluştu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde şarkılarını seslendiren Zeynep Casalini, “Mersin çok özel bir kent. Bir sürü kültürün birleştiği bir yer. Bu dönemde özellikle müziğin birleştirici gücünü kullanan belediyelere çok teşekkür ediyorum. Dolayısıyla Vahap Başkan`a ve bütün ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Tarih : 31 Mayıs 2022 Salı 09:41   Okunma : 716

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ana sponsorluğunda gerçekleşen 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali`nde Zeynep Casalini, Mersinli müzikseverlerle buluştu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşliğinde şarkılarını seslendiren Zeynep Casalini, “Mersin çok özel bir kent. Bir sürü kültürün birleştiği bir yer. Bu dönemde özellikle müziğin birleştirici gücünü kullanan belediyelere çok teşekkür ediyorum. Dolayısıyla Vahap Başkan`a ve bütün ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin ana sponsorluğunda bu yıl 20`ncisi gerçekleştirilen Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında ünlü sanatçı Zeynep Casalini, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası`nın eşliğinde Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda Mersinli müzikseverlerle buluştu.

“MERSİN HER ZAMANKİ GİBİ SICAK VE NEMLİ FAKAT İNSANLARI ŞAHANE”

Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşatan Zeynep Casalini,  kent için “Her zamanki gibi sıcak ve nemli fakat insanları şahane” dedi. Mersin`e daha önce de geldiğini ancak bu defa daha gelişmiş bulduğunu vurgulayan Casalini, “Benim gerçek babam değil ama üvey babam film yönetmeni Atıf Yılmaz Batıbeki. O Mersinli ve benim çok küçüklüğümden beri duyduğum bir kentti ve geldiğimde de hep onu hatırlarım” diye konuştu.

“MÜZİĞİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNÜ KULLANAN BELEDİYELERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Festivalde yer almanın özel bir duygu olduğunu sözlerine ekleyen Zeynep Casalini, “Özellikle de Özgecan Aslan Meydanı`nda bu konseri veriyor olmam çok önemli. Bu festivale çok kıymetli sanatçılar da katılıyor. Bu dönemde özellikle müziğin birleştirici gücünü kullanan belediyelere çok teşekkür ediyorum. Çünkü bizleri motive eden tek şey halkımızla buluşmak ve onlarla beraber şarkı söylemek. Dolayısıyla Vahap Başkan`a ve bütün ekibine çok teşekkür ediyorum. Burada olduğum için çok mutluyum ve gururluyum” dedi.

“MERSİN ÇOK ÖZEL BİR KENT”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası`nın sahnede kendilerine eşlik etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Zeynep Casalini, şöyle devam etti:

“Bir kere harika bir ekibim var. Daniel Şef`in öncülüğünde gerçekten inanılmaz iyi müzisyenlerle kendi şarkılarımı söyleyeceğim. Hem çok heyecanlıyım hem çok gururluyum. Mersin çok özel bir kent. Çok kozmopolit ve çok karışık. Bir sürü kültürün birleştiği bir yer. Dolayısıyla burada konser veriyor olmam benim için çok önemli.” 

“BU KENTİN DİNAMİKLERİNİ BİR ARADA TUTTUĞU İÇİN ÇOK KIYMETLİ BİR FESTİVAL”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, Başkan Vahap Seçer`in kültüre ve sanata sunduğu desteğin kendilerine güç verdiğini söyledi. Özdülger, “Bu yıl 20`ncisi yapılan Mersin Uluslararası Müzik Festivali tabi kent için çok önemli bir etkinlik. Birçok bileşeni bir arada tutuyor. Büyükşehir Belediyemizin yanı sıra ilçe belediyelerimiz destek oluyor. Aynı zamanda paydaşlarımız var. Bu kentin dinamiklerini bir arada tuttuğu için çok kıymetli bir festival. Bu akşamın bizim için ayrı bir özelliği var. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestramız yeni yapılandı ve çok kıymet verdiğimiz bir oluşum içerisinde bu akşam da Zeynep Casalini`ye eşlik edecekler” diye konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA