13 Ocak 2026 Salı

16:50   ROJIN KABAIŞ’IN ÖLÜMÜ... BABA NIZAMETTIN KABAIŞ, ADALET BAKANı YıLMAZ TUNÇ ILE GÖRÜŞECEĞINI SÖYLEDI   16:47   MURAT ÇALıK YARıN AMELIYAT OLACAK... ÇALıK HASTANE CAMıNDAN DESTEKÇILERINE EL SALLADı   16:45   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı BABACAN: "YÜKSEK ENFLASYON DÖNEMINDE MAAŞLARA 3 AYDA BIR GÜNCELLEME GELMELI"   16:36   CHP’NIN EMEKLILER IÇIN "MECLIS’I TERK ETMEME" EYLEMI SÜRÜYOR... ALI MAHIR BAŞARıR: "İNSANLARıN AKLıYLA OYNAMAYıN, DAHA FAZLA VICDANSıZLıK YAPMAYıN"   13:45   İRAN’A YÖNELIK ASKERI MÜDAHALE IDDIASı… İRAM ARAŞTıRMACıSı ORAL TOĞA: “ASKERI MÜDAHALE IHTIMALI DÜŞÜK DEĞIL, IDDIADAN DAHA FAZLA AMA KESIN OLACAK DEMEK IÇIN DE ERKEN”   13:44   CHP’NIN EMEKLILER IÇIN "MECLIS’I TERK ETMEME" EYLEMI SÜRÜYOR... ENSAR AYTEKIN: “EMEKLIYI AYAĞA KALDıRMAK CHP IKTIDARıNDA BIZIM GÖREVIMIZ OLACAK”   13:42   PıNAR BULUNMAZ’ıN ŞÜPHELI ÖLÜMÜ... ABI ERDAL SEVIM’DEN ÇAĞRı: "PıNAR’ıN ADALETININ ARTıK SAĞLANMASıNı ISTIYORUZ"   13:40   ABD BAŞKANı TRUMP: “İRAN, MÜZAKERE ETMEK ISTIYOR, BIR TOPLANTı AYARLANıYOR; ANCAK YAŞANANLAR NEDENIYLE GÖRÜŞMEDEN ÖNCE HAREKETE GEÇMEMIZ GEREKEBILIR"   13:36   EKREM İMAMOĞLU: "CUMHURBAŞKANLıĞı ADAYLıĞıM KESIN BIÇIMDE DEVAM ETMEKTEDIR"   12:18   4 GOLLÜ ZAFER! AKDENIZ BELEDIYE SPOR LIDERLIĞINI PEKIŞTIRDI   11:20   “CHP’DEN 2026 SEÇIM HAMLESI: ADALET, DEMOKRASI VE GÜVENLIK İÇIN YOL HARITASı”   10:35   “MERSIN’DE SPOR DOLU BIR YıL: ULUSLARARASı ORGANIZASYONLARDAN REKORLARA”   09:59   “BAŞKAN ALTıOK: DAHA TEMIZ, DAHA SAĞLıKLı YUMURTALıK”   22:58   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN KÖKSAL AILESINE DESTEK: ‘GEÇMIŞ OLSUN’ ZIYARETI”   17:35   “DENIZLI MEYDANı ‘İSTIFA’ SESLERIYLE YANKıLANDı: ÖZEL’DEN TÜRKIYE’YE YÖNETIM MESAJı”   15:59   12 PARTI’DEN HALEP ÇıKıŞı: “SAVAŞ SUÇLARı DURDURULSUN, HALKLARıN BARıŞı KAZANSıN”   10:17   “VERGI VE SGK BORCU OLAN ESNAF SISTEM DıŞıNA İTILIYOR”   10:11    “BEYAZ BASTONLA BIR ADıM: MERSIN’DE EMPATI DENEYIMI”   22:47   MERSIN GAZETECILER CEMIYETI’NDEN 10 OCAK MESAJı: “GAZETECILIK KAMU ADıNA SORUMLULUK GEREKTIRIR”   19:38   “ÜLKE TARıMSıZ, TARıM MÜHENDISSIZ OLMAZ: 180 YıLLıK EĞITIM GELENEĞI ALARM VERIYOR”  
 
     
   

CHP’Lİ MUTLUAY, İŞLENEN, İNSANLIK SUÇUDUR VE AFFEDİLEMEZ


İş insanı,CHP Akdeniz İlçe Yöneticisi Ercan Mutluay, Madımak Katliamının 29. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Mutluay, anma mesajında şu ifadelere yer verdi

 

Tarih : 2 Temmuz 2022 Cumartesi 11:15   Okunma : 994

İş insanı,CHP Akdeniz İlçe Yöneticisi Ercan Mutluay, Madımak Katliamının 29. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Mutluay, anma mesajında şu ifadelere yer verdi

2 Temmuz 1993'de Pir Sultan Abdal Şenlikleri sırasında Sivas'ta Madımak Oteli'nde bulunan 33 şair, yazar, ozan ve 2 otel görevlisi ile birlikte 35 kişi kasten çıkarılan yangında hayatlarını kaybetmiştir.Halkımızı üzüntüye, acıya boğan ve vicdanları yaralayan Madımak Katliamının üzerinden 29 yıl geçti. Aradan geçen zamana rağmen, yaşamlarını kaybeden çok değerli aydınlarımızın acısı hâlâ devam ediyor.Mevlana, Yunus Emre, Hacıbektaş Veli, Pir Sultan Abdal'ın yetiştiği, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik anlayışının yüzyıllar boyunca hâkim olduğu Anadolu'da böyle acımasızca bir katliamın gerçekleştirilmiş olması, halkımızı birleştiren ve bütünleştiren değerlerin kaybolmakta olduğunun da bir göstergesidir.Sevgisizliği, hoşgörüsüzlüğe, tahammülsüzlüğe ve her türlü ayrımcılığa rağmen birlik olmalı ve bütünleşmeliyiz. Barış ve huzura hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde,Madımak Katliamında kaybettiğimiz 35 yurttaşımızı saygıyla anıyor ve aynı acıların bir daha yaşanmamasını diliyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA